![]() |
Cytuj:
Ale tak czy siak, masz pacc czy nie? Jeśli tak: czekasz do 80lvl robisz quest na yalahari legi, później POI i możesz zbierać na demon helmet, ale osobosobiściezekał bym na 100lvl i zrobił quest. A jeśli nie masz... zbierasz na yalahari legi, softy. @Down Jak nie planujesz kupić pacc zbieraj na DH jak tak to zostaw sobie kase na hunt a zrobisz sobie DHQ |
mam 100k +/-50k z loota. nie mam pacc. sofciki juz mam ;D
|
Sorc
Mam 23k, zastanawiam się czy lepiej nosić Blue Robe czy Spirit Cloak?
|
Jakie masz eq teraz profesja, lvl... omg co ja jasnowidz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratuluje pomysłowości... |
Hat of the mad, Spirit Cloak, Blue Legs, BoH, Medusa Shield, 15 sorc.
|
Cytuj:
|
Dawno nie grałam a jakoś teraz znowu mnie wzieło. Mam kase ale nie wiem za bardzo co zmienić albo co dokupić. No więc tak:
Knight 38 lvl bright sword, crown helmet, crown armor, knight legi, boh i medusa shield skile po 68 Co najlepiej teraz kupić i co w pierwszej kolejności? FACC. |
@UP
Crown helmet możesz zmienić na crusa albo jak masz dużo kasy to na rh np. (grasz na no-pvp więc nie musisz się bać o pk :P, co najwyżej kick) Meduske możesz na demonke i to wszystko raczej. Na wyższym lvl'u c armor na dsm. P amulet możesz se dokupić. |
znakiznaki
|
@UP
Co do eq to możesz zmienić na medusa shield ale nie koniecznie, lepiej zbieraj na b legs, a potem meduska. Potem armor wymienisz np. na b robe/pall. Zarobić możesz na tombach pod mt ale na non-pvp będzie Ci trudno raczej. Dwarfy, cyce. |
20 paladin 55/41 .
- Crown Helmet - Belted cape - Knight Legs - Medusa Shield ( 10 minut temu kupiona, bo deserta zrobilem ; D ) - Leather Boots Nie mam pojecia co nastepnego bede musial kupic, gdy bede juz mial troche kasy . Jesli wiecie co najlepiej bedzie mi potrzebne na takim lev i z takim EQ, to napiszcie . ; ] |
jesli grasz na non-pvp lub czesto nie padasz to sprzedaj meduske dozbieraj z 5k kup vampirke i legi wymien knight na blue ale to na jakims ~~30lvl :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co kupić ?
Eq: Steel helmet Crown armor Knight legs'y Leather boots'y Bright sword Dragon shield Skille: Axe 49 Shielding 45 < Nie mówcie, że mam skillować > Serwer: Candia <czyt. Non-pvp> |
Na 40 lvl chcę iśc na PoH Palladynem i nie wiem co kupić
http://img73.imageshack.us/img73/5599/eq36lvl.png - eq teraz non-pvp |
Mam 2k kaski, i nie wiem jaką broń kupić
bo hacku oto mój set: http://i37.tinypic.com/2mhht08.png skile 60/57 Jakiego sobie sworda kupie za taką kaskę? |
Cytuj:
Kup serpent sworda i będzie dobrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |