![]() |
|
Hehe gratz!!! :P
|
Cytuj:
btw.I tak ten char jest fajny :P |
a na jakim skillu takie hity palkiem wchodza?
|
jebaka pizda raka
siema. pisze tutaj prawdoniepodobnie ostatni raz w mojej karierze tibijskiej, kurwa. :):):)
tym razem mowie serio. chara nie skasuje ani nikomu nie dam ani nie sprzedam. niech se jest.:baby: itemow tez nikomu nie tam :baby::baby: chyba to jest najstarsza rzecz jaka mam z poczatkow dzona. jescze przed namelockiem: http://img395.imageshack.us/img395/3578/tibiaxz9.png zycze wam powodzenia w stracie oczów i czasu. jak chcecie miec twarz originala to ja wam w tym nie bede przeszkadzac. mam w dupie cala ta tibie. ci co powinni maja moje gg\mail. reszta moze possac. zapamietajcie mnie jako tego jebanego noba, skoro tak o mnie myslicie. ,.i.. |
@up
biedny dzon truper ;< http://img391.imageshack.us/img391/6278/deduwata0.jpg hjalp! @banan~ kupie od ciebie iron ory ;o |
@up a wiedziałeś ze ja i hernan jesteśmy z tobą w gildii?
Cytuj:
o co kaman? |
@up
triada? i tak pojde do keomeo lub order of banors~ |
nie dochodz do ooob xD
|
Btw jest jakas inna dobra gildia, ktora mialaby jakis respect na saph oprocz Keomeo i banoru? ;s
|
dawniej byl diosrder. teraz jest gowno.
|
Cytuj:
|
ey wiara t odostałem w priv msg na youtube i sie was tyczy <ab timu>
cyt. "siemka pozdrówki Dla Abteamu ode mnie Pif pafa czyli ode mnie czyli Ziemasa JEBAC SWE szacun ziomki nie wiem kim jestes ale pozdrów ode mnie zhu, jazika,artha,johny'ego i reszte ferajny PZDR zajebisty filmik" wiec macie pozdro chłopaki xD |
tia znamy ziama. pif paf pal
;d |
HEHEH Uncle chyba oscara dostaniesz za film ;pp
|
Dobra jest scena z mivoxem jak yazir padl przez artha XD
co on na afku podczas akcji?? 0.o |
|
|
Z tego co widzialem na filmiku, a filmik widzialem dobre 10 razy ;p to Yazirowi skonczyly sie mf a sie nie skapnal ze nie ma, moze skapnal ale bylo juz za pozno ; a ja co musialem granowac bo krzyczal kombo caly czas john...
|
yazir czesta jak na akcji bylismy miał kicki i problemu z netem i prądem i tamtym razem też
|
@up
tez byles na akcjach? Bo na filmiku scrooga nie ma cie ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |
|