![]() |
|
bla bla bla
Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle? |
Cytuj:
Chłopcze Za Szybko Sie Cieszysz :) Gdzie Tam Koniec Wojny ;) to Dopiero 3 Dni !! A Potrwa Jak Wam Sie bd Chcialo Min 3 miechy znajac Flow ;) Wiec Czarny Szybko Nogi z PZ nie wystawi ;) |
wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kim¶> to zamknij drzwi i wyjdz.
|
Cytuj:
Tylko Od Tego Czasu Sledze Losy Morgany.... Wiec Mozesz Smialo Powiedziec Ze Jestem Nikim ;) A Jak Masz Cos Do Mnie To Ci Adres Podam Wpadnij Pogadamy ;) |
Nie zaczynaj każdego słowa z dużej litery, pokemonie.
|
Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jaki¶ smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka
|
Cytuj:
Szczylu ;) ile masz 15 ? 16 ? Jak Taki Kozak Przez Neta Jestes Zapraszam Radlin woj.Slaskie Ul.B.Chrobrego 449 Wpadnij Czekam Mozesz Wziasc Kumpli ;) @Mudry A tobie ..uj Do tego Jak PiSzE o.O @EDIT Zakoncz To POjedz Pomnie i Konczymy Nie bd Spamu Robil ;) http://www.fotka.pl/profil/Gremb/ Powiem Tyle "HA! HA!" |
Radlin? Co to za wiocha?
Ależ protoss sie wyjebał xD już mialem nadzieje że na farta przezyje na tym statku :p |
Cytuj:
Cytuj:
@edit; @up Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d |
@CzarnyBratCzarnego
widze ze jak szukasz Mnie w internecie to mam nastepnego fana ;) Chcesz autograf? |
Cytuj:
Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :) Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...) A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;) Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza... |
@pajacu up
Wyjdz i nie wracaj.Piszesz jak 12 letnia dziewczynka z fotki.peel jestes frajerem ,a udajesz kozaka. btw. Ma ktos filmik z wczorajszego battle na yalahar? @do kogos kto pytal czy chodzi o ta akcje na statku tak o niej mowilem ,ze dawno nie widzialem tak glupich dedow... |
I Kto tu używa noobow haha patrzac na filmik to chyba take overowcy
Ale elven sie pieknie trzymal... |
Dokladnie to samo zauwazylem co kolega up ;p Same noob chary ktore wypychaly i blokowaly ludzi , praktycznie im mozecie zawdzieczac polowe fragow jak nie wiecej. Elven tez pieknie wyszedl z opresji ;p Jeszcze da sie zauwazyc ,ze jak na taka liczna gildie(Flow) to troche malo was bylo ...
btw. Khotas tak sie napinal caly czas na forum ,a teraz do zydow poszedl?:D |
Cytuj:
Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałe¶ i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów. I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" s± zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców). A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym: W dupie byłe¶, gówno widziałe¶, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz. /care |
Cytuj:
Wrzuć na luz Wiszu , its only a game ;] Jak bede miał zamiar do wawy wpadać do dam msg na piwko polecim ;) |
btw my¶lałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak Ľle , Szkoda że zapomnieli¶cie Rosiego leczyć ;p
|
Eter Rael
Jun 02 2009, 13:29:54 CEST Killed at Level 243 by Sequel |
@down
Racja , pomylila mi sie data bo godzina podobna ;f |
Kto¶ jeszcze się wyłożył?
edit: Sequel to chyba wczoraj się wyjebał... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|