![]() |
|
Cytuj:
mam nadzieje ze jak wiw wygra to nie bedziesz mial opcji "wykupienia sie". |
Cytuj:
|
You recognize Og'Thun. He was killed by Toress. ;*;*;*;*
rzecywiscie nf nie ma noobow w swoich szeregach :baby: |
Cytuj:
i co to znaczy "fłaszywa" bo jakoś nie moge tego rozgryść ;s |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!! Bey bey :P |
Cytuj:
Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi " Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )" Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz? elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm to jest zastanawiające... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra nie obrażajmy się to forum gry :) Piszcie co się dzieje na naszym świecie :] @edit Dzisiaj pan Enud Xozath wyjebal mnie z guardów ;pp a inny typek z Legacy wyjebal mojego ziomka.;] New Pa |
Cytuj:
Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam. Może wypowie się na ten temat Zenek: Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe? |
Cytuj:
|
...To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej....
Twoja ... mnie wyreczy za 50zł. Bey bey |
Cytuj:
Ehm... Nic mi o tym nie wiadomo, bo gdy pisza do mnie jakos nooby to nie odpisuje :< |
Jakby nie patrzec do naprawy serwa potrzeba Dancing Shadows
Signed Nagan |
Re:
Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack".
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551502 O jakże pasjonującej treści: "AHAHAHa splica rox party people aaaaaaaaaaaaaa afrika bambataaaaaa rick rossssssssss". 8o Dalej jego post w którym się tłumaczy: Sorry, but I was lil drunk. I wouldn't edit it but some noobs are writting shits about me and tellin like 'look at the forum, gnadamir is stiupid he dont know how to write'. Thats all what I had to say. Ah and I won't change my 1st post. -Closed- Tłumaczenie: Przepraszam, ale byłem lekko pijany. Niektóre nooby będą pisały o mnie "gówna" i mówiły 'zobacz na forum, gandamir jest głupi i nie umie pisać' To wszystko co mam do powiedzenia. Ah i chce zmienić mój pierwszy post. -Temat Zamknięty- Bez komentarza. |
Cytuj:
|
Lol chlopak po raz pierwszy w zyciu sie n-a-j-e-b-a-l...
wydaje mi sie ze celem tego posta bylo uswiadomienie kyry "patrzecie jaki jestem dorsoly pilem vodke".... Pamietam jak ja pierwszy raz w zyciu bylem pijany tez sie tym chwalilem pewnie dlatego nasz kochany Gandamirek napisal tego posta a tak btw. wojny :baby: Ili Dan: Feb 24 2007, 10:00:35 CET Killed at Level 101 by Moothonost and by Rhu Teria ;* |
10:01 Moothonost [194]: 10:01 Ili dan [100]: I'm hacker:)
Albo jakiś noob dostal passy do Ili dana albo stary owner odzyskal postac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |
|