![]() |
|
ehh jak tak patrze na te dragi to az mam ochote je pohuncic xD Omo trzeba sie jeszcze kiedys znowu wybrac tym razem na dluzej ;>
|
Rasti masz Absolutną rację ale potrzeba nam "Murzyna" wiesz o co kaman no nie?? Jak bede miał domeq w venore to nie będzie potrzebny ^^ hehehe
|
Oto wiadomość jaką otrzymałem na gg:
292719 (10-01-2007 21:35) siema szmato 292719 (10-01-2007 21:35) pamientasz to 292719 (10-01-2007 21:35) w dniu 292719 (10-01-2007 21:35) 24-06-2006, 20:51 292719 (10-01-2007 21:35) A więc Phoenix pomyliłeś się bo jest to na 100% ten noob Teac i w tej chwili czekam tylko aż on nabije 20lvl i zaczne go huntować Aha Robertto wczoraj jak zabiłem Teaca noob charem to Robertto stanoł w jego obronie i zabił mi mojego noob chara mówiąc "zabiłeś mojego przyjaciela" niezłych ma przyjaciół 292719 (10-01-2007 21:37) LIgus szmaciazu pierdolony odjeb sie od Robertta skurwysynei to muj kumple twojastara mi moze zrobic loda 292719 (10-01-2007 21:37) kutasie niepisz onim an forum szmaciazu 292719 (10-01-2007 21:46) ssij 292719 (10-01-2007 21:49) dawaj na solo na xerenie N/C...:baby: Biedne dziecko wypisuje mi takie rzeczy. Ma jakieś kompleksy? :D Powiada mi solo na "xerenie" wolałbym na rl 8o Bawią mnie takie dzieci... :baby: |
No co padl na ratach.... musi odreagowac.. wybacz mu ^_^
|
07:33 You advanced from Level 54 to Level 55.:evul:
|
@Ligus
Za durzo to ja nie skumalem:P |
Musze sie pochwalic! :P
Byl dzisiaj atak na thais tych nowych potworw, mimo ze jest to slabiutkie gowno bylo tego tyle ze padlo conajmniej 40 osob. Loot ktory wypadl z... Ludzi to: -Blue Robe -Tempest Rod -Crusader Helmet -4.5k :) |
15:13 Joheguzenho [45]: I SAID MY LOOT NOW
15:08 Warning! The murder of Joheguzenho was not justified. 47 ms b-robe bp hmm bp gfb 2 bp mfow moze ktos chetny na jakies wieksze pk ^^? |
@Ligus
Obiecałeś, że dasz na forum ss z twoim 7 mlvl :) czekam niecierpliwie, bo nie wierze:evul: |
@ho'lu
Też to bym chciał zobaczyć |
:O:o ja tez ;>
jesli to prawda to gz... |
@neo
Ile chcesz za b robe ?? ?? |
17:45 You advanced from Level 55 to Level 56.:evul:
:evul: |
@Tede
Offer? :P @Kasztan Odpisz na PM :< @Lenidas Kiedy wrocisz na Silverke? :> |
Ja mam tez na sela blue robe :D
2 next wyspt done... Filmiku nie mam bo mi sie tibicam jebie >.< byl atka an dare skull helm i beho helm |
Ty lootnąłeś?:evul:
|
13:32 You advanced from Level 67 to Level 68.:evul:
|
Vegeta GratzXd :p :p :p
|
Cytuj:
lol nie :p lecz moglem teoretycznie, na party bylismy all... ;] |
pierdole tego jebaneo brazolskiego serva! expie 1h na d lair edron wpada 5 noobów z ftp (Royal'Bellator Lascazenho Vhalveruth Shen'zei jeszcze jakis 64 ek) i próbuja mnie ujebac pizdy... troche im sie kurwa nieudalo ale zajebali mi 12 bp mf loota z drags i mam hunta bez powodu.
|
@ho'lu
Znam to. Przyzwyczaisz sie :P A co sie dzieje z Rekinem Vaderusem? BUY DEMON SHIELD MSG ME FAST !! SELL SNIPER GOLVES ~ TOWER SHIELD ~ GOLDEN ARMOR ~ BLUE ROBE ~ MSG ME |
@Holu
Nie trzeba sie bylo chwalic ze ty to fantom... |
@Lodzianin
tak przyzwyczaje sie, wiesz przyzwyczaic sie do placenia 200k co kilka tygodni? nio no fajnie musze sie przyzwyczaic. @Zuleq jak nie wiesz dlaczego mnie huncą to sie nie udzielaj, oke? wszyscy wiedza ze jestem Fantom i to nie jest powod hunta :P bellator sobie wymyslil ze mu cos zajebalem ale jak go pytam co mu zajebalem nie odpowiada tylko mowi ze mam placic ;d ale pojeby nc |
@Ho'lu
Nie krzycz na ZuleQa :(:(:( =* Ps.ShkoDa ,że mAsSS hunta :((( MoogĘ złOŻyć się! |
Przciez prawie kazdy br tu to pa ostatnio mnie 16 lvl szczul jakims hlvl:P.
@Up Znowu......O co chodzi z podpisem, poklucilas sie?? |
Holu, to robimy impre? :D mam dostep do 40 druta i 48 palka na silverze :>
moze kilver pojdzie :> |
@adrius
TaQ ale nie chce o tym mowic tylko zuleQ wie why :( |
@Holu
Cytuj:
|
Zuleq
zul to Ty?! kope lat to ja iron druid pamietasz jeszcze?
|
@holu
To ze ktos cie proboje zabic nei znaczy ze musisz sie wyzywac na innych X( |
@Avery Twine
Elo :D no pewnie ze to ja xD a Ty co tu robisz? ;> grasz moze na Silverze? ;p |
Carota
Prosze cie bardzo nie pisz taQ itd itp, bo to juz chyba wszystkich wkurza. Znowu disconected from server-.- |
No no... Elder Arpas owned by Neo Dark'Wizard i najs loocik :>
Od wczoraj mam farta, albowiem wczoraj wyloocilem: -Blue Robe -Tempest Rod -10k -Crusader Helmet Dzisiaj wyloocilem: -Crown Legs -2BP MF -BP UH I jestem happy :D :> |
NeOxErKu, GrAtUlUjEm Ci ;*;*;*
|
@Kattinka
Thx ;* Ale pisz normalnie plx ;s |
:d
@Zuleq Niee juz dawno nie gram! a ja nie widziałem, że Ty to Rasta! omfg wczesniej bym napisał! jak co to napisz mi na PW gg :)
|
@Neo
A czemu INNYM uwagi nie zwracasz? ;> |
|
22:51 You lose 450 mana blocking an attack by a demon.22:51 You lose 332 mana blocking an attack by a demon.22:51 You lose 409 mana blocking an attack by a demon.22:51 You lose 412 mana blocking an attack by a demon.
22:49 You see a slain demon (Vol:15). 22:51 You have found a bag. :] |
22:36 You advanced from Level 60 to Level 61.
Hail Power Bolts! Kasztan jesli to bylo solo to big gz :) masz filmik? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |
|