Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Kasi'yaa 07-07-2007 22:13

Po prostu, gdyby Draco nie przeszedl na strone Vision, nie wierze,ze war by sie skaczyl. A teraz to w sumie po wojnie:p

btw. Taifun dal exit,a nie byl pingowanyB)

Trevour 07-07-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1536518)
Kto się ze mną założy że Vivi Vandes to spy?

Raczej nie..
Pasterz, coś sie już kroiło jak Ima, Zwidek, Demthes padli.
Może podpuchą było to że tak ładnie fragował
Po Thellionnie i Xarecie sie nie spodziewałem :>
A może to jakiś przekręt..
Laenek i Ymy all powiedzą co jest grane prawda ?;d

Velo 07-07-2007 22:25

I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.

Nacpany_Wlodek 07-07-2007 22:28

Naprawdę ładny nóż w plecy.

sallceson 07-07-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velo (Post 1536540)
I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.

wydaje mi sie ze duskiness ma dalej poparcie społeczeństwa wiec mają łatwiej
wciaz maja wystarczajaca ekipe aby wygrac wojne no i mam nadzieje ze tym razem sa pewni ze nie maja spy (chociaz ja wciaz sadze ze Vivi Vandes to spy :D) zreszta pokazali w ~maju ze sobie potrafią poradzic

powodzenia

Flows 07-07-2007 22:36

Nóż Wbity w Plecy,żal mi ciebie draco.. :/

TO NIE KONIEC!

Fallathanu 07-07-2007 22:43

BRAWO ZA LOJALNOSC DLA CHLOPAKOW ! =)

Naprawde gratuluje Wam chlopaki Waszego honoru i w ogole, zniszczyli Wam 2 chary(Spoxster i Anubis), a Wy z nimi trzymacie ^^ Ymy czlowieku ktory trzyma z Wami od poczatku serva, 3 wojny z Wami przezyl,a wy wystawiliscie go dla szmaciarzy z Gdanska :)
Kocham Was _/ Naprawde jestes zalosni ^^

Rodi 07-07-2007 22:44

Wszystko szło za pieknie. Duski juz powini zczaic oco chodzi jak sephriot to pieknie wpadl w trapa.

Andarist 07-07-2007 22:55

od razu bylo dziwne, Sephriot nie wiem co musialby zrobic, zeby sie tak podlozyc, ejsli to bylaby prawdziwa akcja...

btw. Harcesh w Vision, ale hack Spoxstera chyba byl spowodowany dla Duskow, co?

Duski sie nie poddadza, za dlugo juz w tym siedza :) Wygraja to ^.^

Master of Puppets 07-07-2007 22:57

Do dzisiejszego dnia miałem szacunek do Pasterza, niestety na Furorze o lojalnego czlowieka ciezko

Stun 07-07-2007 23:01

Jak tu wygrac?
Taifun pingowany, co mozna bylo wyczytac z PM do pasterza, apff i dalus~ hacked. Wizja sprzedana przez pasterza, 1/5 ludzi to spy. To koniec dla Dusk.

@3x down

Cytuj:

Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek..
wszyscy tam weszli i koniec, ucieczki nie bylo, statek byl obstawiony, a akcja idealnie zrobiona, pomysłowość Vision jest nieograniczona, ale nie chwale ich za to ze pinguja, hakuja etc.

Smerfu 07-07-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1536518)
Kto się ze mną założy że Vivi Vandes to spy?

skonczcie z glupimi domyslami, w Vision na Vivim gral Ligu, rec zostal zmieniony i obecny wlasciciel nie ma nic wspolnego z historia tego chara w vision.

Kost123 07-07-2007 23:01

tak sie nie robi

po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy

nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk:baby: ) ale podajcie mi conajmniej 2 podobne przypadki w wojen na swiecie to obrzydliwe bleeeeeeeeX(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul:

Sitasofa88 07-07-2007 23:02

Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal. ;)

Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest...

Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek..

Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal..

Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat?

Smerfu 07-07-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sitasofa88 (Post 1536617)
Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal. ;)

Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest...

Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal..

Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat?

jak nie wiesz co jest grane to sie nie udzielaj

-na statku bylo 12 noob charow z aldory
-po co sie uhac jak sie jest w trapie i wiadomo ze zaraz dead? lepiej wszystko wywalic do wody i nie maja loota
-nie spyowali od poczatku, w koncu przeprowadzilsiym z nimi kilka udanych akcji, a vision zrookowalo dracowi anubisa^^
no ale ze Pasterz I Spoxster blisko trzymaja sie z Qel widac ze to rodzinne i daja dupy temu kto wiecej zaplaci=]
-a co do war jaki koniec, wracamy do dusk i jedziemy nastepne 7 miesiecy:P

Lubie_orzechy 07-07-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 1536614)
tak sie nie robi

po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy

nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk:baby: ) ale podajcie mi conajmniej 2 podobne przypadki w wojen na swiecie to obrzydliwe bleeeeeeeeX(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul:

U nich nie ma lojalonsc, przyjazn, koleznestwo, u nich jest...TIBIA!!!

Ja: Hiho
Imargam: yo
Ja: pl?
Imargam: Nie, Tibia

Pamietam jak jeszcze grałem na Titani i jak Unit rządził oni wszystkie OB wygrywali, ale byli lojalni, rozumieli ze wróg nie moze wyjsc na battle bo nie ma kasy...Oni graja w Tibie 4fun, a Niestety Vision, z UZALEŻNIENIA :/ :P

pzdr...:P

Marianos 07-07-2007 23:26

Vision zrekrutowali dużo ludzi - zaczęli przegrywać. To samo zrobili ludzie z Duskiness i wyszli na tym jak wcześniej gildia Vision. Najlepiej jakby obie gildie pozostawały w stałych, niezmiennych składach. W przeciwnym razie zawsze znajdzie się jakiś spy.

Rodi 07-07-2007 23:29

Ogladając ta akcje przypomina mi sie niedawna akcja z Kyry. Kiedy to polecieli ludzie z NF dokladnie tak samo. Przez zdrade ;d

Zegenis 07-07-2007 23:31

No i z telenoweli zrobil sie dramat.
Wy jestescie poprostu zalosni. ROTFL. Hacki, pingi(?), zdrady.... Odrazu widac ze polski serv ; D

@H.L: Srry, ale pvp to nie jest szpiegowanie i zdradzanie kolezko.

Fremen 07-07-2007 23:40

Gdzie się podziały tamte wojny z Antici, Valorii, Isary?
Żałosne...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.