![]() |
|
Cytuj:
|
po prostu te forum to bzdura, zawiera 200 ston 3/4 z nich to kłótnie ,cześć o wojnach jakiś tam pa/pk . A na morganie mimo że nie gram to mogę Ci powiedzieć tylko tyle że jest wojna corrupion vs killemal w killemal nikt prawie nie ma czasu teraz na grę a w corruption jest kilka osób co expi .Niby niedługo ma sie zacząć wojna jak obie guildie wrócą do gry ,kiedy to będzie nie wiem może za kilka tygodniu/dni/miesięcy/lat. A największą władzę sprawuje revolution maja dużo osób co bardzo szybko expi ,dużo dobrych lvli i to oni niszczą wszystkich pkerów :evul: można zaobserwować to choćby na tym filmku ->http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21345
|
@ up
I właśnie o to mi chodziło:) Ty
apropo's tego, że nie grasz...chyba dzisiaj Cię widziałem w dp Venore :P |
Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz Tu!
O Lesterku Piszczie w Tamtym temacie |
@ up
Nikt nie bedzie sie ponizal zeby pisac o nim. |
Cytuj:
I nie uzywaj trudnych słów i tak dziecko jesteś. Prymitywne? zobacz na swoje posty =) @pare up Nie nic sie na Morganie nie dzieje :P |
Cytuj:
Mmm... Oprócz tego, że w 2 tyg przybyło 3 nowych Tutorów na Morganie to fakt, nic się nie dzieje :) Killmall miało powrócić do gry kilka dni temu, ale jakoś się im to nie udało. Esde~ zmarnował 20bp mf~ w veno dp na gran hur i chyba kończy z Morganą\Tibią. |
Cytuj:
|
Esde wczoraj w dp Veno zrobil show : free items, po dp latały p legi, noble armor, i wiele innych rzeczy :P
|
No to cos nowego z dzisiejszego wieczorka ;]]
Mouse from the mars to kolejna ofiarą plagi hacków. Kto to zrobil? Co Mouse zamierza robic? Ktos z Killemall chce placic. Czyzby to oznaczalo, ze nie chca walczyc? |
Kto go zhackował? Stary owner Mouse? To on zajebał 10 DH victerona? :p
|
Nom niestety, mimo prob nie udalo sie trapnac mousa (znaczy udalo sie), ale to nie mialo sensu, poniewaz hacker mial rec keya. Victeron powiedzial ze konczy z tibia, oddawal itemy ananowi, ale mysle ze mu przejdzie ( mam nadzieje ). Robilismy co moglismy zeby odratowac mousa, ale coz...jak ktos ma recka to nie ma to najmniejszego celu.
@up Nikt nie zajebal 11* dh victerona. |
Cytuj:
|
1 owner mousa przeją go rekiem ? ??
|
Cytuj:
|
Tak kończą ci którzy dają innym swoje passy ^^
|
15:01 You feel the earth shaking!
:> 15:14 You see The ruthless herald. XD |
Na każdym servie tak jest. Primaaprilisowy zart..
|
Cytuj:
Bo Victeron = Mouse~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |
|