![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz... zlapac 280 MS w trapa, gdy jeszcze cala jego gildia online~ to jest lekki wyczyn. takiego 120 ek to mniejszy problem ubic, gdy jego uh daje mu 65% hp~. a do tego taifa jeszcze siokali, uhali itepe. gratulacje ziom, gratulacje, pieknie to rozkminiles ;* |
@up@up@up@up [bez Jalokowy :)]
Do was wszystkich Nie wina kolesia ze jest opozniony i nie umie dobierac slow, wiec zejdzcie z niego... I sami sie podniecacie jego wypowiedzia jakby niewiadomo czym byla ;) |
Cytuj:
Nikt tu sie nie podnieca xD |
Cytuj:
|
Czego Wy się tu kłucicie... Proponuję zamknąć ten temat już z ponad 100 stron piszecie tylko o jednym jak to Taifuna zabili to już nic innego na Furorze się nie dzieje!?
|
chyba posmiac sie mozna
|
Wy wszyscy macie na*ebane...
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam and by Zwidek 20+ dni temu padl a wy dalej przezywacie omg... (edit)Do wszystkich ktorzy zaraz mnie znuraja tylko po to zeby sie wypowiedziec na forum: Nic sie nie dzieje na furora, to racja, ale po co jednego deda rozpatrywac miesiac, wezcie sie pozamykajcie i czekajcie co sie dalej bedzie dzialo a nie 30 stron bezsensu i ludzi gadajacych o czyms o czym nie maja pojecia (dyskusja o "mwallach" itd...). |
@ostro
Nie boisz sie psiac na forum?:D jescze hunta złapiesz Załuje ze sprzedałem chara ale juz zapuzno Pozdro Niba:) i OstroB) |
Nie chce mi sie czytac waszych klótni wiec moze napiszecie cos ciekawego o tym:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=vision Wazy 99 mb ale na prawde warto... ;) |
filmik calkiem nice tylko troche sie dlugo ciagnie :D
|
całkiem nice :evul:
|
Cytuj:
|
Kretyn?:/
Btw, to co pisalem o tych ktorzy sie wypowiedza zaraz zeby nabic posta, Przemo jest wspanialym przyladem osoby z problemami... A zebym ja nie nabil posta, to powiem ze ten filmik o vision zaje*isty xD |
Cytuj:
A Taifuna ubili nie dlatego że miał skulla i niechciał robić rs xD tylko dlatego że dał się wciągnąć w trapa ;) Inteligencja użytkowników tego forum coraz bardziej mnie przerasta ;( |
Cytuj:
|
@grzegol
fludi raczej zartowal z tymi m walami etc. ; p |
Wogle ten caly temat stal sie jednym wielkim zartem :D :D :D
|
Nie no, tak wogole to fajnie wejsc sobie i zobaczyc doroslych ludzi wyzywajacych sie jak dzieci z piaskownicy, nie ma nic lepszego na poprawe humoru.
@filmik Mi sie bardzo podobal, bylo pokazane duzo fragow, jak na pierwszy wmv to kalach wykonal kawal dobrej roboty. Gratuluje. Co do wydarzen z furory to raczej nie ma za bardzo o czym pisac bo poprostu nic sie nie dzieje. Pozdrawiam (edited) Lady moki Jan 08 2007, 16:28:03 CET Killed at Level 107 by Taifun Devilry hmm... jesli tak dalej pojdzie to do vision dolaczy troche ludzi;p |
Ja ostatnio nie gram ale jak wchodzę to znajomi mi mówia , że duski zabijają coraz częsciej innych słabszych graczy bez powodu... może tak ćwiczą swoje pvp, bo jak na silniejszych od nich lub równych im nie idzie to na słabszych trenują..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |
|