![]() |
|
Wal PW ;) elo
pozdro poćwicz @edit Widzę że dużo osób sie na AM wybiera xD |
Cytuj:
|
a mi sie komp spalił :( i siedze na takim zlomie, że żeby wejsc na to forum musialem czekac jakies 10 minut :( ale części już zamówione i niedługo powracam :D
|
W sumie mam blizej do Szczecina ale jak palicie bake i pijecie to jestem w Gdyni :D
|
Kogo z rodziny Coldow char to Irasu? :)
May 05 2008, 21:22:13 CEST Killed at Level 45 by an orc berserker of Corrigan Nie zebym sie napinal ale 10 razy mogles mi spierdolic XD Lavio tam dzielnie bronil ziomka XD Na koncu musialem juz spadac i dalem exit :D |
irasu to xomerek i nie pierdol ze solo???? Xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po zabiciu Irasu Lavio przylecial w pare sekund. Nie wiem czy to Ty ale ktos z Coldow napewno :P |
Cytuj:
Ale nie dizt i nie lavio. |
Uhacz Ruska
May 05 2008, 23:10:09 CEST Killed at Level 47 by Poyek Darkeyes and by Elwo Tigoshin cos nie pykło chyba :p @Edit LoL May 05 2008, 23:17:07 CEST Killed at Level 46 by Esde'aren |
Cytuj:
Zreszta to jest 4h odrabiania :D Nie ma co płakac x) |
^.^
[CHAR]Ihox Thux[/CHAR]
May 05 2008, 23:13:04 CEST Killed at Level 50 by [CHAR]Poyek Darkeyes[/CHAR] and by [CHAR]Longombardio[/CHAR] I tak nie zmienia to faktu ze jestem zajebisty |
Oprocz waszych deadow jakies fragi mieliscie? :D
Ps. Jako, ze juz nie gram a przed rookowaniem kupilem pacca mam go na zbyciu :P Pisac na pw lub w grze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z Groove, wolę wersję Carlosa.
Amoniak nie czaję o co Ci chodzi z Psycho z tym 35 rokiem życia. 25 lat i pracujesz w zawodzie, zależy jeszcze od specjalizacji tylko. No ale powo na AM. |
Wyrobienie papierka żeby otworzyć własny gabinecik i móc zacząć leczyć ludzi trwa 5-6 lat i kosztuje...nie widzialem jeszcze 25 letniego psychologa.
|
w tej chwili gabinecik może otworzyć Jajoo i jego ADHD, zawód psychologa nie jest zawodem chronionym, bo coś im ustawa nie wyszła. Psychoterapeuci z kolei faktycznie PSYCHICZNIE i WIEDZOWO potrzebują paru lat stażu, ale to też jest praca, i to tylko oni. Niektórzy kliniczni też się nie decydują na pracę od razu. Jeśli nie widziałeś kogoś pracującego w zawodzie psychologa w wieku 25 lat, to mogę Ci fotkę wysłać :P
edit: will talk on-line maybe...? |
Taaaa?A co wyslesz mi wlasna fotke ze smiesznym szkolnym pedagogiem czy cos?Sorry ale to jeszcze nie psycholog....skoro mowisz o 25 letnich osobach pracujacych w zawodzie(akurat tym) to prawdopodobnie pracuja dla swojej wlasnej pasji i chyba maja jakies zaplecze finansowe.Dochodow jako takich bez owego smiesznego świstka nikt nie bedzie mial w tym kraju pewnie do kolejnych rozbiorow czy cos ;]
@edit. on-line?No moze kiedys. |
ale zjebałem mature ;(( dostaje arkusz... patrze lalka... <hura> pisze pisze pisze, jestem w połowie rozwinięcia i jest z 200 słow juz i nagle coś mi szczeliło do głowy że tak jak w ruskim nie moze byc wiecej o 25 % czyli nie mniej niz 250 a nie wiecej niz 275.. i kur*a zaczołem skreslac ;/ oddałem prace i dopioero przypomniałem se ze na polaku jest inaczej ;(( ja pierd*** nie zdam
|
@OWRZ
wystarczy Ci te 21 pkt. do zdania.Jak nastrzelales w 1 czesci ponad 10 to juz ta dyche dostaniesz za tekst pewnie.Sprawdz odpowiedzi w necie. |
@Amoniak50
liczyłem tak że dostane co najmnije 12 punktów... tam gdzie 2 to liczyłem po jednym. Ale i tak nie wiem czy mi uznają prace bo nakreśliłem dużo ;/ i po hu** ja sie tyle uczyłem ;/ pewnie nie zdam i tak |
Cytuj:
|
widac chłopaki sie postarali, duchsterek owned
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jako psychoedukator młodzieży od 2 lat (od 24 roku życia), faktycznie dla pasji. Przez pół roku (od 25 roku życia) w intytucie badań rynku i opinii publicznej - dzieki temu ze tam pracowalem, mam zaplecze finansowe, i wolny czas zeby bronić magisterkę i pracować nad kursami na jesień. papierek jako taki bede mial dopiero w czerwcu (studia skończyłem 1.5roku temu, została mi sama obrona). Faktycznie zaczal mi byc potrzebny, bo chce byc psychoedukatorem juz za pieniadze, (nie chce się już babrać w marketingu... pół roku mi starczy) Ale masz rację, nie POWINIENEM (prawnie mogę) zajmować się psychoterapią i NIE POWINIENEM zajmować się kliniczną. Resztę mam prawo i jest to możliwe. Więc jeśli nie da się pracować w zawodzie psychologa, to ja nie wiem co ja jestem :) |
Cytuj:
|
hmmm dobra przyznaje uswiadomiles mnie troche.(widocznie w zabobony wierzylem)A w jakich granicach bedziesz zarabial jako ten "psychoedukator"?
|
@up
KUR*$(@&@!& Czy nie możesz zalogować się do tej je@!&$j tibii i z nim na priv pogadać? |
Cytuj:
|
ARcy przymknij sie.To jest forum i bede pisal co bede chcial.Nikt nie ma przymusu odpowiadania.Cisza w wojnie wiec mozemy sie troche pointegrowac ;] Wg. Ciebie mam nawijac o glebie Duchsterka?Nie badz taki sztywny....wolisz zeby Uriza pisala albo zeby padaly bluzgi jak to bylo wczesniej?Usiadz czlowieku i poczytaj to moze sie czegos ciekawego dowiesz.Bye
|
a wiec tak skoro juz tu o mnie wspomniano to sie zalogowalam
co do Kafara to nie bylam pijana tylko z tym pijana 24h na dobe byla ironia, a czemu robie glupie problemy to Ci szczerze odpowiedziec nie moge bo nie pamietam co robilam w tamtym temacie wtedy :> co do Imperka to jeszcze mnie nie dorwal bo nie mielismy okazji pogadac za duzo, jedynie padla propozycja mojego out z gildii ale to musze sama ogarnac z reszta gildii a co do Whispera to wkreca bo wcale mnie nie naprostowal tylko zaczal od picia wodki :P heh, naprawde nie jestem gejem, ale przez internet chyba Cie nie przekonam ^^ pozdro :* |
Nawet jeżeli to głos ma żeński :D :D :D
|
Cytuj:
Aaa, i wolę gdy Uriza pisze, bo można przynajmniej się czegoś nauczyć o pvp :x |
Za komuny bys mnie na milicje podal nie?Ze bimber pedze czy cos ;p czy preferujesz ormo?Dobra masz co chciales...
|
Uriza przypomina o sobie w pieknym stylu!
sry double;p
|
Dzis Oraz'Len obrazil urize i jej pk team nazywajac banda zidiocialych niedorozwinietych noobow, probujac ja przegonic z respa rotworfuf w venore. To nie moglo ujsc mu sucho po przepieknym masslogu padl od jej nieustraszonego Uriza Pk Teamu. Umar bo byl boterem tez. Zabijajac takich ludzi uczynimy morgane piekniejsza. Ku lepszej morganie!!!
Oraz'Len May 06 2008, 23:00:58 CEST Killed at Level 56 by Uriza |
Dzis Oraz'Len obrazil urize i jej pk team nazywajac banda zidiocialych niedorozwinietych noobow, probujac ja przegonic z respa rotworfuf w venore. To nie moglo ujsc mu sucho po przepieknym masslogu padl od jej nieustraszonego Uriza Pk Teamu. Umar bo byl boterem tez. Zabijajac takich ludzi uczynimy morgane piekniejsza. Ku lepszej morganie!!!
Oraz'Len May 06 2008, 23:00:58 CEST Killed at Level 56 by Uriza |
Uriza, po raz kolejny udowodniłeś swoja wyższość nad nieprawością i złem. Ten frag będzie wieczystym dowodem Twojej odwagi,siły i sprytu :D
|
Cytuj:
Nie wiesz co napisalas? Chetnie przypomne ;) http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=2 (chodzi o to co napisalas, do Shejq , do mnie i o pucowanie sie do ludzi z RC) Sorki ,ze mowilem do Ciebie jak do chlopaka ale poprostu Twoj nick jest raczej meski.Ale jesli chcesz mnie do tego przekonac ,a nie chcesz tego robic "przez internet" to zostaje nam tylko spotkanie sie w rl Xddd ha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |
|