![]() |
|
Dubaj ? .. ( filling w postaci kilku znakow )
|
|
Cytuj:
Kazdy ma swoje gusta - jedni wola czysta, inni whisky, jeszcze inni nalewki ;) Swoja droga to czesto tak jest(i sam tak mialem), ze za pierwszym razem whisky wogole mi nie smakowala, dopiero jak ja pilem za drugim razem rozsmakowalem sie w niej :) Fiszbin: Wszystko zalezy od odpowiednich proporcji :P Odpowiednio dodana cola uzupelnia smak red labela tworzac idealne polaczenie :) Przynajmniej ze mna tak jest, wiadomo ze gusta sa rozne :P |
Cytuj:
|
@Xzonixek
W Azji mieszkasz? |
O to samo chciałem zapytać mshuauhsahsa ^o
|
@Drom
W wakacje pracuje jako kelner u siebie w miescie (mazury, Gizycko dokladniej) i nie raz spotkalem ludzi, ktorzy popijaja whiskacze. Przewazajaca wiekszosc z nich (a moze nawet i wszyscy) to buraki, ktorzy przyjechali z wielkich miast pokazac jakie one sa PANY. Zdazyli sie nawet desperaci, ktorzy poderwali laski i chcieli zabrac je na popijawke do knajpy. Pech chcial ze zabraklo coli, wiec chlopaki mieszali whiskey (bodajze czerwonego Jasia) z.... <bacznosc> FANTĄ <spocznij>. Poza tym czym jest wrzucanie fotek butelek po wypitych mega drogich trunkach na forum, na ktorym srednia wieku jest nizsza niz 18 lat, a wiekszosc jego uzytkownikow dopiero zaczyna swoja "przygode z alkhololem"? ;) Jak dla mnie to jest przynajmniej nutka szpanerstwa :P No ale umowmy sie, ze wierze Ci, ze naprawde lubisz to cholerstwo i juz sie nie czepiam ;) |
@zalfik
Serio pracujesz w Giżu? :D Tam zawsze w wakacje dużo idiotów przyjeżdża, szczególnie na zjazd motocyklowy czy jakiś koncert like Mazury HH Festiwal:P Te wakacje może też tam spędze:) @Raul and Vekegi: Nie nie mieszkam w Japoni. Next fotka dodana:) Brat z ekipą z Giżycka |
@Xzonixek
Ano mieszkam, tzn w wakcje bo tak ogolnie to studiuje :P A nawet z Twojej fotki teo tego w srodku (Andruszkiewicz bodajze sie nazywa) z geby kojerze, kiedys z nami w pilke grywal ;) |
Ej, ja też chcę Azjatkę, może być i z gumy...
|
Nice nie powiem :D
|
Xzonixek szczęściarzu. Fajna.
|
BTW Xzonixek, jej imie nie konczy sie na .jpg? :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img513.imageshack.us/img513/2040/28696405qw6.jpg GEJLOGER OFKOZ ;) @Xzonixek Taki zarcik glupi :P |
Dziwna ta twoja opera;P Gdzie ty robisz w wakacje?:P Gdzieś na plaży w giżu w jakimś barze?:P Niedługo zamierzam dać jeszcze kilka fotek mojej dziewczyny takich tam starszych... Wogle można dawac filmiki do rl life? Czy nie pozwalają modki?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=10 Ładnie wyszedłeś raul;P |
Dziwna Opera bo to "Classic Windows Skin", taki preferuje nad ten nowy-kolorowy XP czy Visty ;)
W G-ku pracowalem w restauracj "Grota" (modkie nie usuwac, ze niby krypto reklama :P) nad kanalem. Najprawdopobodniej bede pracowal tam i w tym roku, wiec zapraszam do zajscia i przywitania sie ;) Ogolnie jak ktos bedzie w wakacje w moim miescie to niech sie skontaktuje, wyskoczymy na jakies piwko ^_^ BTW: Dodalem nowe zdjatko znad naszego jez. Niegocin; z tego to zdjecia pochodzi moj avatar :P |
Zalfik:
Z fanta nie probowalem, natomiast popularne jest tez picie whisky z spritem. Kiedys sprawdzilem - nawet dobre, jednak wole z cola lub samo :) A burak ubrany w garniaku i tak dalej bedzie burakiem. Kasa nie czyni z Ciebie czlowieka z klasa. Mozesz byc taki bez niej ;) Korek: No i cos sie nie doczekam chyba tych Twoich fotek golfa ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down, Skąd te podejrzenia? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |
|