![]() |
|
Dragon
Level: 27
Magic Lvl: 3 Axe: 61 Shielding: 60 EQ: Devil Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Vampire Shield, Leathers Boots, Broń: Knight Axe Health Poty + Exura Pokonam Smoka? |
@up spokojnie :) choc bedzie duze waste
|
Witam. Mam 11 levle. Sorcerrer. Jakie musiałbym mieć eq, żeby BEZ NAJMNIEJSZYCH(tzn. raz na 10 ataków odbiorą mi maks 2 pkt życia) problemów pokonywać rotwormy? Mam dużo kasy, więc mogę dobre rzeczy kupić.
|
czy dam rade w yalaharze na 12-13 sorkiem?
jak tak to w której dzielnicy? wziąść poty? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Na jakim lvl pokonam bholdera druidem ( mam narazie 16 lvl ) i jakiego najśilniejszego stwora ( poza Crypt Shambler ) narazie pokonam z dark armorem p legsami steel helmetem monolith rod i tortoise shield ?
|
@up beholdera ubijesz juz teraz chociaz bedziesz mial pozadne waste. Co do drugiego pytania to DS:)
|
czy dam rade dragonowi 21 pall b robe k legs dragon shield krimhorn helmet
skille 60/48 ile to wyjdzie z potami?:confused: |
Cytuj:
@sawczu. Nie pierdol, ja na 15 z exori frigo i wandem zjechałem go bez problemu, 1 mp zszedł (bez utamy byłem) |
To zalezy od 2 czynnikow:
- czy masz pacca - czy umiesz grac. faktycznie z paccem da rade dragowi ale bez nie ma szans. Zapomnialem faktycznie o tym ze teraz kazdy ma pacc. Moze sprobowac z dragiem ale ryzyko deda jest duze |
35lv
10mlv 75/62 c helmet b robe b legs laether boots medus shield Dam radę draga?A GS? |
33 lvl sorc (PACC) m lvl:35 jaka stosowac takte na earth elementalach na edron i czy wyjde na 0 ile bym mial tak gdzies expa na h
|
Cytuj:
|
26 pal, skille takie jak widac, eq: belted cape c helmet c shield p legs zwykłe butki rs. Dam rade 1 wyvernie solo? Jakie będę miał waste? (Słyszałem że duże bo loot dobry jest rzadki)
|
UP: Jeśli będziesz miał gdzie uciekać, to spokojnie. Tylko staraj się, aby jej pysk nie był skierowany w Twoją stronę. Wg. Mnie poradzisz sobie manasami +exura gran/exura vita
|
Knight
Level: 25 Mlvl: 4 Skille: 64/62 Eq: steel helmet, knight armor, dragon shield, crimson sword/two handed, plate legs (wiem, że eq słabe, ale jeszcze nie robiłem deserta ;d) dam rade solo draga ? jak tak to jak duże będzie waste ? |
up, dasz radę. Myślę, że zejdzie około 5-10health potionów.
|
33 lvl sorc (PACC) m lvl:35 jaka stosowac takte na earth elementalach na edron i czy wyjde na 0 ile bym mial tak gdzies expa na h
|
Cześć,
Mam dużo postaci na tibi i prawie każdą z nich jechalem na dwarfach guardach Ale mam dylemat czy palkiem 23 lvl skile 54(10 % do 55)/35 mołbym latać na 2 czy 3 pietrze w kazo to jest 2 albo 3 kopalnia sa tam soldiery i pomieszczenie z kilkoma soldierami ichyba 2 guardami ? Jak tak to co mam wziąść? speary luk/strzaly czy kusze/bolty ? plz fast odp |
Pokonam
Beholdera lub Dwarfa Guarda luc cyclopa Knightem lvl 18 skill 50/49 mlvl 2 EQ P LEGI , P ARMOR, dragon shield, dark helmet ? bron jednoreczna atk 23 lub dwuręczna atk 35 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |
|