Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Grebol 02-06-2009 14:45

Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Arav_ras 02-06-2009 15:00

Dobra Radlin wporzo :) a filmiki sa na tibia.de jak zwykle

Jawor131 02-06-2009 15:07

Radlin to tam gdzie wujek Szymon mieszka?

kaffffar 02-06-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556932)
Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Przeciez ja nie mowie ,ze to zle;p Tylko stwierdzam fakty :D Jak to mowia w wojnie i milosci wszystko jest dozwolone ;) :*

Grebol 02-06-2009 15:43

Te buzi na koncu to dla Mnie gejku xD? ;*

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 15:56

Do tej Pory BYlem Mily ;)

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Yanne 02-06-2009 16:09

http://img190.imageshack.us/img190/1...uemtibiapl.jpg

pro evul pvp magra vs pro evul trap by flow
1:0 dlamagra XDD biegal bez utamki a tam napiernicza mnie 10 typa :)
chcialbym podziekowac mojej rodzinie, avis za dopingowanie i wsparie w ucieczce XDDD

Kakej92 02-06-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557008)

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Powiem Ci szczerze, nikt Cie tu nie chce, pierdolisz głupoty że koło wwa to same wsie, a nigdy tu nie byłe¶. Może zrozumiesz jak napisze to w Twoim języku:
Wy*******Aj sToNd fRaJeŻe Bo JeStE¶ ZeReM i MoRzEsZ mI kÓtAsA pOlIzAc

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:17

@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)
Po Drugie Znasz Sie Na Polsce Jak Huj ;)
Widac Gorolu Pierdolony ze na Slasku nigdy nie byles ;)
na Slasku poziom zycia jest znacznie wiekszy niz w innych rejonach kraju ;)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...

Yanne 02-06-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557033)
@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...

PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

EDIT :gremb: OKeJ tRzy CztERy PieNcS MaSssLOG on KaRlIn PyeLy JaKIs NooB sIe TrAfIl TrZa Mu CisNAc

Valyrr 02-06-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557008)

@Kafar

@Rosi Thern

@Jawor131

To jestes juz duzym chlopcem i zaden kozak przez neta Ci nie podskoczy :)

Borucao 02-06-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557033)
@kekej

Ale co na ¦l±sku jak krasnoludy w kopalniach sie żyje? Pewnie takie rarytasy jak u Gimliego w kopalni. Sorki nigdy tam nie byłem i nie wiem jakie u was zwyczaje panuj±.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2557036)
PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

Pokazujecie Swoja Inteligencje Piszac Takie Posty ;)

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

Puii 02-06-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557041)

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

To jaka¶ Francuzka moda na pisanie prawie wszystkiego z dużej litery?

Valyrr 02-06-2009 16:26

Cytuj:

"u" kolezko

Grebol 02-06-2009 16:27

SlaSsakU iDz pYry kopAc buRAkU JeBaNy
Na RlU by¦ doSTAł w jaPe i SpieRDolił kabaKU z KopALnI. IdZ scHylaĆ siĘ PO węGiel w koPAlNi Bo Twój AlFons OgnIa dO POlski nie DA!

Mieszkałem w Warszawie poand 10 lat i posiadam rodzine w Raszynie można to nazwać "wiosk±" pod warszawa ale jezeli by dokładnie analizowac to ten Raszyn czy np. Z±bki, Marki lub Pruszków miazdy ówczesne miasta, miasteczka. Typu Twoj± wioche.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valyrr (Post 2557047)
"u" kolezko

ooo Przepraszam Bardzo za Te "Ó" zamiast "U" Moj Bład :(

@Grebol

Pyry to wielkopolskie jak cos ;)

I dalej Pokazujesz Jaki Jestes Pro Elo Elo ;)
A co do tego Rla To Dalej Czekam ;)

Borucao 02-06-2009 16:28

Cytuj:

Kilka postów wyżej przyczepiłe¶ się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyj±¶ pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tob± też damy rade ;*

Valyrr 02-06-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2557051)
Kilka postów wyżej przyczepiłe¶ się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyj±¶ pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tob± też damy rade ;*

Dokladnie o to chodzilo :)

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:33

@Borucao

Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ??

Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;)

@EDIT

Piszcie Lepiej Co Tam Sie w WAR dzieje a nie Jedzcie Pomnie i tak nic tym nie osi±gniecie ;)
Tylko Spam Robicie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.