![]() |
|
Chce ktos kupic moje konto ?
|
http://allegro.pl/item446555151_199_...era_tibia.html
Niech mi ktos powie czy to hack, wydaje mi sie ze nie ale te fotki jakies podejrzane. Musze sie upewnic. |
haha lol ktos zrobil ta akcje tylko po to zeby innych hacknac.. o to co sie pojawilo gdy kliknalem na obrazek w celu powiekszenia go: (kilk \/)
http://img221.imageshack.us/img221/3917/hackxj4.jpg @Seliar Podejrzewam, ze kibicujesz Legii wiec Polonia W~ to nie jest wasz wrog? Jak to jest? Ja tam sie ciesze ze Craxa jest daleko w lidze... |
nie ma to jak se grac na ots potem se mysle a wbije na rl na sekunde i akurat lognalem miedzy dh pozdro xDDDD noob style ON :D
|
ŁKS gra z Lechem w niedziele.
Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham cie, w moim sercu ŁKS!! I na dobre i na złe! ŻYDZEW KURWA! TAK JEST! Btw gdyby cale FTP mialo elfbota tak jak DH, to vinerasow juz by nie bylo. |
@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku. |
Cytuj:
|
A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna. |
Cytuj:
|
W tym problem, że to ja ciebie nie widziałem na początku wojny bo się wahałeś do kogo dojśc. Dobrze wiesz, że jestem retired od jakiegoś czasu, a że zostałem w DH do samego końca, mimo to czy wygrali czy nawet gdyby przegrali byłbym do końca lojalny wobec paru osób.
Nie tylko ja sobie "ubzdurałem", a ty dalej znajdujesz na wszystko odp. |
Doubleeeeee ;x
|
Cytuj:
Name: Ace Inferno Account Status: Free Account Seems like someone just owned himself? ;@ |
Cytuj:
|
No jasne ze jestem zakochany w wenezualczykach, tyle że w Tibie nie gram od dawna, i stwierdzam fakt. Powiedz mi ze ftp nie botuje, moze tez nie szaruje? Twoje posty to cos w stylu "aahhh moje kochane ftp jestem pewny ze wygraja ahhh" (ahh tak zapomnialem, przeciez ftp zostalo zlikwidowane) to teraz bedzie "ahh code ble ble ble" i tak do usranej smierci... Spróbuj odzyskać swoje życie w real... :) Mnie naprawde zwisa i powiewa co tu na mnie nabluzgasz, nagadasz, zrobisz jeszcze jeden durny temat na tibia.com o tym ze ja to moradin, czy moze jeszcze cos innego :)
Dawergo |
@holu
Niestety :) 17:03 You see yourself. You are a master sorcerer. @Mendolina Dobrze napisales, ZOSTALES w DH a nie z DH. Byles w gildii i co pozatym? Oprocz tego ze Renato byl kilka razy na OB? Znajduje na wszystko odpowiedz, dobrze mowisz. I nie wahalem sie do kogo dojsc, czekalem az Erik dojdzie do Matha, nie doszedl wiec zostalem z nim. I dobrze wybralem. @Dawergo Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :) |
Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawergo |
@topic
Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul: |
Cytuj:
@sewery Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa. BEZ ODBIORU! |
Cytuj:
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz. Znałem cie innego... |
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze powiecie mi cos o tej nowej wojnie na silvera bo raczej nie gram ( nie znaczy ze sie czasem nie zaloguje na chwile). Kto jest z kim :P bo sie pogubilem ?:]
|
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
|
@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen... Dawergo |
Cytuj:
|
@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :) Dawergo |
Cytuj:
|
Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.
|
@Thief
Nie ma co gdybac, takie zycie :D |
Cytuj:
Ty tez przestan pierdolic bo najpierw gadales ze za aervanim wszedzie pojdziesz a pozniej przylizales dupe atropozowi i zmiana strony?:> |
A Ja Jestem Po Stronie Bakusia :)
dziś mnie z antim pomylił xP Hail WoW Bye Tibia ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |
|