![]() |
|
Cytuj:
Albo graj na privach, czego nie polecam;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja chcę się pochwalić, że wczoraj w godzinach 18:00-22:00
byłem na swoim pierwszym raidzie na 70 lvl w życiu :D Chodzi oczywiście o Karazhan. Dropnęłem 3 epickie itemki i móg gear score na be.imba wskoczył ze 132 pkt do 150.35 :) Na razie nie wiem czy wstawię zdjęcia i z jakiego serwisu skorzystam, ale pewnie ruszę to moje tłuste d**sko i w koncu wstawię moje zdjątka B) |
Cytuj:
Największym zaskoczeniem było bicie bossów kilkanaście-kilkadziesiąt minut:o No i gratuluję B) |
Cytuj:
|
Kto jeszcze nie widział: http://www.worldofwarcraft.com/wrath...t/gameplay.xml strona klasowa Dead Knight'a. Kliknijcie skilla ożywiania martwych :P
|
hehhehe juz sie nie moge doczekac tego dodatku =)
|
Już widzę statystyki na serwerach, w których death knight stanowi 1/4 klas w ogóle ;/ DK zapowiada się trochę przepakowany, z tego co wyczytałem, będzie w stanie tankować z 2h. No ale... Dodanie do Hordy loladynów, a do Ally shamanów jakoś przeżyłem, to i DK przeżyję.
Co do samego dodatku: super, duper, że będzie, zapowiada się genialnie i w ogóle. Ale boję się jednego: high lvl gearu, który błyszczy, błyska i w ogóle postać wygląda jak choinka w Wigilię. W BC przesadzili, 70lvl wyglądały jak pajace. Żeby to wyglądało tak... zwyczajniej. Bo klimat wcielania się w postać jest dla mnie świetny tak do 40lvl, później pojawia się te kolorki, duperele i świecidełka. Ma ktoś pożyczyć 109zł? Oddam. Moje uzależnienie skłania mnie do tymczasowej gry na Andeerii, czy innym śmieciarskim serwerze, szumnie nazywanym "prywatnym". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
btw. PRZEBILISMY MAPPLE STORY!!!!! Dzis sie za to najebie :D
|
Cytuj:
@topic: Wypowiadałem się co sądzę o tej grze, dlatego też nic nie napiszę na temat. @down: Wiem, mój post to spam pokroju posta powyżej i poniżej. Chociaż jest trochę większy ; p |
A X-Zero i jemu podobni bardzo nam w tym pomogli... :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up, 2up
Co wy macie do t3? :P Nie obrażajcie mojego locka xd Fakt, czapka jest obrzydliwa, ale reszta ujdzie - zwłaszcza shouldery <3 |
T4 u F Draenei shamana <3
|
JezusMariaBożeAllahuSzatanieBuddoMahomecie, ten temat to jedna wielka spamiarnia, mająca na celu przebić liczbą postów temat o Maple Story... Jedynie Dreathan czy Eerion starają się sensownie rozwijać temat, umieszczając screeny z jakichś osiągnięć czy opisując je, ew. dyskutując na temat newsów bądź innych zdarzeń związanych z samą grą. Co kogo obchodzi jakiś idiotyczny temat o MS? Po co wam przebijać ich liczbę postów..?
I mam propozycję - może założyłby ktoś temat o PRYWATNYCH SERWERACH WoWa? Tu się wszystko miesza i nie wiadomo kto ma na myśli 'global', a kto 'privy'..? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|