Lamorack |
29-04-2007 13:13 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravuse
(Post 1394201)
80 lvl wbija sie z palcem w dupie na jednym PACCu wiec nie wiem o co chodzi, wystarczy sie trzymac zdala od wojen
a co do tego ze "wbil" 80 lvl to chcialo by sie napisal ze wybotowal je poniewaz x razy widzialem go z auto-reconnectem blackd na respie zolwii gdzie pozniej botowal
|
TERAZ to mi nadgarstki połamałeś!!!!!!!!! Hahahaha auto-reconnectem, hahaha nie wiem co to znaczy ale powiem ci koleś jedno wbij te 80 lvl na jednym paccu to pogadamy! Z choinki sie urwałeś??? Może mi powiesz ze na Beryli łatwo można wbić te 80 lvl?? Dobrze wiesz ze PA panuje tu jak mało gdzie. I nie oskarzaj kogoś ze BOCI jak nie masz dowodów, ba nie możesz ich mieć bo one NIE ISTNIEJA!! Myślisz ze GM za nim nie chodzili, jak zobczyli ze lvl non-stop wbija? Zastanów sie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
(Post 1394215)
|
bez komentarza...
PS. 2/23/2007 << data wstawienia foty... dla twojej wiadomosci wtedy moze mial z 40 lvl ;pp
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033
(Post 1394863)
@Lamorack
Ale ty kurwa głupi jestes. Gdybyśprzeczytal co napisałem to byś po mnie nie jeździł. Moj post był pełen sarkazmu. Ja wiem ze to nie Poncka char ale KHs taki reason maja.
Żądam przeprosin dzieciaku!
|
Źle polączyłem fakty a raczej ich nie połaczyłem ale to przez tych noobów z forum tibia.com :D :D :D ale masz racje naleza cie sie przeprosiny :D
PS. Nie jestem dzieciakiem...
|