![]() |
|
Cześć.
Mendolina nie piepsz głupot pytałeś mnie czy chce iść zabić Dawergo Sewery. Widziałem jak mówileś, że chcesz zabić Kilvera. Więc nie wykręcaj sie jak chcesz kogoś zabić. :p |
a ja chce zabic dawerga, pulpeta, rzotkiewke, szyche i pavlota!!
kto mi pomoze?? :P |
OMG co ty za glupoty pier***, niby dlaczego mialbym zabijac ich? Przeciez to polacy, a po za tym ja nadal gram na silverze i chce miec z kazdym spokoj, a jak widze ktos mnie wkopuje -.-
|
Cytuj:
All@ Ja Mendoline znam i wiem że nie był by zdolny do czegoś takiego a powiedzcie komu bardziej wierzycie Girniemu czy mnie? osobie która zna Mendoline od bardzo dawna i prawie codziennie z nim rozmawia czy osobie która zna go tylko z widzenia i ze słyszenia? Wybór zależy od was ja wieże Mendolinie i jak przyjdzie co do czegoś to się za nim wstawię bo denerwuje mnie jak jakieś nooby zmyślają jakieś niedorzeczne historyjki na moich ziomków Mendolina nie pieprz głupot pytałeś mnie czy chce iść zabić Dawergo Sewery. Widziałem jak mówiłeś, że chcesz zabić Kilvera. Więc nie wykręcaj się jak chcesz kogoś zabić Poprawiona wersja twojego tekstu :P Słowa podkreślone to te w których wystąpiły błędy ortograficzne :P Pozdro :p |
Cytuj:
|
@ kilver
mysl cosbie to co chcesZ:P i wroc do gry @ dolor jestem pod wrazeniem. Nie zrobiles zadnego ps. WOW |
Ligus mam dobra wiadomosc :P You are invited. Welcome in ID! :D
|
Niektorzy sie ciesza niektorzy nie ale ja dzis odchodze od silvery niestety ale pan Froxy mnie zabil i boszki spadly no ale co was to obchodzi Good Luck wam!B)
|
:)
Oj, a ja chce zabic Rekina za to, ze wczoraj nie chcial grac ze mna w kalambury bo oszukiwalam grajac w makao :p.
Ligus, z bledem ,,nie piepsz'' sie zgadzam ale niepisanie polskich znakow to nie jest blad ortograficzny ;p. Pozdrowienia :) Nie kloccie sie, malo was pozostalo i niedlugo wszyscy sie powybijacie ;p Peace :) @up Nie znam cie, ale mnie to obchodzi bo smutno jest jak jednego Polaka mniej ;P |
@up
dzieki:)) |
@Perenax
po stracie boh sie załamujesz i odrazu retired ? nie odpi**dalaj lipy i graj ziom :P mowi sie trudno :evul: lepiej stracic boh niz zaczynac all od poczatku ^^ graj graj :D |
@Holu
Przekonales mnie dzieki :) |
@Holu
Szkoda ze cie nie ma, bo nei ma pk team.. :evul: @Pere~ Jak ja padlem stracilem BOH i V Shield i gram dalej :P @Mendolina I kto tu mowi ze nie umeim walczyc Solo? Buhahaha @Kilver Wracaj do gry, albo wiesz co... @Rekin Nuubi :p |
|
Looz ^^
ja nie padlem, a stracilem caly swoj dorobek : ) jak nabek.... drugi raz tego samego bledu nie popelnie :evul: Druid da First lvl 80 ^^ w koncu moj RL :evul: |
Cytuj:
Ps zbieram ekipe na deep fibule qesta chetni niech zglaszaja sie na forum lub w tibi |
@up
Jeśli chodzi o deep fibule juz zrobiłem ale zawsze moge chętnie pomóc :) Jakby co to mozesz mnie zaliczyc do teamu |
@up
Thx, bede pamietac JEszcez jedno jutro po ss-ie idziemy na dwarf hell , wszyscy co chca isc niech beda po zapisie pod kopalnia z qestem |
oficjalnie oglaszam RETIRED...
nie moge grac cos mi sie je*ie z netem.... dziennie mam kilka kickow az w koncu padam :( |
Aug 28 2006, 15:07:08 CEST Died at Level 41 by a necromancer
Aug 27 2006, 19:44:09 CEST Died at Level 41 by a dragon Aug 26 2006, 17:23:12 CEST Killed at Level 41 by Shilrius Yuno and by Galholcinka Aug 22 2006, 10:41:10 CEST Died at Level 39 by a dragon Aug 18 2006, 14:40:49 CEST Died at Level 35 by a necromancer Aug 17 2006, 23:10:42 CEST Died at Level 34 by a necromancer Aug 10 2006, 17:55:05 CEST Died at Level 23 by a crypt shambler Aug 08 2006, 17:01:43 CEST Killed at Level 8 by Mowgli Duzo kickow mash ;) A ja ide na Galane oO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |
|