![]() |
|
Widzę że poza paroma nickami nic tu się nie zmieniło....
Więc tradycyjnie stanę po stronie słabszego Tak w ogóle sie zastanawiam jaki poziom wy chcecie reprezentować ? Co drugi wyraz to przekleńtwo. Nie znacie normalnych słów? Czy może jeszcze sie podniecać jak powiecie "Kur** "? Godne pożałowania.... Że też nie wspomnę że co 2 post łamie regulamin... Frixar nie ma obowiązku się stąd wynieś tylko dlatego że wam sie nie podoba sposób jego mówienia. Jeśli tak na to patrzeć to wszyscy stąd wypad.... Nie widze Piątego jeźdźcy apokalipsy, pewnie on już miał dość No i zgłosiłem pare postów ofc I wiem już jak będą wyglądać dalsze posty..... |
Widze że to już koniec tej wojny...:D
|
Najszybciej wygrana wojna?:D
|
Koniec końca :confused:
|
Coś mi sie wydaje że nidlugo zamknął nam topic
BTW 02:35 Saori Mia [150]: 02:33 You advanced from Level 149 to Level 150. POGRATULOWAĆ |
[CHAR]Wojowniq[/CHAR]
?? Ponoć się wypłacił, a teraz ded? jakieś szczegóły, szczególiki? :] |
[CHAR]Meliah Gewyr[/CHAR]
Byszu brawa dla ciebie ;*;*;*;* |
Cytuj:
@Shaiboos Po tym co on zrobil to zwykly payment nie wystarczy;pp mysle ze narazie ma juz pograne |
Hehehehe
Za chara dal 400,- Jezeli ktos jeszcze nie wie, to jest Mc'giver a w grze byly Lord Bosses, lub inaczej na forum czlowiek ktory podawal sie za Sodona uzywajac nicku Sodoniasty;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ I SWOBODA |
Po 1 trzeba wiedziec co znaczy ten avatar a nie sie glupio udzielac...
komentowanie twojego wyniku 27 punktow jest ponizej twojej godnosci ? Ciesze sie ze z taki ulomem jak ty pisze ..po gim ile miales 40 ? z czego tam sie mozna smiac z tego ze lizesz dupe moderatorom ? Nie dostaniesz zadnego orderu nie staraj sie nawet ... no chyba ze dadza ci tytul "super donosiciel" Zobacz na swoje posty narazie ty robisz tu najwiekszego spama upominajac nas .. Napisales cos z aurei ? Nie bo na niej nie grasz i nie pograsz sobie... Wiec skoncz z tym wypier a inne forum .. Ps. Moze ktos Ci napisze co znaczy moj avatar? |
w miedzy czasie obywatelka padl bo beznickos palnol ze jest on spy'em, a reszta fagu zeby przylizac dupe zabila go, a taki feliex to poprostu smiec no kurwa nawet mniej niz 0
|
Cytuj:
ps. NaTa masz steam? ps2. Tylko mi nie dziala tibia.com? ;/ (gadu-gadu rowniez ;/) |
@upup
yyy objasnij nam to ktos,bo nie za badzo kapuje:confused: |
może jednak przestaniemy sie wzajemnie "tyrac", bo to nie prowadzi do niczego pozytywnego...
|
Cytuj:
|
@Brojek
masz super info graty dla ciebie, padl za zrokowanie mi rla, wyzywanie i prawdziwe spyowanie a nie ze beznickos se wymyslil z choinki sie urwales, gadasz takie bzdury ze smiech i to ciebie dlatego mozna porównać do zera idz pisac bajki ciao |
Noi wpadl kurwa modek.
Zeby niebylo offtopu. GZ sayg 75 lvl xD |
Cytuj:
|
byszu se nic nie wymyślił, w wakacje siedziałem z byszem na vt, niżej kanał siedziały jakieś pajace, weszliśmy do nich i zagadaliśmy do nich okazało, że to grit ( owner obywatelki ), zaczął nam jechać, wjeżdżać na fag itp. i sam się przyznał, że jest spy'em...
@ashlon haha co tu usuwasz posty !? większość tych postów tak jak np. mój był ripostą na kogoś post... gz modku ;* nawet post, że sajgon wbił 75 lvl jest nie jest offtopem i poniżej poziomyu... |
Cytuj:
jakis tępy jestes . |
Cytuj:
nic nie wiedza, cos tam uszlysza, przekreca, wyzywaja za cos czego sami nie potrafia i zazdroszcza to chyba na tyle ^^ |
21:12 Arieswar sumo [143]: SELLING PROTECTION THE BEST ON AUREA FULL SERVICE!
|
Wkońcu była okazja:
22:20 Warning! The murder of Tibioholikus was not justified. Mówiłem mu że tu nie gra a on poszedł expić ;] |
No co poradzisz ale akcja byla najs najs ;p Gosc troche frajer ze poszedl expic ale co zrobie ;p
|
Cytuj:
No nic to źle powiedziane... Gamroth the Behemoth - Nov 13 2007, 17:13:23 CET Killed at Level 98 by Micth The Maker and by Mario Morina _/ Beru http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33850 |
Az milo sie wyjebac za nic...
Nov 14 2007, 14:43:22 CET Killed at Level 111 by Folari and by Arieswar sumo |
Nie jesteś z nami to jesteś przeciwko nam... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty debilu , pierw piszesz ze milo sie wyjebac za nic a teraz pierdolisz ze nie za to jak kolega kidlex podaje ci powod? -.- :eek: -Flimon |
Cytuj:
Po drugie ok moj błąd ... prawie za nic |
Cytuj:
Kolejne newsy o balansowaniu postaci :) |
To teraz padniesz drugi raz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ok. Tylko podaj powód żebym wiedzial za co... bo jak na razie to nie masz za co mnie zabijac :) |
Cytuj:
@Shorkh: Padniesz za "ok, mój błąd" ;] to będzie nauczka, żebyś więcej takich błędów nie popełniał xD |
Cytuj:
edit http://www.geektoys.pl/view.php?id=1332 http://www.geektoys.pl/view.php?id=1376 |
Cytuj:
|
btw
Po tych zmianach z żywiołami tibia będzie prędzej przypominać Lineage niż Tibie :P W L2 nie ma run leczniczych tylko każda rasa prócz krasnoludów ma klasę która wykształciła się w zaklęciach leczących. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |
|