![]() |
|
@SALCESON
to hyde park po pierwsze a po 2 taki retard jak ty nie bedzie mi mowil co moge pisac a co nie... @khazul jak twoja legia po "ostatnim" mysle ze wiesz o czym mowie xd ahh ci Lechici. Byles tam ^^? |
ja wiem czemu L@MUS go broni , bo to jego najlepszy ziomek , tylko tacy go lubia w RL'u
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
.
Naprawde jestescie zajebisci.. tak zajebiscie znacie cala sytuacje ale nie wiecie ze Rhaziel to juz dawno nie jest Rl Vuaeva? Nowy owner gra nim juz od kilku dobrych miechow..wiec J@p@ jak nie wiecie\,,/
|
Cytuj:
|
@neutral~
ale bez tego wulgaryzmu, post nie miał by tego "czegoś" |
Cytuj:
wulgaryzm nie jest argumentem |
Cytuj:
@Khazul ja się nie ciesze że grasz na furorze ... Triade o payment pytałeś ?Takie pytko bo kilku już zapłaciło ;) |
18:44 Thellionn [180]: 18:43 You advanced from Level 179 to Level 180.
|
;o
Do Ciebie Slovik nic nie mam..ale chodzi o bande noobow ktora pisze jakies pierdoly nie wiedzac co i jak, co osoba to inna historia. Tak jestem z Bruth family a raczej bylem :D Bo juz nie gram w Tibie znam sie Bruthami juz z Nebuli a na Furorze gralismy razem od poczatku serva ;>
|
Cytuj:
@down Faktycznie na takie zachowanie jakie ty przejawiasz, naśmiewając się z chorych ludzi, na to poprostu brakuje słów. Niestety ale muszę przyznać Ci tu rację :/ |
Cytuj:
Btw. Używasz wulgaryzmów bo słów Ci brakuje i tyle, a nie jak to napisałeś „pikanterii”. Poźdro. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec jakim sposobem chcesz je wycenic ? Nie ma nawet mozliwosci zeby za cos takiego kogos ukarali w Polsce Bo co to za strata w RL sca,sov,mpa |
Mylisz sie, CIPSOFT mialby prawo wycenic te przedmioty =) Ale mniejsza oto... ukarany mozesz byc za wlamanie do komputera, kradziez informacji jakimi są dane do konta tibijskiego, zapewne niewielu bylo ukaranych ale to tylko wina pokrzywdzonych, zle zabezpieczone slady no i w sumie ludzie nawet na policje sie wstydzą isc z takim czyms, a szkoda... ludzie jada na pirackim sofcie i to 95% ludzi wyklucza na starcie :P
|
Cytuj:
Wirtualne przedmioty nie maja wartosci w realnych pieniazkach Chyba ze istnialaby mozliwosc kupienia np SCA ze strony tibia.com :] |
Na jakiej podstawie ? To juz pytanie nie do mnie tylko do cipsoftu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |
|