![]() |
|
Jako nowy gracz na Iridii, w końcu gram od tygodnia ale już poczułem atmosfere serwera... W międzyczasie kiedy DD i Arcanium się tłuką i walczą między sobą ( dla mnie nikt nie dobry ani zły), pozostałości Bongo Team atakują przede wszystkim w Carlin( sam nawet padłem ale to nna historia :P). Przez miasta przesuwają się różne masy pk team, nie czując na sobą karzącej ręki, gdyż nikt nawet by nie przybiegł by ich uciszyć. Na serverze jest chaos i nieład, nikt nie może się czuć bezpieczny (no... prawie nikt). Pozostaje tylko czekać aż któraś z gildii wygra lub się zjednoczą, w co bardzo wątpię. Niemniej jednak żywię nadzieję że kiedyś ktoś zrobi z tym burdelem porządek.
Wasz uniżony i pokorny sługa Allorx |
Cytuj:
Chwilowe potknięcie, wypadek przy pracy który nawet najlepszym (czyli nam) może się zdarzyć, nic więcejB) Wasz szczerze, Shane ~ |
jak dla mnie to byla masowa gleba
|
Cytuj:
Az strach wyjsc z dp, idac do banku w venore, napotaklem 2 takie teamy. Naszczescie bili kogos innego to ucieklem. Lecz wracajac z magic shopa szczescia nie mialem, trapneli mnie w 5 (cos ok. 30 lvle), naszczescie jakos sie wyslizgnolem i biegnac przez cale venore dookola napotkalem kilku +100lvl, lecz nikt nie pomogl, jeden tylko ich zablokowal na chwile, za co jestem mu wdzieczny :) W tych przypadkach widac wlasnie co sie dzieje z serverem poprzez ta wojne, nikt nie ma jak ich ubic i nauczyc, co sie robi, a czego nie :p |
To idz na inny, albo non-pvp ;;;]
|
ewentualnie nie graj :D
|
lol
Cytuj:
Cytuj:
|
bo miales wiatr w plecy i szybciej biegles
|
Kręcicie coś z battle czasem ?
Nie zauważyłem ze Mewtu sie pochwalił. |
Cytuj:
co do filmu to na tibicams jest |
ta ale film ma buga czy cos
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Bo mnie tam nie bylo ;;;] |
Cytuj:
|
Jakis czas temu expic na Mint~ zostalem zabity przez Lucianus Viktorius, a odwetem za moj ded bylo zlozenie wczoraj Nickzor
|
No Bongoski maja jeszce explo ;d
|
i tak zyd combo jest najlepsze ;d
|
Co to jest zyd combo :D? hahahahgaha ?
Noi co z pkowaniem :>? Czy macie zamiar dalej tak pkowac ostro jak kiedys i powrocic do tego po advancie do 45 ;d? |
Cytuj:
|
czas pokaze na co stac bongo, nie no mowie o ZYD kombo :D takie ostro zydowske bez hmm ani innych wspomagaczy same wandy xd
apetyt rosnie w miare jedzenia :D |
Cytuj:
|
RZYD combo to na złych ludzi chyba [[[[[;
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
REKLAMA !!!!!!!!!!!!
BONGO TEAM oferuje tanie usługi przewoźnicze do temple koszt to jedyne 10k a możemy sprawić Ci pomoc w przedostaniu się do twojego ojczystego miasta z carlin. Jak wiadomo Bongo nie przyjmuje reklamacji więc radzę się zastanowić przed zawarciem umowy. PS. post sponsorowany przez gracza o nicku Nitz |
Hurrrrrra :cup::cup::cup:8o8o:]:]:cup:
Mija dokładnie miesiąc odkąd jestem tu z wami:] Widzę że w nagrodę dostałem czarny nick i tytuł Użytkownika Forum. Z tej okazji pragnę zapewnić was, że będę pisał na forum jeszcze więcej :) Wasz szczerze, Shane ~ |
@up: Klawy żart , :kon: (konia) wart :cup::cup::cup::cup::cup:
:kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon: |
Cytuj:
No już kukiełki z Arkanium, uznawać wyżyny ironii oraz humoru na jakie wznoszą nas Blefaw i Gruchard!X(X(X(X(X(:evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
pyton czopknins deded
|
Python~
Jan 20 2008, 22:34:37 CET Killed at Level 147 by Miatogi nice dedowa |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
nie rozumiem tych ek od nas ;] jak oni to robia ze ciagle gina wieczorem ;d zal... czemu np. ja nie gine wieczorem ;s bo nie biegam jak debil se po miastach bez celu i nie robie zakupow w magic shopie czy nawet nie dobijam lvla ;d
|
A czemu żaden z nich nie biega po carlin :(
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|