![]() |
|
Cytuj:
A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D Pozdro. |
Cytuj:
A co do reasonu "za bota" to jest on bardzo elastyczny i sporo osob pada za free a pozniej uzasadniaja ze "za bota". jak ktos siedzi przy kompie i odpisuje po 2-3 sekundach na "hi" to nie jest to bot dla mnie. |
Cytuj:
@posty up sorry, ale nie wiem dlaczego ale nieche mi sie czytac waszych postow ;s |
nawet Eddie on Elysia powrócił do gry <hahaha>
|
Czyżby naprawdę powrócił??
P.S new owner plax ?? byćmożeeeee :] :] |
love ale ci wszyscy na tibia.com jada za akont dilejted :))
|
rotfl, to jego postchar? x]
podaj jeszcze mainchara hahah |
Wpisał sobie :PP
Wiesz lako, nie kazdy ma jedna z najlepszych glidii na serwerze i nie kazdy bedzie sie wyplacal za kilka glupich słow, a wiekszosc chce miec wolnosc slowa ja tam sie nie dziwie ze anonimowy jest tezbym byl |
to po co pierdolic, jesli boisz sie wstawic za swoimi slowami? bycie anonimowym na forum jest kompletnie bez sensu, takie posty sa bezwartosciowe
|
jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..
|
Cytuj:
|
@Lares
Nie wszystko.... |
Cytuj:
zresztą i tak go sellne niedługo więc to nie istotne :D po co grać w tą tibię ;D może kiedyś se kupie chara i pomoge wam w warze :D |
boisz sie? =)
|
Cytuj:
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ?? Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d |
skąd sie tacy ludzie biorą, ty wogóle rozumiesz o czym piszesz ? ogaraniasz co sie dzieje ? nie, ludzie niechcą twego maina zeby cie ubić tylko chcą wiedziec z kogo tak naprawde sie śmieją
|
Cytuj:
Tak na marginesie dodam jeszcze, nie wtrącając się w Wasza kłótnię (bezsensowną, jak zresztą każda kłótnia - peace, love & serenity!), że obydwaj, Ty i Kafes powinniście takie sprawy załatwiać poprzez PM, ponieważ są to Wasze osobiste konwersacje, nie związane bezpośrednio z tematem. Grozi za to warn od moda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |
|