![]() |
|
Cytuj:
Jeśli Eve jest "Pionkiem" to chyba nikt nie będzie miał na tyle słów żeby Ciebie skomentować. Dacie rade... ale nadal popieram obecność takich osób jak Bez, Dwadwa, Kash ... :) |
nie wiem co dokladnie napisaliscie bo nie mam czasu tego wszystkiego czytac
ale na moje to wy (w sensie niektórzy z was) wiecie co bedzie, wiecie jak tam jest, wiecie ile tam jest, wiecie jak wszystko sie potoczy, wiecie wszystko o wszystkich blebleble gówno wiecie i piszecie eve nawet sie nie wysilaj im tego tlumaczyc bo to jak grochem o sciane |
Cytuj:
Ale jeśli naprawdę tak uważasz to "pi.... się w łeb i przeczytaj parę książek" ;) |
Nie bede sie rozpisywał o was na forum bo tu szkoda next 10 stron bluzgów
Ale napisze do was na tibi... Mam pare Pytan do was ktorych jak juz wspomnialem nie bede pisal tu bo szkoda tarcic next 10 stron na to... Fakt moze troche przesadzilem z tym co napisalem na eve ale Massior rozwalilo mnie to - Cytuj:
|
Oke nie będe Cie juz rozwalał :( masz racje, że Cie nie znam... przeczytaj co napisał Rasta ;)
MDW 300 :o |
hahah miesiac przed questem zadyma jak rzadko, co bedzie jak im sie uda o.0
|
Cytuj:
|
I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 3-4 miechow nie bedzie problemu z blokerami... :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<150 znaków> |
Cytuj:
<1337 znaków> |
Cytuj:
<lol> jak coś powiesz to nie ma ch.. we wsi! aj luv ju :) |
Cytuj:
a do tibi to się ciężko zalogować :> i pogadać ;> |
Cytuj:
powiedział Pan: "Miłujcie swoich braci" :D:D Gej - osoba, która ma pociąg seksualny do chłopaków. Na szczęście ja nie mam :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: <rotfl> |
Cytuj:
<9999999999999999> znaków ? |
hah xD
czy moglby mi ktos strescic o czym mianowicie mowicie?.... xD.. moze tez bym wtracil swoje 2grosze xDDD...:baby:
btw. ten char na moim Profilu to nie jest mainchar:) nie jestem newbie xD <<<<<<<<<<<<<<< |
niezly SS ;oo
|
Cytuj:
|
gl team!:cup:
gl everanor!:cup: dacie rade! tylko nie wdupcie jak na refugii:( |
Dont Worry
Ja pojde i wam zblocze :P
A tak na serio to fifty fifty szanse :P ale ja wierze ze dacie rade :) . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:23. |
|