![]() |
|
na zachód od thais, koło respu niedźwiedzi znalazłem double axe, serpent sword, small amethyst (leżało to jedno na drugim), innym razem w thais na ziemi bag, w środku 8 silver brooch B)
|
na zachód od thais, koło respu niedźwiedzi znalazłem double axe, serpent sword, small amethyst (leżało to jedno na drugim), innym razem w thais na ziemi bag, w środku 8 silver brooch B)
sorry coś internet szwankuje |
Kiedyś jak wracalem z fibuli, skoczyłem sobie na chwile na cycki. Patrze, a tam dead. No to otwieram go (nie spodziewam się czegoś niewykłego - w końcu na cycu może zdechnąć najwyżej jakiś 15lvl) patrzę - blue robe, plate legs i bp. Szybciutko zabieram. Otwieram bp a tam jakieś pierdoły typu halberd, pare gp i, nie wiedzieć czemu, woce. Miałem takiego lola, że wam mówię. A najlepsze było to, że właśnie byłem po hacku i potrzebowałem jakiegoś eq i jakiegoś wanda... Normalnie fart jak nie wiem :D
by the way: Te plate legsy noszę do dziś :P |
10k i boszki :)
|
a ja tak :
ide se poskilowac 25lvl knajtem na slimy na folde patrze a tu ded baby otwieram a tam dsm, boszki i bp a w bp 2 bp uh bright sword i bp manaskow |
Możecie mi nieuwieżyć ale na mojej jednej z gorszych postaci chciałem pujść na trolle na cmentarzu w carlin a tu patrze backpack w wieży no to wchodze po niego otwieram go a w nim :p noble armor i medusa shield B) To się nazywa mieć szczęście. Pewnie ten ktos co to zostawił tam uznal to miejsce za dobrą kryjówke :]
|
Ja na tombie znalazłem ciało, a w środku skull helmet i bohy oraz bp ;D8o
|
Jeżeli widzicie lootbag i coś w nim jest dużo rzeczy i go sobie zabieracie znacyz ze jesteście thiefami.Skoro ktoś sobie uzbierał fajnego loota i wy go zabieracie no to nie wporządku. A tak pozatym to na ziemi znalazłem deda <3k w środku> i 6 iron ore do tego pare bp hmm. Ale niestety w drodze powrotnej ubił mnie ten koles który padł wtedy na guardach no i cóż odzyskał:(
|
@up
No a teraz pomyśl.... Czy Ty jak wziąłeś temu kolesiowi rzeczy z ciała nawet do niego nie pisząc i informując go o tym, że znalazłeś jego zwłoki, sam nie jesteś złodziejem? |
k-legi i bp manasów w dedzie palka koło orclandu , nie zwiał przed zerkiem
|
Ja nic takiego "wypasionego" nie znalazłem. No, kiedyś znalazłem pod depo Venore jedno SD, nic więcej.
|
Crown Legs w dedzie.. czekam sobie aż koles dobije ostatniego draga i bah na 2 hity padł a w nim właśnie Crown Lesgy B)
|
Knight armor w dedzie na Pohu
|
a ja raz w ciele jakiegos gracza co padl znalazlem b robe p ammy i vampire shielda :>
|
Ja znalazłem w Loot bagu, Z 3 Steel helmety, Sporo battle hammerow, Chain armorów, i Kusz ;]
A jeśli chodzi to pojedyńcze przedmioty... To pare runek Uh w depo, P legsy i Halberd |
Ja Najlepszy item jaki mialem(znalazlem ,hapnelem) na mainie to Beho shield,k arm,p leg,wypchany bp uhu z 3 wypchanymi bp ih.
Aha i jeszcze gosciu wysylal parcela cos poknocil z adresem to zahahmecilem a w nim 2 bp egg:D |
ja znalazlem medusa shield 8o
|
Ja na mainie w depo w Carlinie 2 [ITEM]Wand of Vortex[/ITEM] leżały sobie na ziemi.... też [ITEM]Battle hammer[/ITEM] też w depo w carlinie...
|
ja w dp w thais znlapalem bp explo + bp sd ....sorc ktory to rozrzucal chyba zalapal hacka
hmm oprocz tego chyba nic az tak cennego aby o tym wspomniec :D |
Ja znalazłem Dragon Scale Mail na free items 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |
|