![]() |
|
witam, gram od niedawna, z tego co czytam tematy na forum wnioskuje że idzie mi strasznie słabo, mam 10lvl knightem i skille zaledwie 33/29 ;( nie mówie już o strasznie szajskim eq, ale mam pytanie odnośnie skilli, na jakich potworkach i jaką bronią (swordy) mam skillować żeby osiągnać jakieś przyzwoite liczby? czy np. iść z jakimś short swordem albo czymś podobnym na trolle czy jak inaczej? proszę o odp. :)
|
kravez to tak:
do skilli 40/40 Dagger (FULL DEFENCE) trolle, orc wyzsze skille niz 40/40 np. 41/41 Knife (BALANCE FIGHTING) rotwormy, dwarfy, orc warrior skille 50/50 Knife (FULL DEFENCE) dwarfy, mozna tez chodzic stopniowo na slimy skille 60/60 Knife (BALANCE LUB DEFENCE) dwarfy, slimy skille 70/70 Knife (FULL DEFENCE) hmm tutaj juz nie wiem :P |
dzięki za odpowiedź, zaraz sie biore za skillowanie, tylko jeszcze mam jedno pytanie od mojego kumpla, gra sorcem, ma 18lvl i tylko 14mlvl... więc pytanie: brzmi: jaki mlvl powinien teraz mieć? do jakiego podciągnąć? no i oczywiście na czym najlepiej expić po osiągnięciu tego mlvla... z góry thx ;)
|
narazie ma wandy więc mlv sie nie przydaje. powiec mu poprostu żeby ciągle expił (wtedy lvl i mlv idze w gore) a na runy jeszcze przyjdzie czas
|
okey, a na czym polecasz expić żeby w miare szybko szło?
|
ale zeby szybko szlo twojim knightem czy sorcem twojego kolegi?
|
sorcem mojego kolegi ;) gdzie skillować knightem to już sie dowiedziałem...
|
sorkiem najlepiej na cycach sposobem Lur, ucieczka i z wanda ale niech wezmie bp ihow bo roznie bywa :)
|
Niech ten sorc pojdzie sobie na te cycki i expi tam do 25 lvla. Ewentualnie dla odmiany można iść na 20+ na soldki i pojedyncze guadry (z Wand of Dragonbreath). Po 25 lvl można się zabrać za zrobienie kilku bp HMM. W ten sposób jeśli nie mamy jeszcze b robe to kupujemy. Kupujemy tez uhy i dalej expimy ^^
|
ghoule nawet fajnie sie drutem/sorcem zabija tez
|
Cytuj:
|
nom z daggera na full defie bedziesz bil co 7-12 sekund hity po 4-5-7 wiec zalatw lepiej en nozyk (z ghouli wypadaja i mozesz napssac buy knife :P)
|
Sklle
Tak ehh co wy robicie ja na 16 level mailem skile 53\52 a neiwem zcemu wy macie az taka roznice skili co wy wogle nieskilujecie....ehhhjak sie niueumie grac knightem toi sie robi sorca albo druta i tylko m level treni......knight bez dobrych skilli jest do bani ;/a sorc czy drut z malym m levelem jest dobry wienc......
Pozdrawiam pomysilcie troche nadtym:PJa gram na serwie no pvp i mam wienksze skile :P |
Sory zato pomylilem strone to powino byc na 1 strone tego tematu sork :P
|
Cytuj:
|
Ja mam knighta na 9 levelu i skile 39/39 i 2 mlev. Dobre są czy nie :?:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam 20 lvl i skile 52 na 48 dobre czy zle ??
mam jescze skilowac ??? a jak tak to na czym p.s. wale z clubu |
wal dalej z cluba i walnij se w lep^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |
|