![]() |
|
Cytuj:
Sweet ! :D:baby: |
Cytuj:
|
Ż isary robi sie jedno wielkie gówno ;]
___________________ Your Xanadigo.;) |
@Czarny
Dobra wyp.....laj z tego forum bo cie nikt nie lubi i schowaj się z tymi twoimi komentarzami...
@up I co z tego ze 5:30, może ma wolne i lubi pospać w dzień B) a może po prostu ma lagi w dzień, a w noc nie i mu żadne noobki takie jak ty nie wbijają na respa bo spią :p Sorry, że tobie karzą chodzić spać o 20 a wstawać o 7 -.^ A jak ktoś nie jest w wojnie to już nie może się nabijać z n00bów którzy na trade sprzedają konta bo nie potrafią grać? |
lVl
|
Cytuj:
karza?Xddddddddd |
Q_q
Mierciu, Ty myslisz ze kims tu jestes, i ze bedziesz TOP jak Madriato?
Jestes nastepnym _C_E_P_E_M, ktory wbil sobie 70 lvlek i bije dragi na yalahar po 60 z royal speara. Podstawowo full wizard jak kazdy 70 posiada, i mysli ze jestes fajny a czlapie sie tak, ze wyglada to jakby zaraz mial jebnacQ_Q8o I nie udzielaj sie juz bo mnie boli jak patrze na Twoje posty ;s /MADRIATO ON TOP. Q_Q |
Czarny ty masz jakiś kompleks że każdemu na matke jedziesz? ;]
No life style the best, a co do isary to już od bardzo dawna isara zdycha, a więc nie ma o czym gadać ; o |
Cytuj:
sprzedają konta bo przegrali wojnę co nie jest równoznaczne z tym, że ktoś jest "noobem". A najłatwiej jest oceniać innych, szkoda, że ty nigdy nie pokazałeś jakim to "noobem" nie jesteś :) gz leveli :) |
Heh,Racja Shanik ,ja opuściłem server z przyczyn wiadomych (nie kazdy może to wiedzieć,nie musi.) ,a noob to jest osoba początkująca gre o ile mi wiadomo ;o.Na tym forum zawsze były sprzeczki i wyzwiska z obu stron gildi pewnie zostanie tak jak jest:)
_______________________ Your Xanadigo[*] :) |
A więc :D w skrócie
bez kumpli nie graj, nie stój w dp gdzie dużo ludzi, hunted za nic :D co prawda mi się zdarzyło tylko raz, każdy kto tu grał wie jak wygląda sytuacja na isarze... Poza tym ciule takie jak Laxia[*] czyDruid suprem który zrookował swojego rl |
No to pewne w końcu to tylko gra... Ale według mnie to nie opłaca się grać na tym servie, znaczy jeśli jest ktoś ustawiony no to niech gra xD To tylko moje zdanie.
|
fajnie się czyta tą waszą inteligentną sprzeczkę :)
piszcie dalej, pośmiejemy się :) |
Cytuj:
|
@Czarny
Nie będe gadał do idioty, wole poczytać twoje posty i się z ciebie pośmiać :D
|
Cytuj:
|
/xanadigo
poczatkujacy to newbie, a noob to osoba ktora wie na czym polega gra ale nie umie grac :) /czarny aż dziw ze sie rodzą takie dzieci jak ty... wspolczuje :( |
te forum, jeszcze nigdy nie bylo na takim poziomie jak teraz
|
@up
Cytuj:
Bo wchodzą takie osoby jak Czarny ... |
Dajcie sobie na wstrzymanie...
@Up Te marne prowokacje wypisuj na wp.pl Kierciu i jego blowjob uhaHEuahEAH pozdro suko jak tu patrzysz jeszcze :) (2 lata temu ;<) http://img11.imageshack.us/img11/7638/sozkb.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |
|