Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

Lord Dreathan 24-05-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osar_Delving (Post 2075524)
Można jakoś ominąć płacenie abonamentu? na samą grę wydam całą moją kasę, a tu jeszcze trzeba co 2 miechy prawie 150 zł płacić. Wytłumaczcie mi to.

Jedyne co to zeby bylo najtaniej zalatw sobie karte kredytowa, za 3 miechy place nie cale 130 zl
Albo graj na privach, czego nie polecam;p

Grue 24-05-2008 23:34

Cytuj:

Można jakoś ominąć płacenie abonamentu? na samą grę wydam całą moją kasę, a tu jeszcze trzeba co 2 miechy prawie 150 zł płacić. Wytłumaczcie mi to.

Teeeej 90zl za 2 miechy prepaidem....

Glon Elriel 25-05-2008 01:18

Cytuj:

poszukaj dobrze na góglach a kupisz kradzione prepaidy za 2-5$

Ziemniax 25-05-2008 07:31

A ja chcę się pochwalić, że wczoraj w godzinach 18:00-22:00
byłem na swoim pierwszym raidzie na 70 lvl w życiu :D
Chodzi oczywiście o Karazhan.
Dropnęłem 3 epickie itemki i móg gear score na be.imba wskoczył ze 132 pkt do 150.35 :)

Na razie nie wiem czy wstawię zdjęcia i z jakiego serwisu skorzystam, ale pewnie ruszę to moje tłuste d**sko i w koncu wstawię moje zdjątka B)

KrEmAs KAc 25-05-2008 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziemniax (Post 2075973)
Dropnęłem 3 epickie itemki i móg gear score na be.imba wskoczył ze 132 pkt do 150.35 :)

Na razie nie wiem czy wstawię zdjęcia i z jakiego serwisu skorzystam, ale pewnie ruszę to moje tłuste d**sko i w koncu wstawię moje zdjątka B)

Też pamiętam mój pierwszy raid :) BT 25 player zrobiłem wtedy ze 30skrinów.
Największym zaskoczeniem było bicie bossów kilkanaście-kilkadziesiąt minut:o

No i gratuluję B)

Lord Dreathan 25-05-2008 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziemniax (Post 2075973)

Pamietam swoj pierwszy raid na kara. z 10 Wipe'ow na midnight :D a POTEM to ZDZIWIENIE jak ATTumen wskakuje na konia!

Bluray 25-05-2008 16:19

Kto jeszcze nie widział: http://www.worldofwarcraft.com/wrath...t/gameplay.xml strona klasowa Dead Knight'a. Kliknijcie skilla ożywiania martwych :P

kołbaś 25-05-2008 16:55

hehhehe juz sie nie moge doczekac tego dodatku =)

PLague 26-05-2008 14:29

Już widzę statystyki na serwerach, w których death knight stanowi 1/4 klas w ogóle ;/ DK zapowiada się trochę przepakowany, z tego co wyczytałem, będzie w stanie tankować z 2h. No ale... Dodanie do Hordy loladynów, a do Ally shamanów jakoś przeżyłem, to i DK przeżyję.

Co do samego dodatku: super, duper, że będzie, zapowiada się genialnie i w ogóle. Ale boję się jednego: high lvl gearu, który błyszczy, błyska i w ogóle postać wygląda jak choinka w Wigilię. W BC przesadzili, 70lvl wyglądały jak pajace. Żeby to wyglądało tak... zwyczajniej. Bo klimat wcielania się w postać jest dla mnie świetny tak do 40lvl, później pojawia się te kolorki, duperele i świecidełka.

Ma ktoś pożyczyć 109zł? Oddam.
Moje uzależnienie skłania mnie do tymczasowej gry na Andeerii, czy innym śmieciarskim serwerze, szumnie nazywanym "prywatnym".

Lord Dreathan 26-05-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2078235)
Co do samego dodatku: super, duper, że będzie, zapowiada się genialnie i w ogóle. Ale boję się jednego: high lvl gearu, który błyszczy, błyska i w ogóle postać wygląda jak choinka w Wigilię. W BC przesadzili, 70lvl wyglądały jak pajace. Żeby to wyglądało tak... zwyczajniej. Bo klimat wcielania się w postać jest dla mnie świetny tak do 40lvl, później pojawia się te kolorki, duperele i świecidełka.

Blizz obiecal ze wroci do grafiki pre tbc, wiec trzymac tylko za slowa:D

Vrael 26-05-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2078235)

Ha ha! Najlepsze jest to, że niby jest już filmik z tierów na warcraftmovies i chyba będziesz zawiedziony xD Po prostu większego gówna nie widziałem, lock wygląda jak włochacz (chociaż dobrze, bo już mam dość tego, że locki zawsze wyglądają zajebiście) generalnie będę go przezywał Kudłaty, priest wygląda... dziwnie. Naprawdę dziwnie. Rogue jak wariat, ma dziwaczny hełm i śmieszne shouldery, ale ujdzie w tłoku a z maga to tylko śmiać się można, nie ma sukni - w pierwszej chwili myślałem, że to paladyn lol. Hunter po hunterowsku to nie ma tragedii. Mimo wszystko muszę powiedzieć, że artyści z blizzarda dali ciała bo sety im wyszły naprawdę paskudnie.

Lord Dreathan 26-05-2008 16:43

btw. PRZEBILISMY MAPPLE STORY!!!!! Dzis sie za to najebie :D

X-Zero 26-05-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2078500)

Tak, macie więcej postów...z czego 60% to spam (część skasowana na szczęście... dobił mnie post o treści ":D ..." xD)

@topic:
Wypowiadałem się co sądzę o tej grze, dlatego też nic nie napiszę na temat.

@down:
Wiem, mój post to spam pokroju posta powyżej i poniżej. Chociaż jest trochę większy ; p

Bluray 26-05-2008 17:31

A X-Zero i jemu podobni bardzo nam w tym pomogli... :D

Grue 26-05-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2078500)

NO ja tydzien odpoczynku od wowa, bo trzeba dorobic :d Tez sie dzis nawale XD A pićku na tydzien mamy xD niahniah

Vil 26-05-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 2078339)
Mimo wszystko muszę powiedzieć, że artyści z blizzarda dali ciała bo sety im wyszły naprawdę paskudnie.

jesli chodzi o paskudnosc to imho nadal nic nie przebije żabowatego Plagueheart u locka.

PLague 26-05-2008 19:10

Cytuj:

jesli chodzi o paskudnosc to imho nadal nic nie przebije żabowatego Plagueheart u locka.
No, gorzej już być nie może :x

_WrD_ 26-05-2008 20:40

@up, 2up
Co wy macie do t3? :P Nie obrażajcie mojego locka xd Fakt, czapka jest obrzydliwa, ale reszta ujdzie - zwłaszcza shouldery <3

Vil 26-05-2008 20:42

T4 u F Draenei shamana <3

_WrD_ 26-05-2008 23:50

JezusMariaBożeAllahuSzatanieBuddoMahomecie, ten temat to jedna wielka spamiarnia, mająca na celu przebić liczbą postów temat o Maple Story... Jedynie Dreathan czy Eerion starają się sensownie rozwijać temat, umieszczając screeny z jakichś osiągnięć czy opisując je, ew. dyskutując na temat newsów bądź innych zdarzeń związanych z samą grą. Co kogo obchodzi jakiś idiotyczny temat o MS? Po co wam przebijać ich liczbę postów..?

I mam propozycję - może założyłby ktoś temat o PRYWATNYCH SERWERACH WoWa? Tu się wszystko miesza i nie wiadomo kto ma na myśli 'global', a kto 'privy'..?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02.