![]() |
|
Ja, Destro, Neo xD
|
Cytuj:
"mi tibia niezrobila tak z glowa jak wam dzieci" hahahahaha stary... XD nie zrobiła? To czemu chcesz zniszczyc Asena? hmm, przez to że solar stracił pare pixeli : ) btw, Mówisz że nam tibia zrobiła coś z głową? Udowodnij mi to, bo z tego forum tylko tobie coś z głową zrobiła tibia; P |
Marinezi Kurwa Mac Won Od Miedziobrodego Bo Ci Leb Urwe !
|
@Seba
Aż tak źle było? :( jakie tematy były? |
Cytat z wp.pl
"Sen jako sposób przedstawienia postaci literackiej na podstawie 'Lalki' Prusa" oraz "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w 'Odzie do młodości' Mickiewicza" - to, według abiturientów, tematy esejów do wyboru, które pisali tegoroczni maturzyści na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym. Tylko nie Lalka -.-' edit: Gra ktoś stąd w fifę 08 prócz Rzot? |
@up
Ale w tekscie byl fragment "Lalki" i bylo sie na nim oprzec, tak samo odda do mlodosci. |
Mhm jeszcze nalezy wspomniec ze do Lalki to analiza i interpretacja tego fragmentu (marzenie senne Izabeli Łęckiej). Na szczescie nei bylo odwolania do calosci utworu \o/ Ale chodzilo oto jak postrzega Izabela ojca i wokulskiego
A rteaz przoeganm ise w sytlu Bkao Nraizówka |
w porownaniu z zeszloroczna matura ta dzisiejsza byla latwiejsza...
ja gram. |
Cytuj:
by GirNi(xD): Cytuj:
|
Cytuj:
@Matura Ja lalke teraz przerabialem, dajcie spokoj opracowanie (streszczenie) mialo... 16 (!!) stron, masakra............ |
Witam wszystkich.
Jak zdążyliście zauważyć moja postać została zrokowana. Trudno się mówi. Widocznie tak miało być. Chociaż jestem ciekawy jakim cudem skoro Tibi na kompie nie mam już od grudnia kiedy się ostatni raz logowałem. Sorki za kłopoty wywołane przez hackera. Może znów zrobię sobie jakąś postać ;) |
A ty kto jesteś? Dorosły? Tylko dzieci przez głupią gierkę grożą komuś w real :baby:. Nie wiem kto ciebie wychowuje ale naprawdę twoje zachowanie wygląda jakbyś był chory psychicznie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Royal Force
Mam nadzieję, że wzieliście sobie do serca, że nie warto bic każdego rsa :> |
szaka ssy pls
|
Nie mam ;x, nie było czasu włączyc uo
|
Cytuj:
|
Za moich czasów nie bylo takich kretynow(musze uzyc niewulgaryzmu bo ban bedzie) jak marinezi.Chodz dorosly czlowieku pogadamy na ventrilo
voice201.hurricanehost.com 4462 wersja 3.0.2 Nick mam na vt Shortyss +) |
@up
on chyba nie ma ventrilo, bo nie wie jak sciagnac i ustawic. A mikrofonu to juz nie ma na 100%. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |
|