![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://media.skateboard.com.au/forum...s_the_door.jpg |
Nie wiem co gorsze, czy jak wszyscy na siebie wrzucali, czy jak forum zmieniło się w obrzucanie się argumentami kto jest od kogo mądrzejszy...
|
@Do wszystkich lamusów ktorym ten zart sie podobal.
A jak ja bym tam wpisal nazwisko twojej starej to tez bys sie tak jarzył i mówił ze to tylko niewinny zarcik i ze nic sie nie stało ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Popieram pana spirit-of-bicho ;] Tak btw. to ja pierwszy na was najechałem nie kiniol ;D |
Dajcie sobie siana i idźcie expić
|
Cytuj:
@Michas Co do twojej wypowiedzi, jest tyle ludzi na ziemi i jeszce wiecej definicji tabu. Jak dla mnie nie trafiles z tym okresleniem i troszke ci nie wyszlo, skoncentruj sie na swoich kolezkach i jezeli ten zart z karteczka z kosciola uwazasz za niewlasciwy to co powiesz o swoich debilnych kolegach nasmiewajacych sie z turkow? Yours, Smoq --- Smoq_Xanosta dodał 2 minut i 25 sekund później --- Cytuj:
Yours, Smoq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<10znaków> |
Cytuj:
Fea aka czlowiek wodoglowie dla mnie jestes jebanym noobem, zawsze nim byles czy to w Dofie czy teraz twoj wielki comeback , jezeli nie zauwazyles jestem osoba ktora sporadycznie udziela sie na tej stronie a co do dawania prawa to nie jestes odpowiednia osoba ani zadnym autorytetem zeby chociaz uwazac ze masz taki przywilej lamusie. @ZUther umm chcialbym zauwazyc, ze w srode, czwartek i piatek expowalem cale dnie a wy grzaliscie pzty :) hihi jak to jedna osoba moze tyle zmienic Yours, Smoq |
no to powiem ci panie kolego ze my tak expimy juz ze 3 miechy ;]a wy sie rajcujecie 3 dniami
|
Cytuj:
Yours, Smoq |
Cytuj:
Nie chce mi się już tego ciągnać bo i tak zawsze wy macie racje i jesteście super ;D |
Cytuj:
2. mowisz, ze jestem lamusem a kazda akcja prowadzona przez pro ogaryne na ktorego sie wykreowales za punishersow okupowana jest ogromnymi stratami po waszej stronie przy + / - jednej glebie naszego, smiech na sali. Jeszcze lepsze jest to, ze nigdy sie nie uwazalem za pro, bo to dla mnie smieszne robic z siebie niewiadomo kogo bedac tak naprawde nikim. 3. jest mi bardzo przykro, ze nie zrozumiales sarkazmu, ale coz... nie moja wina ze palenie zrobilo ci z mozgu kotlety schabowe |
Cytuj:
Imię: Fea Umarth / Kamyxx Profesja: Elder Druid Gildia: Nephilims Świat: Azura |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hej ho pajak leon ciagle sro.
Smoq nie spinaj sie tak, bo oni i tak powiedza ze palito Ci wypalilo mozg :(. Chlopaczki naprawde reprezentujecie poziom, poczynajac od tego "kamykxa" a konczac na monku aka acriati, wasze zarty sa na bardzo,bardzo niskim poziomie, ryjecie czapke gorzej niz moj profesor od eksploatacji systemow ;p. Poczekajcie sobie jak wprowadza war tryb, to wtedy wykazecie sie, ktora to strona bedzie expic, a ktora nie. Moze i ja wroce zeby sie pobic, ale watpie. Powodzenia wam ludziska, zagladne tu za tydzien . (moze zaczne robic statystyki, kto komu bardziej przycisnie) @Zuther Ja nie wiem czym ty sie chwalisz, ze 3 miesiace expisz?? KURCZEEEE, on 3 miesiace expi :((((, a ja kurwa musze siedziec na dworze, chodzic na piwo z kumplami, o ja pierdole :(([*][*] umre z nudy !!! |
Cytuj:
"Fea i Ja to dwie rozne osoby." "Fea" = Fea Umarth "Ja" = "Fea Umarth / Kamyxx". Więc twoja logika nam mówi, że "Ja =/= Fea" ?!? Skończ, bo się ośmieszasz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |
|