Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Rastafarians 07-03-2007 15:03

Dżizas, nawet jeśli się nie uda, to oznacza tylko jeden dead. Dead jak dead, może się przytrafić na pierwszym lepszym kicku. A dead na PoI Queście to dopiero odjazd xD. Parę miesięcy expienia i następna próba.
Tak przynajmniej ja to widzę. :)

Trai'ler 07-03-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1305022)
Dżizas, nawet jeśli się nie uda, to oznacza tylko jeden dead. Dead jak dead, może się przytrafić na pierwszym lepszym kicku. A dead na PoI Queście to dopiero odjazd xD. Parę miesięcy expienia i następna próba.
Tak przynajmniej ja to widzę. :)

no to dobrze to widzisz :)
tak powinni widzieć to inni , nawet jeśłi będzie dead to będzie to śmierć honorowa bo umrzecie za sławe iridi ; ) I to nie będzie zwykły dead tylko coś więcej :p

Ale mimo wszystko mam nadzieje ze uda sie wam....

Pozatym , mentorze , szacuneczek za optymizm
;>

Beawulf_Okrutny 07-03-2007 17:19

Good luck guys!

Zibeq 07-03-2007 21:00

...

Polecam słownik ortograficzny "rzolniezu"

Lisuu-aleniewrl 07-03-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1304549)
No pewnie, sluchaj kumplu. Ci goscie co sie tu wypowiadaja ida niedlugo na super odlotowego kłesta. Tylko, ze brakuje im rycerza ktory by to wszystko zblokowal, wiec musisz wziac sprawy w swoje rece, zalozyc pierscien do aksa i smigasz z nimi.

tutaj mamy przykład nałogowca tibijskiego ktory juz normalnie nie potrafi odpowiedzieć:baby: tylko drze pyska poto aby mu palka stanela...........
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym
Cytuj:

zalozyc pierscien na aksa
- z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

aha i czemu nie zacytowales dalszej czesci tego postu...? bales sie o swoj zblaz?-.-

Lisu 07-03-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1305747)
tutaj mamy przykład nałogowca tibijskiego ktory juz normalnie nie potrafi odpowiedzieć:baby: tylko drze pyska poto aby mu palka stanela...........
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym - z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

aha i czemu nie zacytowales dalszej czesci tego postu...? bales sie o swoj zblaz?-.-

A co miał zrobić? streścic Ci ostatnie 10 stron forum?
Btw.. zaje.....fany nick.

Bez~ 07-03-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez White_Power (Post 1303240)
@Ev~
Życzę wam szczęścia

@Naro Frejer
Już niejednokrotnie udowodniłeś (na tym forum, ale również na tibia.com) iż język masz długi, a wiesz co o takich ludziach mówią..
Nawet jeśli obciągniesz Muratowi, to i tak postawi na Tobie krzyżyk nie biorąc Cie do teamu , bo jesteś tylko żałosnym polaczkiem i to co reprezentujesz swoją osobą jest żałosne.
Cwaniaczysz, bo masz 101 lv bijąc po 150-200k expa dziennie na mintwallin, siedząc po 17-20h to naprawde wielkie osiągnięcie!
Jak już wszyscy wiedzą jestes jeb@nym cheaterem, co niejednokrotnie udowadniał twój deathlist, bo jakim lamerem trzeba być żeby na 101 levelu paść na mino guardzie ;o
Zaraz pewnie bedziesz sie wykręcał 'kicksorsuperozorpls dam ci itenz jak bendiesh siedziau ciho', ale to nie w tym rzecz
Weź przeproś i wyjdz!;o
Rozpisal bym się więcej ale ide sie przejść, bb
~~~~~
PS. @bezok
jak to jest mieć 20+ lat i nie mieć dziewczyny i napie rdalać non stop w to gówno ?:)

Hmm pisalem quote z jakies 30 min ale postanowilem skasowac poniewaz brakowalo mi juz slow (na te twoje pierdoly co piszesz ) :| ujme to w paru zdaniach

Co do Naro to:
-Moim zdaniem nie powinienes wypowiadac sie na temat osob ktrych nie znasz.
-Co cie obchodzi ile on gra ? -.-
-Zlapales go kiedys jak botowal ? nie odpowiedzial albo cos takiego ? to na jakiej podstawie piszesz takie pierdoly ehh....
-On ma gdzies tego questa i chwilowa ta gre.
-BlabBlablbal

a co do Bzoka to on jest GEJEM
HAHEHAHEHAHIEAHIEHIA

/Miniek

Bez~ 07-03-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1303540)
I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 3-4 miechow nie bedzie problemu z blokerami... :)

pewno ze bys poszedl xD

/Miniek

Bez~ 07-03-2007 23:06

ale mam pomysl zrobie se wreszcie swoje acc xD

/Miniek

Miniek 07-03-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1305939)
ale mam pomysl zrobie se wreszcie swoje acc xD

/Miniek

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Miniek 07-03-2007 23:22

Elo jestem nowy xD
Co slychac ? moze mi ktos strescic ostatnie 200 stron ? dzieks hieaheia

the_Serpent_Rider 07-03-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miniek (Post 1305973)
Elo jestem nowy xD

wiem juz czemu was nie chca na poi, lal

Miniek 07-03-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez the_Serpent_Rider (Post 1305981)
wiem juz czemu was nie chca na poi, lal

ok, ja tez sie ciesze

Bez~ 07-03-2007 23:43

Miniek to debil! On ejst adoptowany przez pedalow !

Miniek 07-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1306009)
Miniek to debil! On ejst adoptowany przez pedalow !

HAhahahahahah i wtedy sie obudziles

White_Power 08-03-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miniek (Post 1305973)
Elo jestem nowy xD

Od strony 150-190 cisnelem po frajerach (cześć naro!)
potem srali sie z Poi, nastepnie okazało się że Bezuch jest gejem zaadoptowanym przez stado wielbłądów, a Narowi kur|wi z domu jak z murzyńskiego szałasu po deszczu. Co więcej, co 2,3 strony zdażał się jakiś post po którym na dupie Bezoka, Eva~ etc jakis kozaczek zostawiał swoje kubeczki smakowe
Ogółem, żal.pl

brakuje jeszcze numeru z mikrofonem, żeby oglądalność zwiększyć :o

I dzień dobry panie Andrzeju!

Meteon! 08-03-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1305747)
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym - z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

Kujcie, ale mi pojechales.
Jestem zadowolony z siebie i masz racje zrobilem to aby mi "palka stanela", szczegoly ?:D

Nie walisz z AKSA ?!?!?!?! <olaboga>

the_Serpent_Rider 08-03-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez White_Power (Post 1306036)
... Co więcej, co 2,3 strony zdażał się jakiś post po którym na dupie Bezoka, Eva~ etc jakis kozaczek zostawiał swoje kubeczki smakowe
Ogółem, żal.pl
...

kubeczki smakowe to czesc jezyka chyba:o ajronia nie wyszła:D

Bez~ 08-03-2007 01:43

@White Power

nie opowiadaj nam historii wlasnego dziecinstwa plax :S

White_Power 08-03-2007 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez the_Serpent_Rider (Post 1306089)
kubeczki smakowe to czesc jezyka chyba:o ajronia nie wyszła:D

Wyszła, tylko jej nie zrozumiałeś...:)

@bezuch
tanie, tanie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.