![]() |
|
|
Cytuj:
IN MY opinion to bardziej Diablo xD! Ale linage nie znam to moge sie mylic xD!!!! About wojna : niedawno padl Liam zabil go FAG na hillsach xD! |
@up
czyli? |
Cytuj:
|
Dobra, odstawilibyście tibie i pośmigali trochę w NFS-a Pr0 Street
|
Cytuj:
@Kidler Kurwa ale Ty ownujesz tutaj taki terror siejesz ze umieram jak Twoje posty czytam :D:D @Sesef A Ty to bys pogral w cos innego niz Linage 2 i Tibia bo nie tylko w L2 sa rasy specjalnie przeznaczone do leczenia pograj w wowa np albo jakies inne syfy mmorpg xd |
Cytuj:
A na kim gra Liam?..o nick mi chodzi :s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Myślę ,że nie ponieważ jestem ich wodzem i znam swoich ludzi ; ) Więc pytam po raz drugi... na kim gra legendarny Liam ?... |
Cytuj:
|
[Rank] [Player] [1 Day XP] [7 Day XP]
__2___Riptur_+1,519,044_+9,394,204 Ma rozmach ^^ |
Cytuj:
Ale nie ma staminy XD :eek: -Flimon |
Fifi się bana pozbył :/
|
Cytuj:
|
Sesef forum p2m nie dziala :(
@ Topic Paco Ashenvale doszedl do FAGu!!!!! I ma fraga na Liamie |
NS sie wypłaca...Arthor Tedir,Unce Jakob i Argiros
omg,znow gg padlo -.- |
wlasnie powstala aurea idziemy grac na niej ??????????????
|
Omg jak was to smieszy to gratuluje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przeczytaj z laski swojej i prosby mojej jeszcze raz te posty .... No chyba cos zle zrozumiales
|
Co myślicie o wieściach z testservera?
|
Cytuj:
Myslimy, ze sorc i druid sie ciesza, knight placze... czyli "prawie" tak samo, jak w wakacje. |
miałem wracać do tibi, ale chyba wrócę do Lineage
|
|
@up
Co racja to racja. Nie wiem ile razy to juz czytalem jaki to lineage jest fajnya tibia be i ze wraca do tej gry. Jak taki fajny to po co pacca ladowal... |
Co do nowego Update : O KURWA!
Radze knightom i palkom robic teraz wielkie PG a po update skillowac do nastepnego upa gdzie z powrotem zjebia druidów i sorców ;) i tak w kółko,CIPSoft nie potrafi zrobic zeby byla owca cała i wilk syty... ehh |
wg. mnie jesli w minionym letnim update nie tykali by postaci magicznych to wszyscy by byli zadowoleni
|
|
HuHu ale owned :]
Sting Ninja Xydrus Mastro Scue Marcin-Bartas Pan Wasabi Iron Nostradamus Mamilup Borixon Ziomus Hefii Gyxorio Inferno Ziruks Yokonzu Pat'Primo Dracozius Dektral Iros Jaba Aabla Edozev Xenarz Xuzav Polo of Darknes Cassixx chyba all ;D |
Nov 16 2007, 23:45:47 CET Killed Dracozius at Level 150 ok
Nov 16 2007, 22:50:58 CET Killed Dektral at Level 94 ok |
Cytuj:
|
@up
Sendspejs.kom |
Cytuj:
|
Osobiscie polecam zuzyc wsyztskie UHy bo po updacie sie nie przydadza : >
|
[CHAR]Elder Ella[/CHAR]
Nov 17 2007, 20:38:43 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Sven Toots[/CHAR] POLSKA W EUROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! |
o co kaman? o.O
[CHAR]Alkvion Everegi[/CHAR] Killed at Level 110 by Lagurus and by Ozur |
|
5:0 nie 7:0
Battle south of Thais, 5-0 for the Nosebleed Section. FAG/Inmates deaths: Nexoriu Nov 18 2007, 03:56:11 CET Killed at Level 126 by Edozev and by Tooki Toots Fast'keff Nov 18 2007, 03:55:08 CET Killed at Level 101 by Usoppi and by Mixor Korkeror Linglifer Nov 18 2007, 03:53:08 CET Killed at Level 130 by Fabia Volcom and by Mixor Korkeror Mariel Zori Nov 18 2007, 04:01:27 CET Killed at Level 122 by Tooki Toots and by Mixor Korkeror Thor Guiel Nov 18 2007, 04:04:26 CET Killed at Level 104 by Dark-Nook Bits and by Aabla |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21. |
|