![]() |
|
No w soul eaterze akcja się rozkręca... tylko mam takie wrażenie że motyw z wewnętrzym potworem który może dać gigantyczną moc bohaterowi już widziałem.....
Temat się strasznie rozrósł, więc postanowiłem że w 1 poście zrobie FAQ regulamin i jeszczę pare rzeczy. Przeczytajcie ten post, powiedzcie to jest źle, czego brakuję bo samemu raczej nie zrobie regulaminu. Poza tym jest tam parę przydatnych rzeczy dla każdego. Corgar Frizz |
6.Chcę prowadzić wojnę na obrazki, jestem Illyą albo Rayzą....
-mogłeś napisać ze można dostać warna za offtop ... @Soul eater Spoiler Ukryty tekst:
|
No tak tompior czuwa żebyśmy zbyt wielkich offtopów nie robili, ale przecież walka na obrazki offtopem nie jest o ile obrazki pochodzą z anime.
Corgar Frizz |
Naruto rox, a DB sux!!!!!
No dobra, zartowalem. :D Co do regulaminu, podpisuje sie obiema rekoma i wlasnym... pedzlem. Tylko ta kara za offtop... mnie bedzie tylko motywowac do offtopu (Rayza :*******). A zeby totalnego offtopu nie bylo, to pochwale sie, ze skonczylem School Rumble, jak ktos ma ochote na szkolna komedyjke to polecam! Swoja droga, dam potem zdjecia ze swojego SUPERMEGAPROSELFMADE projektu ^^ Gro~ @Down To idz sie ukarz :( Sayonara! |
Pfff jak post z obrazkiem z anime jest offtopem to niewiem... jak znajde tibia narysowana w stylu anime to też nie pokarze , a żeby się ukarać i być może za ten post też ide pograć 2 dni w TF2. Więc nic nie pisze od dzis [ 17:00 ] do za 2 dni [ 17:00 ].
Wiem że się cieszycie. http://i305.photobucket.com/albums/n...14728400-1.png |
A gdzie ja napisałem że obrazek to offtop?? Masz fajny obrazek to go dawaj.
Ach.... z tobą sie nie da dogadać. Corgar Frizz |
Illya nawet nie wiesz jak sie ciesze
http://img216.imageshack.us/img216/4...ppinessqi4.jpg @down chociaż to mi umili ost. dni wakacji |
Cytuj:
http://i305.photobucket.com/albums/n...9763829843.jpg |
Offtop
Illy rajzą sie nie przejmuj ;> on sie cieszy ze nie dogonisz go z postami wiec wiesz ;p Zostanie Top Spamerkiem (Juz nim jest ? ;]) (A no tak btw zeby world in conflict 2 sie nie zaczol to Rajza nie biez tego tak mocno do siebie bo pisze prawde Ne ?? ;p)tzn.Prawde o Spamie bo powodow z kturych cieszysz sie ze nie bedzie illy nie znam) ------------------------------------------------------------------------- Jak oglądać Air ?? ;p Tzn kolejność. Air Tv, 2 specjale czy tam jeden i Film kinowy right ?? --------------------------------------------------------------------------- Corgar - Widziałeś Oavka higurashi do 1 seryjki tak wogule ?? ;] Neko~ cos tam ;p ?? |
@Uuupp, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, druuugaa C.C. w mojej glowieeeee, nie moge sie powstrzyyymac:
Wcale nie biore tego do siebie ,prawda jestem top spamerem a przynajmniej jakos sie wyrózniam w pozytywnym sensie [nikt mnie negatywnie nie nazywa spamerem ani nie daje negatywnych notek przez to] a czemu ciesze sie ze illyi nie będzie to mam własne powody głównie zartobliwe denerwowanie illyi 8D' a postami i tak mnie nie przegoni ; ] Nie chcialo mi sie pisac kolejnego spam posta to moj lovelas napisal. @Up, odzyskalem swiadomosc Nie widzialem, jak sie nazywa ten OAV i gdzie go mozna znalezc? Bo chetnie bym obejrzal. |
Wasz najbardziej ukochany Nari po powrocie z (nie)zasłużonych wakacji obejrzał 7 ep ZnT. I? Średnio-mierne.
Spoiler. Ukryty tekst:
Teraz nareszcie czas dokończyć Aira! |
To zobacz ósmy odcinek. Niby nadal nic szczególnego się nie dzieje (no, może poza oficjalnym potwierdzeniem kolejnej "fanki" Saita...), ale widać już bardzo wyraźny wstęp do akcji, która jak zwykle zostanie upchana do trzech, może czterech epków...
|
Zacząłem oglądać Zero No Tsukaima, ogladal ktos to? Aktualnie jestem na 12 odcinku, i jak na razie srednio mi sie podoba, chodziaz na poczatku wygladalo obiecujaco...Kreska dobra, tylko ta fabula...sredniowieczne klimaty, rycerze, szlachta, ksiezniczki.Chodziaz moge sie mylic, w koncu nie obejzalem jeszcze wszystkiego...
|
@Up
Chyba kazdy z tu obecnych widzial ZnT, jakbys nie zauwazyl nad Toba jest post dotyczacy trzeciej juz serii :) @Edit Tak jak powiedzialem, daje zdjecia... WLASNORECZNIE ZROBIONEJ GRUPOWEJ KOSZULKI: http://img369.imageshack.us/img369/8205/dsc00124rz9.jpg http://img369.imageshack.us/img369/8...52c9b142b3.jpg Sorry za jakosc, nie chcialo mi sie szukac cyfrowki, a i swiatlo sztuczne. Od razu taki bajer moze poprawic samopoczucie ;) |
Tak szybko spamicie, że muszę teraz odpisywać do postów z poprzedniej strony omg...
Cytuj:
Mam jednak nadzieję, że wyjdą z tego w inny sposób niż w ten oklepany. |
Grocix
Oav do 1 seri Higurashi na noko zwie sie Higurashi.no.Naku.Koro.ni.Nekogoroshi-hen milego ogladania ;s Z kad masz ta naszywke ???????? Chce taka sama ;]]] |
@to all bających się o SE
będzie dobrze [dla fabuły]...jak narzazie w mandze jest dobrze nie narutowo. Spoiler Ukryty tekst:
za odcinek-2wa pokażą fajną Blair będzie ciekawie... Spoiler Ukryty tekst:
|
Grocix sam sobie zrobił ;p Papier do naprasowanek+drukarka i są efekty ;p
Wcześniej chcieliśmy zrobić takie coś w profesionalnej firmie, ale albo nie było dostępnych odpowiednich kolorów, albo było zbyt drogo. Corgar Frizz |
@Hazuma
Dzieki za nazwe, postaram sie znalezc :P A co do koszulki to naprasowywanka :) Logo z internetu + drukarka + specjalny papier. Ciekaw jestem jak bedzie wygladac po kilku praniach, dam znac. @Up Haiiiiiiii!!!!! |
^up
normalnie , lecz nie prasuj zelazkiem po tym rysunku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |
|