![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije. |
Cytuj:
|
@Kiniol
Popieram w 100% ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p
|
Cytuj:
--- ejgej dodał 1 minut i 44 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
Bo po pierwsze - wpisanie na listę, zamiast prawdziwych nazwisk, nicków z gry nie powinno godzić w niczyje tu uczucia religijne (właściwie to nie możliwe). A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii. Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne. |
Cytuj:
Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci. Cytuj:
Cytuj:
|
Myślę, że wszystkim (prawie) tu na forum by dobrze zrobiło zrobic sobie przerwę od tibii i nabrac do pewnych spraw dystansu.
@MichaU. Nie spinaj się tak ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
luzujcie majty, ok??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |
|