Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Nasze pierwsze fake (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28582)

GargoinX 21-02-2010 23:26

Graficznie ładnie, czcionka bardzo mi się podoba, tylko efekty słabiutkie, mi osobiście zbytnio się nie podobają.

Ghernie 22-02-2010 13:13

Ładna lokacja
Dobre Outfity
Jeśli chodzi o efekt, jakby był troszkę "mniejszy w pasie" byłoby lepiej.

W każdym razie jest nieźle.

Dyzuyx 22-02-2010 15:17

Co do efektów to wiem, bo robiłem na pałę. Ale myślę, że do mojego nowego fake'a bardziej się przyłożę.

Mitoth 16-03-2010 13:06

Z góry zaznaczam, że to mój pierwszy obrazek, nie gram w tibię od 3 lat (wow, call of duty i inne FPS), jestem w szpitalu i znalazłem na dysku ten program do spritów więc coś tam zrobiłem. Nie jest do zbyt wysokich lotów czy coś ale jest moje i ch**. X(X( Czekam na komentarz pana Annoying Orange i innych Fejkowców.

Jeżeli recenzję będą pozytywne (bo to jest moje i ch**), to planuję zrobić cały story.

http://img260.imageshack.us/img260/6370/haehhea.th.png

:) Na początku starałem się, żeby wszyskto było kropka do kropki ale później to olałem bo frustracja rosła, a postępu nie było.

Rayspeed 16-03-2010 14:22

Rozpikselowane i ch**. X(X(
Ale pomysł fajny.

Mitoth 16-03-2010 15:11

Powiedz mi co mam poprawic, a to zmienię bo niestety GIMP na moim laptopie nie działa za bardzo i musiałem powiększac paintem, a w dzieleniu/dodawaniu/odejmowaniu/i czymkolwiek innym związanym z tą złą dziedziną jestem do dupy. A domyślam się, że to tam leży problem.
No i jeszcze kwestia tego, że robię to z nudów (leżę w szpitalu, a internet tutaj sucks więc w WoWa nie pogram sobie).

Noradin 16-03-2010 15:28

Jak masz powiększać to rób to dobrze albo w ogóle...
Świnie detektywi? Mój 3 letni kuzyn ma lepiej rozwiniętą wyobraźnię.
Po co świniom fotel? Ta świnia wygląda jakby była jakąś ofiarą dla szatana albo coś ;D To dirty cape chujsko wygląda (mniejsze od całej reszty),koryta z krwią?
Na kredyt ci daje 3/10

Arashel 16-03-2010 19:48

@Mitoth
W tym szpitalu to ci chyba lobotomię zrobili...
W paincie można powiększyć tak aby tej pikselozy nie było...

Cytuj:

Na początku starałem się, żeby wszyskto było kropka do kropki ale później to olałem bo frustracja rosła, a postępu nie było.
Bawienie się w fake'i wymaga czasu, mózgu, opanowania i nie posiadania nadziei że to ci przyniesie jakiekolwiek korzyści oprócz nic nie wartego respektu jakiś nieznanych ci osób kryjących się pod różnymi nick'ami i avatar'ami...
Poza tym nie musisz tak się chwalić w co grasz bo to nic fajnego, wielki przereklamowany MMO, głupie FPS'y vide COD:MW2 i inne...
A jak ci się nudzi to nie spamuj tutaj a wejdź sobie na czerwoną rurkę i się trochę po onanizuj, daje gwarancje że czas płynie szybciej...

@down
Robisz to codziennie przed zdjęciami.jpg pól nagich herosek z chińskich bajeczek i nie wiesz co to?

milano8 16-03-2010 20:21

mamo a cio oznacza onianizowac sie bo ten pan tak powiedzial.
A co do fake to ja juz lepszego zrobilem, choc ze zeby go znalesc trzeba pobawic sie w moim archiwum postuf

Mitoth 17-03-2010 11:09

powiem tak. Dokończę pokażę co zrobiłem i potem ocenicie normalnie całość. Fabuła? Na początku pomyślałem o super pro evil herosie ale tych story było już tyle że starczy ich, a świnie dlatego, bo tak i ch**. Redtube? wyrosłem. Nie wiem jak Ty.

eerion 17-03-2010 11:17

Jeden ciągle bluzga, drugi zgrywa kozaka.
Zamknijcie się obaj.

Mitoth 17-03-2010 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noradin (Post 2743005)
Świnie detektywi? Mój 3 letni kuzyn ma lepiej rozwiniętą wyobraźnię.

No to albo masz bystrego kuzyna, albo jestem w jakiś sposób upośledzony.

Cytuj:

Po co świniom fotel? Ta świnia wygląda jakby była jakąś ofiarą dla szatana albo coś ;D

Świnie dodałem spontanicznie bo... nie ogarniam tego całego kolorowania postaci niestety. Więc uznałem, że świnie graficznie fajnie wyglądają.

Cytuj:

To dirty cape chujsko wygląda (mniejsze od całej reszty),koryta z krwią?

To miało mieć rolę dowodów etc. dlatego dirty cape jest mniejsze i "schowane" za obeliskiem. Jak pojmę sztukę kolorowania postaci będę szczęśliwy, a jak na razie możecie poczekać na świński fejk.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arashel (Post 2743093)
@Mitoth
W paincie można powiększyć tak aby tej pikselozy nie było...

Już powiększyłem innymi proporcjami i wygląda o niebo lepiej.

Cytuj:

Bawienie się w fake'i wymaga czasu, mózgu, opanowania i nie posiadania nadziei że to ci przyniesie jakiekolwiek korzyści oprócz nic nie wartego respektu jakiś nieznanych ci osób kryjących się pod różnymi nick'ami i avatar'ami...

Nic innego nie oczekiwałem.

Cytuj:

Poza tym nie musisz tak się chwalić w co grasz bo to nic fajnego, wielki przereklamowany MMO, głupie FPS'y vide COD:MW2 i inne...

W serię Call of Duty gram od początku istnienia więc to nie kwestia reklamy tylko jakby uroku - tak samo jak było kiedyś z tibią... aż w końcu coś spieprzyli i mi się odechciało.

Cytuj:

A jak ci się nudzi to nie spamuj tutaj a wejdź sobie na czerwoną rurkę i się trochę po onanizuj, daje gwarancje że czas płynie szybciej...

Nie wiem jak Ty ale wyrosłem z redtube, a w szkole nauczyłem się zwracać do innych pisząc DUŻĄ literą.

Dyzuyx 17-03-2010 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mitoth (Post 2743257)
nie ogarniam tego całego kolorowania postaci

Mam dla Ciebie radę. Daruj sobie fake'i...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mitoth (Post 2743257)
możecie poczekać na świński fejk.

Daruj sobie fake'i...

A jak już chcesz ogarnąć kolorowanie outów to tu masz poradnik od Gargoin'a... http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=249

@Down
Wiesz, marni fakerzy zazwyczaj kończą "karierę" na tych swoich paru dennych i najczęściej niedokończonych fake'ach. Nie sądze, aby w tym przypadku było inaczej. Przecież beznadziejnych fakerów zawsze było, jest i będzie więcej od tych świetnych. Poza tym jakie są szanse, że osiągnie taki sam sukces jak Ty? Czasem po prostu widać czy ktoś się nadaje czy nie...

@2xDown
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2743419)
Nie zabronisz mu robić fake'ów jeśli nikogo nie obrażają w sposób perfidni.

A kto tu zabrania? Przecież jeśli zechce, będzie dalej robił fake'i. Ja po prostu jestem pesymistycznym człowiekiem i sądząc po jego wypowiedziach nie sądzę, żeby się poprawił.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2743419)
Jesteś dodatkowo na tym forum dość krótką ilość czasu

Bez znaczenia. Na fake'ach się trochę znam.

eerion 17-03-2010 19:10

Cytuj:

Cytuj:

Daruj sobie fake'i...
Ja też na początku nie ogarniałem kolorowania outfitów.
A jakoś udało mi się mimo tego osiągnąć pewien sukces.
Więc mam dla ciebie radę.
Daruj sobie komentowanie.

Oerciak 17-03-2010 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dyzuyx (Post 2743347)

Daruj sobie fake'i...

A jak już chcesz ogarnąć kolorowanie outów to tu masz poradnik od Gargoin'a... http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=249

@Down
Wiesz, marni fakerzy zazwyczaj kończą "karierę" na tych swoich paru dennych i najczęściej niedokończonych fake'ach. Nie sądze, aby w tym przypadku było inaczej. Przecież beznadziejnych fakerów zawsze było, jest i będzie więcej od tych świetnych. Poza tym jakie są szanse, że osiągnie taki sam sukces jak Ty? Czasem po prostu widać czy ktoś się nadaje czy nie...

Wtrącę się.
Jesteś dodatkowo na tym forum dość krótką ilość czasu a zachowujesz się jak jakaś je*ana Sarmacka elita, poluzuj pasy. Może ma talent? Może nie przestanie po jednym parcie? Wiesz to na pewno? Nie?
To powiem Twoim językiem:
Daruj sobie ten dział snobie.

eerion 17-03-2010 23:47

Cytuj:

Wtrącę się.
Jesteś dodatkowo na tym forum dość krótką ilość czasu a zachowujesz się jak jakaś je*ana Sarmacka elita, poluzuj pasy. Może ma talent? Może nie przestanie po jednym parcie? Wiesz to na pewno? Nie?
To powiem Twoim językiem:
Daruj sobie ten dział snobie.
Snobie?
On jest po prostu gówniarzem i idiotą.
Takie rzeczy trzeba nazywać po imieniu

n0_name 18-03-2010 09:21

Ahh te napinki brakowalo mi tego :]8o

X-Zero 18-03-2010 17:31

Spiryt? 8o

Cytuj:

Czasem po prostu widać czy ktoś się nadaje czy nie...
Ale nie widać tego po jednym obrazku i kilku wypowiedziach.
A w szczególności nie widać tego po wypowiedziach...

Shivek 18-03-2010 18:25

Tak, spyryt...<hicks!>
http://www.youtube.com/watch?v=fHnDq88nF1s
Mam nadzieję, że świnski fejk będzie lepszy niż ta próbka :)

allergonaut 31-05-2010 18:10

Nasze pierwsze

Skoro nie wiemy jeszcze nic o kandydatach w wyborach samorz±dowych, sprawdјmy w jakich kolorach najlepiej siк czuj± Smolecczanie. Zapraszam do gіosowania w ankiecie. Jestem ciekawa wynikуw

EDIT
Gdyby Mode uznaі, їe temat w zіym dziale, proszк o przeniesienie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18.