![]() |
|
Mousa nie hacknal zaden z poprzednich ownerow.
Zrobil to Scotie Sorc~ |
up uważam że nie masz racji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ktory owner? |
Cytuj:
Tak sie sklada ze scotie to teraz moja postac i wcale go nie hacknelem ;p |
Cytuj:
(Czyli ostatni? Nie wiem czy ktos nowy nim teraz gra) Cytuj:
|
Cytuj:
>.< xD czasem mam szczescie hociaz wiem ze on hunted od calego serva ale moze jakies itemki sa kupie pacca i zobacze (bo ban do czasu gdy kupie pacca kolo wycofal wplate chyba) |
Tiaaa, kupisz pacc, nazbierasz itemki a scotie przejmie go reckiem.. GL.
|
Specjalnie zrobiłem tu konto bo same glupoty gadacie i chcialem to wyjasnic do waszej swiadomosci. Mouse to moj RL i spolczuje mu tego haka oraz wiem kto go haknol i nie ujdzie mu to na sucho. Co do tego czy mial inva do mojego domku to NIE NIE MIAL I NIC MI HAKER NIE UKRADL! Nikt nie ma wejscia do mojego domku oprocz mnie :p
Pozdrawiam wszytskich, zapraszam na morgane bo malo ludzi gra i resp troche lipny :( P.S. Jak juz piszecie tu to piszcie o tym co sie dzieje na servie a nie o glupotach i nie sprzeczajcie sie ... |
Skoro wszedłeś to opisz w kilku zdaniach co tam ciekawego słychać na wojnie.. :)
|
Co na wojnie ... ? No chyba widac juz 11 lvl zrobilem na wojnie a oni nawet nie pofatygowali zrobic 1 akcji ;) Nie wiem na co czekaja ale ja ich mam w d**** . Robie to co kocham czyli wbijam lvl tylko czas mi nie pozwala czasami ale jak skoncze szkole to obiecuje ze z lvl szybko pojde :)
Btw. Co do tych Demon Helmetow to tez je mam i ani 1 nie zginol |
A co u Nizahe ? Bo ostatnio nie grał coś, tak wogule to widze ze Xavrass i Kobyl dolaczyli do Niza ? Czyzby Niz po długich walkach zbratał sie z Polakami i dał Hurricane wolność? :D
|
Noo, Victeron, zobaczymy, czy poexpisz po zakończeniu nauki, bo albo udupią w update msa albo ulepszą reszte profesjii :d gl
|
Cytuj:
Jesli wiem o kim mowa, to jade z toba :evul: |
Nizahe odpoczywa jak narazie, a kilku polakow dolaczylo do wojny bo nie lubia solle itp ale i tak tu nie beda grac. A co do updatu to sie nie boje ;) Niech ulepsza inne postacie wtedy to bedzie wyzwanie do mnie, lubie z kims o cos rywalizowac. SD i UE napewno nie cofna wiec sorcer zawsze bedzie mial sile.
|
post underinvigation
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm co do jakiegos kolesia najpierw bym poczekal az sie rec zmieni to po 1st a po 2 odwołałem sie od jakiegos bana i sie chyba komus nie spodobało i Scoti jest Until Deletion ;> czyliu 25 miejsce na liscie m lvla poszlo w pupe g luck guyz
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|