![]() |
|
Veigara...;o
ja tak mam co do teemo. Nie żeby był jakiś op, ale strasznie w*****a jebany wiewiur. |
nooo, te trapy wkurzaja.
|
http://img703.imageshack.us/img703/954/ezreal.jpg
dlaczego tacy ludzie się trafiają... mało tego, dzieciak miał 750 winów. sorry, że takie małe, ale tym od imageshacka się w dupach poprzewracało i trzeba się rejestrować po direct link a tam chyba jest większe... |
Ty grasz z runami na AD Akali? ;ooo
|
Nie ;o runy jakie miałem to marki mpen, quinty 15 ap, glyphy ap per level, seale mana regen.
|
Spodobał mi się Malphite. Fajne skille w sumie i miło się poluje na squishy pokroju Branda. I do tego tani, kupię sobie. :)
|
Mam takie pytanko. Konkret, mój main to Warwick, nie wiem czy zamienić go na Vladzia, Eza lub Renenktona. Myślicie że będzie to dobra zamiana, jeżeli tak to na kogo i dlaczego? :baby:
|
ezreala!!!!!1111111111111
Chyba że chcesz castera, wtedy Vlad. Ale Ez jest pro carry dpsem. A Renekton jest op, nie graj nim jeśli masz choć trochę szacunku do siebie :D |
Ez>vlad, ale zanim byś go na tyle ogarnął, żeby stał się twoim mainem to byś musiał rozegrać drugie tyle gier.
|
Renek jest op tylko tak dlugo, jak przeciwnicy nie mają snare'a. Jak dostanie takim rune prisonem Ryze'a to Renek lezy w sekunde.
|
Oczywiście, że Ezreal. Nie dlatego, że jest jakoś potężny, ale dlatego, że to postać, której 3 skille to skillshoty, a z jednego trzeba umieć inteligentnie korzystać. Jest niesamowicie wymagający, ale niesamowicie fun to play, ja uwielbiam nim grać, bo wiem, że jeśli udało mi się pociągnąć grę Ezrealem, to tylko i wyłącznie dlatego, że byłem naprawdę dobry, a nie dlatego, że potrafiłem naciskać prawy guzik myszki.
|
Bardzo fajna nowa rotacja :D Moge testnąć 3 postacie nad którymi się zastanawiałem
|
Cytuj:
|
Nie jestem hotszotem żeby mieć runki na każdego, dopiero co skończyłem stronę z ap tą co wyżej wymieniłem, druga strona to runki pod dps, a więc do grania akali wziąłem tą pod ap, to oczywiste. Większość ap champów jakimi gram mają manę, więc seale mam pod mana regen.
|
Cytuj:
|
Ale właśnie, czemu niby snare tak go niszczy?;o renek jest strasznie wytrzymały na swoim ulti.
|
Czemu oni na tym 2k ELO zawsze banują Eve i Zileana? Madness.
|
Bo zilean w late ma co 40 sekund guardian angela :P
|
Z eve to się nie spotkałem, ale zilean z oczywistych powodów. To samo shen.
|
Glyph - Cooldown reduction
Marki - arm pene Seale - Armor Quint - Attack speed Dobre to będzie pod jungle nocturnem ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |
|