![]() |
|
huuh ale sie temat rozkrecil z fotami nawet dorpaz azared i archin dali foty xD
|
na jakiej stronie?
|
s117.photobucket.com/albums/o61/Swauf_album/Obsidia/rl%20pics/
|
Wuja co z tym piciem naszym co ma byc jakos kiedys ; D
|
a co zapowiada sie jakies zbiorowe tibijskie picie ?xD when? where? and everybody invited ? 8o
|
tylko dla vi aj pi ; D
|
Pepsi :P mowilem ci juz :D z tego co wiem to bedzie Obsidia Plus Unit from Titania pare osob :P nie ja invituje ludzi bo ja nie organizuje tego :D i dzwon do mnie cipko bo masz darmowe :D
|
Vilarion xD
Apr 22 2007, 04:26:48 CEST Killed at Level 109 by Brus Eterna and by Dark Banan The Sorcerer hail nub chars xD |
Cytuj:
: ) dziesiecznaczkow |
Taki PvP mastah i się wyłożył :D No cóż bywa i tak nie żebym płakał :evul:
|
Nyyyyfox
Apr 22 2007, 10:09:56 CEST Killed at Level 126 by Pephy and by Gnir'Hawk http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/23151 |
@zywi
to ze sie zlozyl swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze ma b dobrego skilla. dlaczego ? bo poza combo od noob charow, na ktore sklada sie kazdy (jesli dmg jest wystarczajace), padl jak narazie tylko od swoich jak combo robili :D |
http://s117.photobucket.com/albums/o...nt=hayalet.jpg
Ostatnio taka smutna atmosfera panuje, mowi sie tylko o zabijaniu... Zobaczcie co kryje sie pod tym linkiem Huheuhueuheuheuhe :D :D :D |
jak patrze jakie ryje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D
|
Mr. Exura Vota wyglada torche jak "Majkel dzekson"xD ale bywa jak by kazdy pokazal swoja facjate to moze bysmy mieli wiekszy ubaw niz z niego : )
Warzne ze nie wstydzi sie siebie ;P |
BAUAHA tak Rewisim waRZne...
Nastepny anaalfabeta. |
Cytuj:
hahahaha made my day xD |
dla mnie hayalet troche skojarzyl sie z tym brudem z tokio hotel :D
|
Cytuj:
|
o widze, że pan boski "huntne kogoś za to, że mi bidnął domek" Rewisim na forum zawitał.. A potem sie burzy, że za no reason padł -_-
Btw czy tylko ja mam ostatnio pecha, że co wyjde poexpić to pikeje? |
HAHA, sorry ale co to jest to co Hayalet ma na glowie, moze mnie ktos uswiadomic ? , reszty nie bede komentowal bo jeszcze hunta wylapie ... :S
|
Dzisiaj 16:51
zielaq: jak patrze jakie ryje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D masz racje Pepsio maja straszne ryje :D btw gz Nifoxa :D kolejny nigger zdechl :D i gz vilariona chlopaki :D:evul: :evul: |
Don Zasa
Apr 22 2007, 22:24:45 CEST Killed at Level 81 by Imhreey and by Vany Hod Ciekawe co nas czeka w najblizszych dniach... @Co do lagow to nie chce krakac, ale dawno mi tak plynnie wszystko nie smigalo. ;o |
@konzbi
jak znam zycie to bedzie wieeelki burdel lagsidia/nigersidia wqrwia coraz bardziej |
Ned : za nigersidi dolaczasz do grona moich ulubiencow :D
co nas czeka ?? :D znajac zase nie popusci :D zasa to rl dorpaza i azareda :D a imhreey nienawidzi dorpaza i azareda z wzajemnoscia :D ale znajac zycie dorpaz nie wstawi sie za zase bo ebdzie sie bal :D jak zwykle zreszta ale mannow tez nic nie zrobi:D wola to przemilczec i jedynym poszkodowanym bedzie zasa :D THE END :D |
Emil shackowany :(
|
life's a bitch
tylko nie pamietam, kiedy ktos z ng mial hacka.. musze zapytac co oni maja za firewalle |
Cytuj:
Btw. Polecam Nortona |
Nie ma w tym w sumie nic smutnego. Moge w każdej chwili haknac 10 osób do ktorych mam passy i odrobie to 20x ale po co? Fakt jest taki że przez mojego kompa nie było hacka więc są inne opcje. Suv nie sharował i miał hacka ja sharuje i też mam.
|
ja sharowalem i nie mialem ; D
|
bo glupi ma szczescie :p i oddaje passy mannowowi >.>
@emil albo dobrales sobie zlego/zlych ludzi, z ktorymi sharowales, albo to przez ich kompy. zyskales sporo w moich oczach tym, ze przyznales sie do sharowania, chociaz cie to pewnie nie obchodzi. a, i skad jestes taki pewny, ze to nie przez twojego kompa ? tez moglbym byc tego prawie pewien, kis + kilka innych programow, po hacku nie wykrylo mi nic, przed hackiem skanowalem co kilka dni i tez nic nie wykrywalo.. tylko ze ja nie sharuje, wiec co to moglo byc ? |
|
btw
nowa wojna wystartowala ZD zabijajac Royal Kux'a (jakis tam 70> rp) rozpoczelo wojne z gildia Strong Mens, w ktorej Strong Mens'om byc moze pomoze gildia Conquerors. narazie to tyle. |
Cytuj:
|
A lekko zmieniajac temat. Macie moze kicki (z tibi) na obsidi?
|
ja mam kicku z netu :o
@veer slyszalem, ze anga cos takiego ludziom mowil, ale ja spoza domu logowalem sie raz, w wakacje '05 od kuzyna, raz. poza tym - nigdy. |
Cytuj:
|
nie, po stronie ZD staneloby rambo, i to by wystarczylo ;) i jesli jest tu juz ktos z SM, to powiem ci w tajemnicy, ze napewno sobie zasluzyliscie :)
|
Jezeli chcesz dokladny opis calego ciagu zdarzen z ZD to:
* Xephro zaczal flameowac Vastiqa Dalethona za cheaty i zalozyl o nim temat na forum uogolniajac cheaterow do calej gildii * Kilka dni pozniej wybralem sie do niego i go ubilem (mial ustawiony autohealing poprzez rzucanie exura gran) * Pobieglem do GS Tomba, przyszledl po mnie leader ZG ktory prawie padl + dwoch 50~ leveli * Zebralo sie 25 osob w GS Tombie (lacznie z ZG i NG), cos pogadali i podobno doszli do porozumienia * Dzien(dwa) pozniej member ZG zaatakowal Ysona bez zadnego powodu, po czym uciekl gdy przyszlismy my * Dwa/Trzy dni temu zrobilem wycieczke do GS Tomba i nagralem perfidnego cama na ktorym widac ze Xephro chodzi po waypointach, ma ustawione Friendly Mode (bije tylko potwory ktore go bija) itd. * No i dzisiaj nie wiem co odbilo ZG zeby deklarowac wojne przeciwko nam Dodatkowym reasonem NG (do supportu ZG) jest to ze gildia Knighthood(Berylia) za ktora my jestemy uwazani nie jest milo widziana na tym servie. Tak sie sklada ze tylko 2 memberow SM to memberzy KH, a wiekssza czesc (np. ja(Eversoris) i Keran) mamy nieoficialna wojne przeciwko nim. Dodatkowym argumentem moze byc to ze kiedy Gerlimo gral na Berylii to nalezal do gildii "Knighhood pochodnej". Prosze powiedz czym zasluzylismy? Signed, Eversoris Dalethon. |
Żeby nie dręczyć Was zbyt dużo moim spaczonym językiem to dopowiem tylko coś do jednego postu ;p mianowicie o PB
Mi najbardziej podobała się rozmow TBaga i Scofielda , kiedy Tbag powiedział: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|