![]() |
|
[CHAR]Skaylain Tevaz[/CHAR]
Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by Renia and by Revobo Chyba będzie musiał zejśc z ceny (bez blessów) |
|
Jednym slowem "Boruta"
Hmm cipsoft nie ma na nas rady :) Ciekawe co teraz wymysla zeby nas przez jakis czas przystopowac. Bo bongo never die :* Pozdrawiam dzisiejszych bohaterow ktorzy przegrali z Anhibongolatorem ;] :cup: Po nizej 100 lvl ludzie padaja na Bialych rycerzach :) |
O wy bando kukiełek i polaczków!X(X(X(X(X(
Popatrz Narodzie, jak kukiełki z Arcanium pekuja na noobcharach, jak sieją zamęt i zgorszenie! Jak mogliście wcześniej oskarżać nas, DD, o takie bezeceństwa! Teraz widzicie prawdę!X(X(:baby::confused: Poskromimy was wkrótce, wywalczymy nową i lepszą Iridię w imieniu tych, którzy teraz od was cierpią tyranię i upokorzenia, i nie mogą pograć w spokoju nawet!:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Belfaw
Jan 18 2008, 00:19:32 CET Killed at Level 103 by Kashrius da'Roc PAdl na Fibuli... mozna powiedziec ze padl ich czlowiek ,na ich terenie ;) |
Albo mi się wydaje albo mi zginęło z chara łącznie ~200k i ktoś zmienił pasy :(
|
Cytuj:
ps. lepiej nam boruta wychodzi bez sd :D, tylko czekac az sie nastepni zloza |
Mewtu i Lubomir deded ;/
|
Name: Laubau
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 169 World: Iridia Jan 18 2008, 09:18:42 CET Killed at Level 170 by Xenezis Name: Mewtu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 171 World: Iridia Jan 18 2008, 09:13:54 CET Killed at Level 172 by Xenezis and by Avainvan "Kto rano wstaje temu....xD" Pozdrawiam |
huj nie staje
|
Cytuj:
|
Jak śmiecie zabijać Blefawa kukiełki, przecież mówił że nigdy nie deda!!!X(X(X(X(;(;(:baby:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
nick: Xel'nemrill lvl: 112 ;) signed: Usar |
Cytuj:
|
Name: Sir Slaviax
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 193 World: Iridia Residence: Venore Jan 18 2008, 02:36:26 CET Killed at Level 198 by Diego de Sorrcerer Jan 18 2008, 02:17:00 CET Died at Level 199 by a frost dragon Oucz menz;\ |
Cytuj:
|
osz w morde :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Brawo bongosy brawo, mnie też się dostało. Tyle, że akcja na Zofo słabo Wam wyszła, żeby nie mino archery to by Wam zwiał ;s No ale ja się nie znam....szkoda mi Slaviaxa.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Barthosa ded;/ |
Ok Vincento masz racje , jestesmy Kukiełkami. Ale to chyba lepsze, niz byc jak wy... PACANkami.
kthxbye Yours trully Berger P.S. JA obstawiam ze ten VV to pewnie ktores konto Crealetha, lub innej osoby z jego bandy RLi. |
Cytuj:
:faceoff::faceoff::faceoff::faceoff: :faceoff::faceoff::faceoff::faceoff: Wasz szczerze, Shane ~ |
olorion to pała
|
olorion nie znasz go to sie nie wypowiadaj. Akurat to ze napisal ze to crea albo jego kumple, nie pokazal swojej glupoty, ale raczej mozliwosci crealetha.
|
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
[CHAR]Finena Elenbret[/CHAR]
Jan 18 2008, 23:27:14 CET Killed at Level 114 by Coortez and by Lordnazgul ;o |
Finena Elenbret-Jan 18 2008, 23:27:14 CET Killed at Level 114 by Coortez
and by Lordnazgul |
heh ktos byl szybszy od anasa ! :D
3/4 osob nie zdazyło nawet dobiec na miejsce a juz lezal ;] |
Cytuj:
Otoz poszedlem z nim na fibule, moim nobem. Lurnolem go na Fibula questa w miejsce gdzie sie zdobywa golden key. Poszedl do dziury ,dawal sie lurnac jak nob. Stanolem na ogniach postawilem za soba parcela(nasi masslog) i zrobilem na nim czache... On sie mnie pyta ocb. Ja mu mowie misscick i stoje z parcelem. On "ok" czekamy. Ja dalej z tym parcelem. Po pewnym czasie przesunol parcela jakis kolo, a on wyszedl. Myslalem ze ucieknie. I pisze do niego "W8 for me im lost". on sie wrocil ,znowu go wepchnolem w pokoj parcel za siebie. A ja dalej czache trzymalem. Po jakis 5 min dobiegli nasi i go ubili. Jak mowilem na vencie co sie dzieje to nikt mi nie chcial wierzyc bo nie mogli uwierzyc ze jest ,az takim nobem. 8o Wiec jesli ja jestem retardem kim jest on? B) |
Cytuj:
Wasz nieszczerze, Shane ~ |
Cytuj:
A to ,ze piszesz o pacynkach, wyczytalem w poscie kogos innego:) |
Żeby czasem się za słodko nie zrobiło - i tak zginiecie marnie, bando kukiełek z Arkanium i polaczków, a Iridia będzie nasza!:cup::cup::cup::D
Wasz szczerze, Shane ~ |
Niektorzy czlonkowie DD mieli dzis wiele wydatkow. Kazdy z nich zaplacil po 50k do wielkiego banku tibijskiego :)
Aynama , Elastorm , Mendill , Neztas , Rau Grinakh , Freddan , Huxy , Laroz , Rhidus , Sensation K'S , Valing , Wulz drath , Stram , Zaa K'S. Niestety Aureliuss i don'ken przewrocili sie :( Co do huxego mozna powiedziec ze stal sie PGbrother to Slaviax. A Neztas od dzis jest "gorący chlopak" :) A Anas Kiro mial superextra prezent urodzinowy :) |
,,Co jest to jest nasza odpowiedz na stagnacje pasje! Pasje polaczone w jedna federacje zawsze! Zawsze bedziemy walczyc o racje walczcie!Niech kazdy tak jak my walczyc zacznie!Ile mozna czekac caly czas czas ucieka szkoda czlowieka ktory wciaz cos narzeka po co zwlekac!Zwlekac my mamy inicjatywe zamiast byc widzem wolimy byc w 1 lidze! Co jest!? Bierzemy sprawy w swoje rece niechce stac juz bezczynnie wiecej ja wiem co chce umiem to miec ty wez i ja tez to sobie wezme!!"
|
brawo chlopaczki :D
|
Cytuj:
|
WIncenty, wytłumacz nam co sie stao?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |
|