![]() |
|
nick mojej najnowszej postaci:
Bimberbonczek :D |
kolejne nicki z refugi :D
09:47 You see Czesio wyznawca Tibii (Level 5). He has no vocation. 10:22 You see Fanatyczny chrzan (Level 6). He has no vocation. 10:22 You see Kochanek Rydzyka (Level 1). She has no vocation. |
Taki sobie mis - ma 100lvl astera
|
Dzisiaj zobaczylem jeszcze :
-15:17 You see Zaraz Wracam Tylko Cos Zjem (Level 5). He has no vocation.:D |
Mam Duzy Biust Eternia
Wiecej nie widzialem xD |
Na nova moj char juz dawno deleted - "Obi sam se robi"
na arcani dostalem name locka - "zenek benek pęknięty bębenek" mialem na nova tez "Głąb podróżnik" ale nie gram nim juz. |
Furora
Koles Od Zadan Specjalnych (zazwyczaj chodził po depo z 5hp na 9lvlu;]) |
[CHAR]Edekzkrainykredek[/CHAR]
[CHAR]Notoryczny Miotacz Sledzi[/CHAR] [CHAR]Osikam Was[/CHAR] (przy tym ostatnim owned byłem jak go zobaczyłem |
lubie ketchup :D refugia
lubie placki - guardia czeresniowy banan - deleted kakaowy ciongnik 8o - deleted szczekajaca kanapka :D - deleted |
To nic. Ja spotkalam goscia o nicku "Po co musk mam dres" czy jakos tak :D
|
- Rozowy Demon Seksu
- Wytrzepie napleta za kotleta - MamNajdluzszyNickNaElysi (czy jakoś tak) - Gejm M'aster (ten już nie istnieje) |
Bananowy ogurek -<refugia> (co za down pisze ogorek przez "u" )
zykfryt skrzypi furtka -(czy jakos tak) <refugia> mateusz dragon mniejszy-<nie pamientam jaki serv> -------------------------------------------------------------------------- :miecz: ROOK rules |
@taderek
co za człowiek pisze "pamientam" :D -chodnikowa wojowniczka (candia) |
Raz w Thais zobaczyłem takiego gostka co sie nazywał Zdzichu pogromca szyszek w Solera lol
|
- czyścimy.
|
Po długich męczarniach z systemem imion w Tibii, który jest bardzo dobry, skutecznie zabezpiecza przed robieniem głupich imion, takich jak to poniżej, udało mi się utworzyć postać o nicku... Yo'ur Nam Ehere.
Kilka dni później niestety ujrzałem namelocka... "Name containing part of sentence (It's "Your Name Here". Therefore it's illegal.)" :) |
Mój kolega na Emperza miał nick:
Zbieram sobie wolf paw Widzialem kolesia na Emperze nick: Pan Zwisające Jaja i kolesia na Luminerze: Chodzace Depo:P |
Byahahahahahah
Normalnie spadłem z krzesła. Te nicki są żałosne, podobnie jak osoby, które takie chary zakładają i osoby, które to śmieszy. Z niewielkimi ustępstwami. |
Amator tanich win owocowych- (widziałem na rooku w Irdi)
Szukam mamy - też Irdia Manuel robi kanapkę- mój kumpel Manuel smaruje chlebek- postać tego samego kolesia :P |
Aldora:
Spedalony Alkocholkik, Brudny indyk, Cycekk, Dominik sklepowy Pacera: Niepatrz Sie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |
|