Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Mendolina 05-05-2008 13:45

Ja, Destro, Neo xD

GirNi11 05-05-2008 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marinezi123 (Post 2039803)
co do hola to mala pomylka niech se bedzie kim chce ale ja i tak Asenka zniszcze a ty frytka niepodskakuj bo pewnie jestes dzieckiem ktore jak gra w tibie to szcza pod siebie ;* myslisz ze kozak? kto ty wogole jestes? -.- i po pierwsze mi tibia niezrobila tak z glowa jak wam dzieci ;*

Ty taki głupi sam z siebie jesteś czy Ci za to płacą?

"mi tibia niezrobila tak z glowa jak wam dzieci"

hahahahaha stary... XD
nie zrobiła? To czemu chcesz zniszczyc Asena? hmm, przez to że solar stracił pare pixeli : )

btw,
Mówisz że nam tibia zrobiła coś z głową? Udowodnij mi to, bo z tego forum tylko tobie coś z głową zrobiła tibia; P

Shorty_Master 05-05-2008 15:49

Marinezi Kurwa Mac Won Od Miedziobrodego Bo Ci Leb Urwe !

Michalakmee 05-05-2008 16:30

@Seba
Aż tak źle było? :(
jakie tematy były?

Mendolina 05-05-2008 18:38

Cytat z wp.pl

"Sen jako sposób przedstawienia postaci literackiej na podstawie 'Lalki' Prusa" oraz "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w 'Odzie do młodości' Mickiewicza" - to, według abiturientów, tematy esejów do wyboru, które pisali tegoroczni maturzyści na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym.

Tylko nie Lalka -.-'

edit: Gra ktoś stąd w fifę 08 prócz Rzot?

Boromir_Silvera 05-05-2008 19:19

@up
Ale w tekscie byl fragment "Lalki" i bylo sie na nim oprzec, tak samo odda do mlodosci.

Shorty_Master 05-05-2008 20:45

Mhm jeszcze nalezy wspomniec ze do Lalki to analiza i interpretacja tego fragmentu (marzenie senne Izabeli Łęckiej). Na szczescie nei bylo odwolania do calosci utworu \o/ Ale chodzilo oto jak postrzega Izabela ojca i wokulskiego

A rteaz przoeganm ise w sytlu Bkao

Nraizówka

DeGlord 05-05-2008 20:46

w porownaniu z zeszloroczna matura ta dzisiejsza byla latwiejsza...

ja gram.

Kacperka 05-05-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2040852)
edit: Gra ktoś stąd w fifę 08 prócz Rzot?

Ja z Rzotem gram :D

by GirNi(xD):
Cytuj:

btw,
Mówisz że nam tibia zrobiła coś z głową? Udowodnij mi to, bo z tego forum tylko tobie coś z głową zrobiła tibia; P
Nie tylko jemu...

Galera_Warrior 05-05-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 2041189)
Nie tylko jemu...

Ale też pewnej osobie, która opowiada jaki to ma RL Life, a życie spędza na forum... ;///

@Matura
Ja lalke teraz przerabialem, dajcie spokoj opracowanie (streszczenie) mialo... 16 (!!) stron, masakra............

Dolor 06-05-2008 07:33

Witam wszystkich.
Jak zdążyliście zauważyć moja postać została zrokowana. Trudno się mówi. Widocznie tak miało być. Chociaż jestem ciekawy jakim cudem skoro Tibi na kompie nie mam już od grudnia kiedy się ostatni raz logowałem. Sorki za kłopoty wywołane przez hackera. Może znów zrobię sobie jakąś postać ;)

Mendolina 06-05-2008 10:52

A ty kto jesteś? Dorosły? Tylko dzieci przez głupią gierkę grożą komuś w real :baby:. Nie wiem kto ciebie wychowuje ale naprawdę twoje zachowanie wygląda jakbyś był chory psychicznie.

Mendolina 06-05-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marinezi123 (Post 2041936)
napewno starszy od ciebie :) podkreslilem juz chyba ze fajna zwale sie z was kreci ;D ;D A co do Asena to ja go ..... nie za to ze Hacknol Solara ale za cos innego i jak on sobie nieprzypomni o co mi chodzi to nikt niebedzie wiedzial . ale moge powiedziec ze mogl uwazac na slowa -.-

I co z tego, że starszy? Ale mniej inteligentny, bo mówisz głupoty, a teraz się wykręcasz. Plus jeszcze " Hacknol Solara ", chyba szkoły nie skończyłeś, bo gadasz jak większośc noobów w Tibii: "mojom", itd.

HellFrycek 06-05-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marinezi123 (Post 2041902)
oO kolejny przyklad Ułoma tibijskiego cio mi jeszcze zrobisz koffanie?? Pozdro for you =*** Fajnie sie z was brechta dzieci ;**

A ty co nam mozesz zrobic cioto?Skladasz grozby bez pokrycia ?:>

Mendolina 06-05-2008 15:51

@Royal Force
Mam nadzieję, że wzieliście sobie do serca, że nie warto bic każdego rsa :>

Galera_Warrior 06-05-2008 16:24

szaka ssy pls

Mendolina 06-05-2008 17:03

Nie mam ;x, nie było czasu włączyc uo

Rotflik_silvera 06-05-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marinezi123 (Post 2039455)
ZAL TO MI SIE WAS ZROBILO A W SZCZEGOLNOSCI CIEBIE TERAZ :)NIGDY BYM NIENAPISAL TAKIEGO CZEGOS DZIECKO.... KTOS NAPISAL ZE "CO TIBIA ROBI Z LUDZMI" TO SKIEROWANE JEST DLA TYCH CO MAJA TAKIE ODPALY W GLOWE JAK MIN: FRYCEK, HOLU,MIEDZIO BRODY, ASEN, I WIELE INNYCH NOOBOW :baby:

Ok, na początek chciałbym powiedzieć, że po krytyce pewnej osoby na tym forum zmieniam zdanie. Są rzeczy bardziej żałosne niż wciskanie komuś kitu i lizanie dupy brom. Marinezi, weź się ogarnij, albo się w łeb pierdolnij. Co ty wogóle gadasz? Po pierwsze twój styl i ortografia wzkazują na to, że masz maxymalnie 15 lat. Poza tym, nawet jak masz 30 lat i jesteś sniperem z Al-Kaidy, to masz zamiar kogoś "sprzątnąć" za głupią gre? Nie mówie już o tym, że ty wygadujesz co chwile głupoty typu "Co ta gra z ludźmi robi".. Wróć najpierw do szkoły, pouczyć się, to może kiedyś uzbierasz na pistolet na kapiszony.

Shorty_Master 06-05-2008 20:44

Za moich czasów nie bylo takich kretynow(musze uzyc niewulgaryzmu bo ban bedzie) jak marinezi.Chodz dorosly czlowieku pogadamy na ventrilo

voice201.hurricanehost.com
4462

wersja 3.0.2

Nick mam na vt Shortyss +)

Boromir_Silvera 06-05-2008 20:48

@up
on chyba nie ma ventrilo, bo nie wie jak sciagnac i ustawic. A mikrofonu to juz nie ma na 100%.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52.