![]() |
|
Rosi kocham Twoje przysłowia xD
@Kafar Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P |
Dobra Radlin wporzo :) a filmiki sa na tibia.de jak zwykle
|
Radlin to tam gdzie wujek Szymon mieszka?
|
Cytuj:
|
Te buzi na koncu to dla Mnie gejku xD? ;*
|
Do tej Pory BYlem Mily ;)
@Kafar Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;) @Rosi Thern Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;) @Jawor131 Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;) |
http://img190.imageshack.us/img190/1...uemtibiapl.jpg
pro evul pvp magra vs pro evul trap by flow 1:0 dlamagra XDD biegal bez utamki a tam napiernicza mnie 10 typa :) chcialbym podziekowac mojej rodzinie, avis za dopingowanie i wsparie w ucieczce XDDD |
Cytuj:
Wy*******Aj sToNd fRaJeŻe Bo JeStE¶ ZeReM i MoRzEsZ mI kÓtAsA pOlIzAc |
@kekej
Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :) Po Drugie Znasz Sie Na Polsce Jak Huj ;) Widac Gorolu Pierdolony ze na Slasku nigdy nie byles ;) na Slasku poziom zycia jest znacznie wiekszy niz w innych rejonach kraju ;) I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta... |
Cytuj:
EDIT :gremb: OKeJ tRzy CztERy PieNcS MaSssLOG on KaRlIn PyeLy JaKIs NooB sIe TrAfIl TrZa Mu CisNAc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale co na ¦l±sku jak krasnoludy w kopalniach sie żyje? Pewnie takie rarytasy jak u Gimliego w kopalni. Sorki nigdy tam nie byłem i nie wiem jakie u was zwyczaje panuj±. |
Cytuj:
Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
SlaSsakU iDz pYry kopAc buRAkU JeBaNy
Na RlU by¦ doSTAł w jaPe i SpieRDolił kabaKU z KopALnI. IdZ scHylaĆ siĘ PO węGiel w koPAlNi Bo Twój AlFons OgnIa dO POlski nie DA! Mieszkałem w Warszawie poand 10 lat i posiadam rodzine w Raszynie można to nazwać "wiosk±" pod warszawa ale jezeli by dokładnie analizowac to ten Raszyn czy np. Z±bki, Marki lub Pruszków miazdy ówczesne miasta, miasteczka. Typu Twoj± wioche. |
Cytuj:
ooo Przepraszam Bardzo za Te "Ó" zamiast "U" Moj Bład :( @Grebol Pyry to wielkopolskie jak cos ;) I dalej Pokazujesz Jaki Jestes Pro Elo Elo ;) A co do tego Rla To Dalej Czekam ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Borucao
Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ?? Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;) @EDIT Piszcie Lepiej Co Tam Sie w WAR dzieje a nie Jedzcie Pomnie i tak nic tym nie osi±gniecie ;) Tylko Spam Robicie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
|