![]() |
|
Ta, ale glyphy ja bym wymienił na flat magic res
|
@
Ile mi daje cały zestaw mres łącznie ? To samo jeśli chodzi o cooldown chciałbym zapytać ;) A, no i czy te glyphy sprawdzą się na junglerów/assasinów innych ? Chodzi mi głównie o Shaco i Warwicka. |
Mam ponad 6300 pkt :d I teraz pytanie: Anivia, Nocturne, Brand czy może coś innego?:D
|
Cytuj:
Zależy co cię podnieca :/ Anivia trudna do ogarnięcia, Brand zadaje mega dmg i jest dość łatwy,Nocturnem nie grałem, więc ci nie powiem ^^ |
Wickd został spwniony przez Cassiopeię i Eve. I niech mi ktoś jeszcze powie, że te postacie są useless...
@2up Anivia! Ona jest rewelacyjna, pierdol Branda, chyba że chcesz AD carry, wtedy Noct. |
Cytuj:
|
ruszek, ale Ty takich run nie kupisz na 18 lvlu.
imo anivia. Teraz jest zajawka na branda wowowo, niedługo się znudzi tak czy siak, a jego ulti jest imo zjebane, odbija się również od creepów, a jeśli Ci zależy na zabiciu konkretnego targetu to trzeba mieć szczęście. @up ale o ile się nie mylę, to on nie musi nikogo bić aby dostawać hp. Poza tym, taka teoria jak na każdego innego championa. W tf dostanie snare/stuna to często to się kończy śmiercią i tyle ;p |
Jego q leczy go przy hicie. To znaczy trzymając go zdala, nie leczy się. A że ma leczenie na Q i niskie cd, to zwykle nie ma lifesteala. Słowem, bez tego leży.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
19* po pierwsze, i brakuje mi może 3-4 meczy do 20 lvla ; / |
Ale jego ulti dodaje mu ileś tam hp na sekundę czy coś takiego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dorans Ring dla Kennena to niesamowicie idiotyczny pomysł.
Stały HP regen jest świetny przy D. Shieldzie, to po prostu najlepszy start dla Kennena. Masteries polecam 3/6/21. Rupy AP per level, magic pen, jakiś magic res, quinty pod HP albo magic pen. |
Cytuj:
Sprobuj sobie raz nawet z ciekawosci 9/21/0 lub 0/21/9. |
Ta. Znaczy ja zazwyczaj na casterach gram 9/0/21, ale ostatnimi czasy zacząłem 3/6/21 i jakoś tak bezpieczniej się czuję.
|
Hej, co byscie polecili kupic. Mam Janne, ryze, twisted fate,evelynn , tristane i kassadina. Tera mam 3,2k ip i myslalem o kupnie chara ktorym sie ciekawie gra. Nie musi byc jakis bardzo mocny(gralem np. renektonem to latwy i nudny piekielnie). Myslalem o Lux lub zbieraniu na Ezreala. Wydaja sie byc fajnymi charami, szczegolnie dlatego,ze musza trafiac spellami i polegaja raczej na nich a nie na auto attacku. Ktory z tych jest fajniejszy, a moze ktos inny?
|
Cytuj:
Niemalże wszyscy tutaj powiedzą ci że Lux na 1-szym miejscu, Ezrael też jest bardzo fajnym champem właściwie.. |
Teraz masz całkiem fajną rotację do testowania. Jeśli jara cię tank to możesz np testnąć Amumu, Rammusa i Mordekaisera (nie trzeba go robić pod tanka), możesz również przetestować Caitlyn albo Heirmandigera (?) z magów masz Morgane i LeBlanc a tak to możesz jeszcze przetestować Garena.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |
|