Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DarkKZ 25-09-2008 21:00

Chce ktos kupic moje konto ?

holuu 25-09-2008 22:41

http://allegro.pl/item446555151_199_...era_tibia.html

Niech mi ktos powie czy to hack, wydaje mi sie ze nie ale te fotki jakies podejrzane. Musze sie upewnic.

Royal_Michael 25-09-2008 22:50

haha lol ktos zrobil ta akcje tylko po to zeby innych hacknac.. o to co sie pojawilo gdy kliknalem na obrazek w celu powiekszenia go: (kilk \/)
http://img221.imageshack.us/img221/3917/hackxj4.jpg

@Seliar
Podejrzewam, ze kibicujesz Legii wiec Polonia W~ to nie jest wasz wrog? Jak to jest?
Ja tam sie ciesze ze Craxa jest daleko w lidze...

Luki_Asen 25-09-2008 23:10

nie ma to jak se grac na ots potem se mysle a wbije na rl na sekunde i akurat lognalem miedzy dh pozdro xDDDD noob style ON :D

poreda 26-09-2008 10:29

ŁKS gra z Lechem w niedziele.

Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham cie, w moim sercu ŁKS!! I na dobre i na złe! ŻYDZEW KURWA! TAK JEST!

Btw gdyby cale FTP mialo elfbota tak jak DH, to vinerasow juz by nie bylo.

Dawergo 26-09-2008 11:49

@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.

poreda 26-09-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2278695)
@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.

bo zakochany jestes w tych wenezuelczykach jak chuj i nie widzisz faktow, z ftp mialo z 5-6 osob bota, a z dh wiekszosc

Mendolina 26-09-2008 15:02

A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.

poreda 26-09-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278823)
A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.

a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?

Mendolina 26-09-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278825)
a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?

Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.

poreda 26-09-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278830)
Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.

wez skoncz pierdolic, ubzdurales sobie ze ja jestem adavar to ok twoja sprawa, mysl sobie tak mi nie zalezy, mam to w odbycie, narzekasz na caly swiat o jakie to ftp to zal o wy nic nie robicie, o ci chodza i padaja, a sam WIELKIE GOWNO robisz, na akcji to cie od poczatku wojny nie widzialem chyba, jedyny war w ktorym uczestniczysz to pisanie bzdurnych postow na forum i wciskanie kazdemu ze ja to adavar. czas sie pogodzic z faktem ze to nie ty wygrales wojne tylko twoja gildia, a teraz zamiast dalej kontynulowac swoja debilna taktyke powinienes sie zajac walka a nie kisisz dupe na faccu nic nie robiac.

Mendolina 26-09-2008 15:33

W tym problem, że to ja ciebie nie widziałem na początku wojny bo się wahałeś do kogo dojśc. Dobrze wiesz, że jestem retired od jakiegoś czasu, a że zostałem w DH do samego końca, mimo to czy wygrali czy nawet gdyby przegrali byłbym do końca lojalny wobec paru osób.
Nie tylko ja sobie "ubzdurałem", a ty dalej znajdujesz na wszystko odp.

holuu 26-09-2008 15:49

Doubleeeeee ;x

holuu 26-09-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278847)
kisisz dupe na faccu nic nie robiac.

Name: Ace Inferno
Account Status: Free Account

Seems like someone just owned himself? ;@

Rekin Master 26-09-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2278872)
Name: Ace Inferno
Account Status: Free Account

Seems like someone just owned himself? ;@

do czasu, kolego, do czasu ;)

Dawergo 26-09-2008 16:41

No jasne ze jestem zakochany w wenezualczykach, tyle że w Tibie nie gram od dawna, i stwierdzam fakt. Powiedz mi ze ftp nie botuje, moze tez nie szaruje? Twoje posty to cos w stylu "aahhh moje kochane ftp jestem pewny ze wygraja ahhh" (ahh tak zapomnialem, przeciez ftp zostalo zlikwidowane) to teraz bedzie "ahh code ble ble ble" i tak do usranej smierci... Spróbuj odzyskać swoje życie w real... :) Mnie naprawde zwisa i powiewa co tu na mnie nabluzgasz, nagadasz, zrobisz jeszcze jeden durny temat na tibia.com o tym ze ja to moradin, czy moze jeszcze cos innego :)

Dawergo

poreda 26-09-2008 17:16

@holu
Niestety :)

17:03 You see yourself. You are a master sorcerer.

@Mendolina
Dobrze napisales, ZOSTALES w DH a nie z DH. Byles w gildii i co pozatym? Oprocz tego ze Renato byl kilka razy na OB? Znajduje na wszystko odpowiedz, dobrze mowisz. I nie wahalem sie do kogo dojsc, czekalem az Erik dojdzie do Matha, nie doszedl wiec zostalem z nim. I dobrze wybralem.

@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)

Mendolina 26-09-2008 17:25

Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.

poreda 26-09-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278998)
Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.

Tak, grak z rekinem bo mam tez rl life. Ale mimo wszystko bylem na 90% openek. =]

Dawergo 26-09-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278982)
@holu

@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)

Gram w wowa, ale to nie znaczy, ze maniacze w niego tak, jak ty w tibie :) W wowa gram, glownie wieczorami, w nocy. Nie musisz mi wierzyc, ale gowno mnie to obchodzi :) Gdybym maniaczył w wowa, i poswiecal na niego tyle czasu, co dawniej (niestety) na tibie, latalbym juz w T6 (wiem ze nie wiesz co to jest, i nie mam zamiaru Ci wyjasniac, ale duzo roboty). Widzisz grac, a grac nałogowo, to są dwie różne sprawy, ale Ty raczej tego nie pojmiesz.

Dawergo

holuu 26-09-2008 18:19

@topic

Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul:

poreda 26-09-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2279052)
@topic

Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul:

Bo to roznica bocic chary a uzywac bota do wojny, zeby nie bylo gadania jakie to dh ma pro pvp. Swietnie ich Elfbot jest pokazany, na jumpingu, lub filmiku jak ubijaja hackera Ransoexa, ktory mimo ze jest na piramidzie poziom wyzej, to bot Yksana proboje go uderzyc.

@sewery
Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa.

BEZ ODBIORU!

Mendolina 26-09-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2279062)
Bo to roznica bocic chary a uzywac bota do wojny, zeby nie bylo gadania jakie to dh ma pro pvp. Swietnie ich Elfbot jest pokazany, na jumpingu, lub filmiku jak ubijaja hackera Ransoexa, ktory mimo ze jest na piramidzie poziom wyzej, to bot Yksana proboje go uderzyc.

@sewery
Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa.

BEZ ODBIORU!

Znajdź takich liderów jak w DH ;], sam bot nie wystarczy.
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz.
Znałem cie innego...

Dawergo 26-09-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2279062)
@sewery

BEZ ODBIORU!

Ohh pan dorosły się odezwał! Ty nie maniaczyłeś w Tibie? Ładnie to tak kłamać? A może krótka pamięc , może to już objawy starości?... Nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować, bo chrzanisz głupoty.

Dawergo

HellFrycek 26-09-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2279082)
Znajdź takich liderów jak w DH ;], sam bot nie wystarczy.
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz.
Znałem cie innego...

Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd.

poreda 26-09-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2279133)
Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd.

bo w ftp dowodza osoby ktore niepowinny, a to dlatego ze te ogarniete niepotrafilby sie dogadac z brazolami.

Rekin Master 26-09-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2279118)
Ohh pan dorosły się odezwał! Ty nie maniaczyłeś w Tibie? Ładnie to tak kłamać? A może krótka pamięc , może to już objawy starości?... Nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować, bo chrzanisz głupoty.

Dawergo

daw...imo masz jakiś problem ze sobą...I nie, nie wnioskuję tego na podstawie ostatnich tekstów, tylko całości naszej znajomości.

Solar271 27-09-2008 08:33

Moze powiecie mi cos o tej nowej wojnie na silvera bo raczej nie gram ( nie znaczy ze sie czasem nie zaloguje na chwile). Kto jest z kim :P bo sie pogubilem ?:]

Dawergo 27-09-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2279165)
daw...imo masz jakiś problem ze sobą...I nie, nie wnioskuję tego na podstawie ostatnich tekstów, tylko całości naszej znajomości.

Ja o tym wiem, a ty nie? :) Poczytaj sobie posty neo "ftp to" "ftp tamto" "ftp sramto" "zobaczycie na nastepnej opence" "ftp never give up (dzien czy tam dwa pozniej temat na forum ze ftp sie poddaje)"... Poprostu mnie już trafia jak czytam, jakie on głupoty pisze. Nie chce sie z toba klocic, bo nic do Ciebie nie mam, wiec odpusc.

Dawergo

poreda 27-09-2008 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2279477)
Ja o tym wiem, a ty nie? :) Poczytaj sobie posty neo "ftp to" "ftp tamto" "ftp sramto" "zobaczycie na nastepnej opence" "ftp never give up (dzien czy tam dwa pozniej temat na forum ze ftp sie poddaje)"... Poprostu mnie już trafia jak czytam, jakie on głupoty pisze. Nie chce sie z toba klocic, bo nic do Ciebie nie mam, wiec odpusc.

Dawergo

Musisz wiecej czytac, bo cos malo inteligenty jestes. Never give up-mozna przetlumaczyc, nigdy sie nie poddamy, i gdybysmy sie poddali, nie bylo by gildi Code of Anarchy. I NIGDY SIE NIE PODDAMY, bo nawet jak przegramy w przyszlosci i tak bedzie nowa gildia i nowa wojna. BYE

Dawergo 27-09-2008 09:58

@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen...

Dawergo

poreda 27-09-2008 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2279486)
@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen...

Dawergo

Oczywiscie ze wiedzialem, od dawna bylo wiadomo ze wspomoze nas Aervani :)

Dawergo 27-09-2008 11:56

@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :)

Dawergo

poreda 27-09-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2279580)
@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :)

Dawergo

z Odimem nie bylo pewne tylko

holuu 27-09-2008 15:39

Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.

DarkKZ 27-09-2008 15:43

@Thief
Nie ma co gdybac, takie zycie :D

HellFrycek 27-09-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2279759)
Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.

Ty tez przestan pierdolic bo najpierw gadales ze za aervanim wszedzie pojdziesz a pozniej przylizales dupe atropozowi i zmiana strony?:>

GhostPater 27-09-2008 16:11

A Ja Jestem Po Stronie Bakusia :)

dziś mnie z antim pomylił xP

Hail WoW

Bye Tibia

;)

GirNi11 27-09-2008 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2279759)

Błąd, było wiadomo od dawna że któraś ze stron dojdzie do ftp (spy plx). Ftp dobrze to przemyslalo, poddało sie żeby nie tracic wiecej leveli i robic kase na noobach do czasu nowej wojny. I prosze nowy war, POI done i maja kase na war, zostaje nam tylko życzyć im powodzenia ;>

Mendolina 27-09-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GirNi11 (Post 2279809)
Błąd, było wiadomo od dawna że któraś ze stron dojdzie do ftp (spy plx). Ftp dobrze to przemyslalo, poddało sie żeby nie tracic wiecej leveli i robic kase na noobach do czasu nowej wojny. I prosze nowy war, POI done i maja kase na war, zostaje nam tylko życzyć im powodzenia ;>

Najpierw trzeba sprzedac ;p, a z tego co wiem to nie widzę już tylu ludzi do kupowania tego ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.