![]() |
|
@up
Noobchary Vision bija wszystkich Devilry za to że się znają z Taifunem -.- |
tych "devilry" jest duzo i zazwyczaj to nuby albo nub chary
|
o lol , kilka up
nie przejmuj się jeslimasz zamiar normalnie pograc to lepiej zmien swiat bo puki jest wojna spokojnie nie pograsz , a na koniec sie nie zapowiada :> |
@2up
Chcesz przykład? Durden Devilry. |
@up
Tak ten przykład naprawde mnie powalił B) Tylko ze jego zabiły jakieś noob chary gdzie ich lv nie przekracza powyżej 22 :D |
@up
No i co z tego ? Przecież wiadome że to noob chary Vision -.- |
@Pall_Mall
fajna sygnaturka :D tylko tam mialo byc "inwencje tworcza" :D |
Cytuj:
|
Tak, tak akurat Ty bijesz samych z wyższymi lvl od Ciebie. Musiał zabić 80 bo Ciebie nie było ;/ jestem ciekaw czy Ty byś go pokonał skoro masz takie świetne pvp. Poza tym niewiele jest osób które mają wyższe lvl niż Czipsu a tylko jedna z którą ma wojnę i to akurat go nie było, a więc skoro Ty jesteś taki dobry to idź i zabij jakiegoś 90+ z Duss. Bez obrazy
PozdrO |
@up
ale dopierdoliles ... leze mam ci powklejac jego fragi ?:> |
@up
Ubił kogoś solo ? Bez niczyjej pomocy ? -.- |
@Barles
Vision mogłoby zakonczyc juz to gadanie na forum ze na POI wyjda(?) to tam to tu ze Dusk zycia nie maja...i wziac sie do roboty bo z kazdym dniem wasze slowa sa mniej wiarygodne...... Taka prawda ze Duskiness robi co chce zabija kogo chce i o ktorej porze ma ochote.Nie liczac juz expienia. Ten Ziperus~ padl bo pkowal razem z teamem noob charow Vision. |
Interesuje mnie czemu NW nie robi juz mass logow i nie atakuje... z tego co wiem to nawet Harcesh mowil ze nie opuszcza pz bo nie maja szans..
A byli tacy mocni.. :) moze cos sie wkoncu ruszy ;> Tak miało być.. ! |
Cytuj:
Tak a najlepiej SOLO jak bije chociaż 80 lvl : ) Wklejaj czekam, tylko podkreślam wklej tylko te co zabił sam bez pomocy kolegów z Vision. Chyba będzie ich 0 :OO |
@up
taka rozmowa z kolesiem ktory nie mial nawet 50 levelu w tej grze.... od kiedy to na wojne chodzi sie pojedynczo...nie no sorry moze ty wiesz lepiej polujac na 8 levelowcow na spawnie trolli |
Mówiłem że będzie ich 0, a do tego jaki miałem lvl to się nie odzywaj bo Ty miałeś niższy odemnie o 9 lvl -.- Zresztą nie ważne taka kłótnia nie ma sensu naraA
|
Ja Jak Grałem Na Furorze To Wpizdu Widziałem Tych Charów Z Devilry Na Końcu
NóóBóstwo Się RoZwija X( |
Cytuj:
|
@up
To samo chciałem powiedzieć ale zaraz by wyzwali od noobow ;p |
Duskiness ma wszystko pod kontrolą, expią, zabijają kogo chcą na servie i robią co chcą. Vision niestety już tej wojny nie wygra :) A teraz już się praktycznie nie logują.
|
O ile wiadomo Benek ma 50 pare lvl'i wiecej..
@Milten Ty n00bie!!! <nawyzywal> |
Dziś na GG zagadał do mnie Xavine (nie rozmawiałem z nim chyba od wakacji):
Xavine (19:36) co tam Diabllord (19:36) sprzedales chara Xavine (19:36) skad wiesz? Diabllord (19:36) pytam Diabllord (19:36) a ktorego spyliles Diabllord (19:37) spyliles* Xavine (19:37) sanyola Diabllord (19:37) a Xavin Xavine (19:37) nie mam Diabllord (19:37) a Sanyola za ile i komu bo widze ze nadal w Duskach jest Xavine (19:38) ziomek magramiego z rl Xavine (19:38) 1400 Diabllord (19:38) olales tibie czy nowy server Xavine (19:38) teraz bym se z kims posharowal Xavine (19:38) masz diabla? Diabllord (19:39) mam Diabllord (19:39) ale nie szukam ownera Xavine (19:40) boisz sie ze cie ktos haknie Xavine (19:40) czy po prostu nie sharujesz Diabllord (19:40) nie sharuje Diabllord (19:40) boje sie o haka i moje passy mialo tylko kilku rl qmpli Xavine (19:41) nie no spoko Xavine (19:41) myslalem ze mi ufsaz choc troche Xavine (19:41) ale ok Diabllord(19:41) nie Diabllord (19:41) life is brutal ... Xavine (19:42) a duzomasz siana Xavine (19:42) na diablu? ... Diabllord (19:43) nie wierze ze nie masz wystarczajaco qmpli na furorze z ktorymi mozesz sharerowac Xavine (19:43) nie bede grac z byle kim Xavine (19:43) btw o ile moge spytac Xavine (19:43) masz moze na jakims charze maila do chara na o2.pl? Albo Xavine próbuje mnie hacknac, albo to Harcesh wbil sie na GG Xavine'a. Podobno Harcesh umie hackować konta na o2.pl więc uważajcie gdy ktoś do was na GG napisze.:D |
@Diablord
Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie:evul: btw. gdzie podział się jeden z największych kozaków/forum fighterów IMARGAM !? Codziennie pisał przynajmniej posta a teraz lipa :( |
Cytuj:
|
A najlepsze jest to że Ima~ i Taifun ~ mają praktycznie obok siebie domki 8o
|
Cytuj:
Z tego co wiem probowano go haknac na tibia.pl (zdobyto konto) oraz byl spamowany przez nooby ktore go bluzgaly... Oficjalnie skonczyl z tym forum co dla mnie jest tragedia bo czasem pisal sporo info z furory ;/ |
Imargam zawsze moze sobie stworzyc nowe konto i napisac na forum.tibia.com imargamem, ze to jego konto. A co do "Xavina" to na 90% byl to Harcesh, bo z Catem Nabu podobnie na GG pisal...zal.pl
Juz pare razy, ktos probowal do mnie i paru znajomych na gg zdobyc passy, ciekawe czy to ciagle HarceshB) Ima/Harcesh wypowiedzci sie na ten temat. |
up
żeby was wszystkich shakowali :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak btw. wiekszego nooba niz Ty to jeszcze nie poznalem czlowieku przestan grac w ta gre bo ja kaleczysz |
Cytuj:
Wracając do naszej wojny, kiedy zaczniecie robic cos sami? Nie mówie tu o grzaniu pz, bo pokazaliscie ze to świetnie potraficie. Skoro wypowiedziałeś wojne to inicjatywa jest twoja. Btw. Yeetro, Venz, Xareta cos wam dziś nie pykło :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli ktos ma 40lvl lub wyzszy i nie robil Orc Fortress Quest zapraszam:http://forum.tibia.com/forum/?action...9#post13295159
|
Cytuj:
Co z tego ze maja 40lvl a tamci 70? 5x 40 ms to jest uderzenie ok 700hp na combo wiec o czym Ty mowisz? Nie walcze na posciki ja walcze z debilami takimi jak Ty :) BO powalczyc to ja mam gdzie :) |
Tylko , ze potem po te "grupe" 40+ lvli przybiegla 3 razy wieksza grupa dusków , ktora chciala sie zemscic . Czemu nie przybiegl sam Czipsu czy "Sanczo Panczo" . Bali sie ich ubic solo , czy moze jak oni atakuja w grupie to i my ich zaskoczymy grupa .......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |
|