![]() |
|
Cytuj:
ahh btw. no byles na 3 akcjach gratuluje |
Cytuj:
I po co sie wykrecasz? Nie potrafisz sie przyznac? na akcjach bylem:1. mef'ry 2. rayan 3. ostatnie lb battle 4. darashia dywanik jak uciekliscie na edron 5. jak po malgasa lecieliscie 6. jak po mirazza lecieliscie To, na ktorych mnie nie bylo? Na dworcach przylecialem noobem pozniej bo za pozno przyszedlem do domu i raczej sam przez was bym nie przebiegal wiec jak byl sens isc mainem? Camp gdzie padlo duzo osob tak samo stalem na statku, ale nie wychodzilem pozniej bo stali tam ludzie od was. To na jakich mnie jeszcze nie bylo?:) |
Cytuj:
To tak samo jak ja bym powiedzial ze bylem na wszystkich ;D |
Cytuj:
|
prentki xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;) wladze bedzie mial jak wypnie vu na niego dupe na koniec Character Information Name: Gharn Evas Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 86 Jun 07 2008, 13:06:08 CEST Died at Level 88 by a water elemental Jun 07 2008, 12:52:57 CEST Died at Level 88 by a water elemental VU samo sie wykonczy hahaha |
Tera tak z ciekawosci pytam czy typ ktory gra teraz masa nie jest przypadkiem z siedlc?:baby:
|
Cytuj:
|
Tomi mameło. Sądząc po tym co i jak piszesz wywnioskowałem że jesteś małym niedo*******m wieśniokiem z słomą w butach. Wy*******aj do stodoły krowy doić , mleko sprzedać trzeba bo na internet nie starcza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na kolegów nie robiłem(dlatego mam na Phoenixa ;[) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
U nas byl smieciem, u was jest guru. Jak widac troszke sie roznimy, a ze na openke nie wyszliscie szkoda, chyba wam sie exp znudzil. Nie dzis to jutro elo |
Cytuj:
|
To ze golob no lifer gra 24/h to nie znaczy że wszyscy tacy są. Nie znasz nikogo z Siedlec jedynie goloba i macka. Siedlczanin miał retired dłuuuugo. Kaytek już nie gra. Ja zrokowalem chara. A inni grają sporadycznie więc odpierdol sie klopsie od siedlec bo nic na temat tego miasta nie wiesz ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |
|