![]() |
|
"
wojna : jest ciezko kasa itd al jakos wiazemy koniec z koncem jak polska partyzantka :D na mnie etz wieszali psy itd ale przypominam kazdy moze sie nawrocic i naprawic swoje bledy !! wiele rzeczy zaluje w tibii np hunt wolfow ktorzy potem okazali sie wspanialymi ludzmi i pilismy razem wodeczke i nie tylko :D Tass Lolas Soll Klamka zapraszam do siebie :D bedzie milo mi Was goscic :D i borgo ofc tez :D[/quote] " Juz zaczynałem powoli w to wierzyc ;) Gdy nagle trafilem na kolejnego "rl frienda" Pephego - tym razem thiefa. Widać Pephy tez sobie pomaga zlodziejstwem. No ale cóż wiecej takiego błędu nie popełnie, a przez takie rzeczy Polacy w ktorych sprawie niby wlaczycie mają Was coraz glębiej w dupie niestety. |
-.- Żenada
|
omg co wy macie z tym pephym :/
jestem rl friend pephy !!! zwala co ale to prawda przeciez !! powaga !! seryjnie !! |
taki narod kleptomanow ... niestety . Nienawidze tego, najchetniej gdybym kase mial to bym do kazdego pokoleji jezdzil i klepal do poki by mi sie golen nie zlamal xD. A tak szczerze to by sie bali tibie wlaczyc :)
|
Ja osobiscie do niego nic nie mam nawet go nie znam.
Ale jak ktos sie dorabia na zlodziejstwie to mnie to boli i tyle. |
Cytuj:
|
Gdansk Cyganska Gora 27 ,do mnie tez mozesz wpasc ;)
|
Szafa jest v-mistrzem Polski w muai-tai do lat 16 wiec nie wiem czy dasz mu rade nasz bohaterze ;]
Kiroy don cos mowil ze zaczynacie expic niedlugo nie? To daj znac jak bedziesz mial moge 30k bo ide na inny serv i przydaloby mi sie jeszcze cos na wt |
Axel :D a ja jestem mistrzem dyskotykowej partyzantki :D tzw partyzanta :D i co mucha nie wyru-cha :D
|
Aha czyli tzw. technika "krzesło, stół"...
to prawie jak tibia :P |
Cytuj:
|
Jasonix- "Gdy nagle trafilem na kolejnego "rl frienda" Pephego - tym razem thiefa.
Widać Pephy tez sobie pomaga zlodziejstwem." Ja znam 2 rl friendow Pephyego i sa dla mnie spoko i uprzejmi. :p Co do wojny: Wydaje mi sie ze Et radzi sobie b. dobrze, aczkolwiek dluga bitwa bylaby kleska z tego wzgledu ze by kasy brakowalo na sdki itd. Niezycze wam tego ale tak to sie moze zakonczyc po kilku miesiacach ciaglych walk. Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ja jestem mistrzem afryki w czepaniu wacka i sie niepodniecam:cup: |
jestes takze mistrzem swiata w pisaniu niepoprawnie po polsku oraz trzeszczeniu glupot, ktorych pisac nie przystoi nikomu powyzej lat siedmiu, a w szczegolnosci na forum <3
|
Cytuj:
LUDZIE OGARNIJCIE SIE DO LAT 16? I DO JAKIEJ WAGI? JA TEZ TRENOWALEM TROCHE TEN SPORT ALE W WADZE 90+ STARTOWALEM HIHI I NIEMAM TYTULÓW ALE TU SIE LICZY TEZYZNA FIZYCZNA I NIE MUAI TAI MUAY THAJ HEH POZDRO X( |
Nie zachowujcie się jak dzieci które maja po 13 lat !!!!!!!!!!!!
Tak po za tym LoLaS back do TIBI :DDDDDDDDDDDD Kto się cieszy lapa do góry :DDDDDDDDDDDDD |
<podnosi rece do gory>
a tak poza tym to gdzie wracasz ? do nas ? bedziesz znowu wonchal szpagaty ?o.o |
Wraca dzbanek uno 1 \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ To moze i klamka by wrocil?:>
|
Hmm może Obsidia :). Choć narazie zaczołem grac na Titani a nicku to nie zdradze :D. Suv a co do wąchania szpagatów to jeszcze na to za młody jesteś a jak dorośniesz to Ty będziesz wąchał a nie ja :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |
|