![]() |
|
Mam nadzieje ze Dof wygra tą Walke Wanted potrafi Tylko (Gadać) w tym przypadku pisac.Wanted mam nadzieje ze skonczy sie bezprawie zabijanie bez powodu jak taki urbexx stoje przed dp a ten mniee z Explo pytam sie dlaczego a ten Bo ty to Tegax. lol?
|
Cytuj:
A jezeli mielibysmy liczyc wszystkie fragi w tej wojnie, takze te sprzed 26 czy 27 lipca, byloby ~50:50, nie ma sensu tego wypisywac. |
:d
Exmind [133]: 20k exmind / thais 17:47 Agnass [55]: fuck off bitch
Śmiech na sali |
Cytuj:
Zawsze lubię te osoby, które nie dają sobą manipulować, bardzo dobrze ten gracz odpowiedział! :P |
Tagrze popieram
|
Cytuj:
Idz spac dziecko ^^ Jezeli masz pisac takie bzdury... Dobra rada : Zastanów sie nim cos zaspanujesz. |
Cytuj:
Master O ~ ,Yavimava większość podanych osób padło całkiem nie dawno więc niewiem czego mowisz ,że to było zanim wróciliście na azure...B) |
hmmm, i ja wtrące swoje 3 grosze ;) Grając jako neutral grało mi się dobrze, poznałem wielu kumpli itd. gdy wbiłem 49lvl zaczęłem się bawić :) Ubiłem jakiegos 29 eldera i to był noob char nooba z wanted :P I od razu: "pay 20k" ale z depo się nie ruszył! hahaha! później mysh hash'jarash bił mi kumpli i mnie to zaczęłem go napier.... lekko mówiąc ;] ale uciekł ! Na następny dzień mysh~ bił mi kumpla to go broniłem, ujebałem jakiś noobów co bloczyli a Xhue do mnie: "płacisz 50k" :/ a wiecie za co? za ubicie noob chara jego dziewczyny w tibi ! LOOOL ! Zhuntowali mi kumpla który miał dopisek bloodbrother to i mój nick :) oni są nie poważni ! później ekipa z e-ga lała neutrala - Raadu a następnie Redzioska :/ za co? reasonu nie mieli ! Chodzi o mysha i Adiego bo Xhue boi sie pz locka zrobić :) i graj tu z tymi nabami na serwie !
|
Dobra rada xD
Cytuj:
Nigdy nie bij Elder Druidów do 35 levela ;p |
dof rox
siema elo czesc |
Cytuj:
nara yo dobranoc |
Cytuj:
@grebol twoi idole robia pa, uciekaj do pzta! |
Ogolnie smiech na sali ;p.
Dwa tygodnie melanzowalem na wczasach, a tu przyjezdzam i widze ogromne zmiany. Pozdro for all. Hail Wanted ! |
Cytuj:
to musialybyc dlugie 2 tygodnie |
Oj tak, tak, Wanted robi PA więc chowajmy się się do PZ... Eh. Wolę zginąć niż komukolwiek płacić, nie obchodzi mnie PA.
W końcu Power Abusing to dla Wanted chleb powszedni... Przynajmniej used to be ;) |
Ehhh
Cytuj:
Ja tam wole ddać armor Drazowi albo innemu z Wanted, a nie jakiemuś swe ,których Cors wprowadzi na Azure jak wygra DoF.A PA będzie zawsze ...:] |
Cytuj:
ehem tu masz racje :) ale Ja wole pasc niz zapłacic komu kolwiek. <jezeli nie ma powodu,zwykłe PA> @Frances 111 Moim idolem jest Moja Dziewczyna:* A nie jakas postac w tibi. Pozdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAhahhahah
Cytuj:
Jeśli podam ci 3 osoby z DoFu ,które robią Pa na zwyklych ludziach wylecą one z DoFu? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |
|