Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Dalanther 05-02-2008 00:15

To nie żart... to czysta i szczera prawda ;)

sabaevil 05-02-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1881972)
a Ty jesteś evul :(((((

a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie 8o8o8o

wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes :baby: a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne :)

btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady :]

hugo'odyn 05-02-2008 00:19

[quote=Piesek;1881538]No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^

No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.B),ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaaX(.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?8o

sabaevil 05-02-2008 00:23

[quote=hugo'odyn;1881982]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1881538)
No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^

No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.B),ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaaX(.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?8o

brawo :D ladnie to ujoles wszystko - a to ostatnie :D - dlaczego ? szczerze ? ja osobiscie bo mi sie nudzi a niechce mi sie spac :D elo :P
smieje sie sam z tego co pisze no ale .. :D niektore rzeczy sa prawda jak np to ze wiekszosc podzieli los xuso~ .. pephemu tego nie zycze :) ale Tobie gader zycze z calego serca :)

Piesek 05-02-2008 00:31

Cytuj:

Ja na Ciebie nie wjeżdżam to po 1, po2 jednak walczyłem mam mały lvl lecz starałem się coś zrobić i chyba mi sie udało. ;)

@do Sabaevila
Cytuj:

a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie

wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne

btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady
Niech Cię moje życie na rl nie obchodzi. Mam prawo do prywatności ok?
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server.
Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało.
Tyle ode mnie.

sabaevil 05-02-2008 00:34

@do Saba'evila

Cytuj:

Niech Cię moje życie na rl nie obchodzi. Mam prawo do prywatności ok?
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server.
Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało.
Tyle ode mnie.
owszem masz prawo :) niechce mi sie klucic ale pewnie serv zmienisz i wtedy wspomnisz slowa tych co mowili Ci to :)

gl w rl :)

Pyro Aris 05-02-2008 02:18

Cytuj:

alez on walczyl !!11 ng postawilo go zeby nie dal wejsc noobcharom na hg ,ale nie podolal zadaniu

Cytuj:

Ojj musisz go tak jechac na kozaka. Ale jak wasze jakies noobki pisza i kazdego jada to jest ok?
zazwyczaj jestem opanowany ,ale ten Gader juz tak w*****a ludzi ,ze nie wytrzymalem ,robi z siebie jakiegos bohatera ,a prawde mowiac ,gowno zrobil

Piesek 05-02-2008 02:28

[quote=Pyro Aris;1882036]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hugo'odyn (Post 1881982)

alez on walczyl !!11 ng postawilo go zeby nie dal wejsc noobcharom na hg ,ale nie podolal zadaniu

zazwyczaj jestem opanowany ,ale ten Gader juz tak w*****a ludzi ,ze nie wytrzymalem ,robi z siebie jakiegos bohatera ,a prawde mowiac ,gowno zrobil

bylem na praktycznie każdym ob i na wielu akcjach. Fraga też wbiłem na ob na Silles Solavar (teraz jeszcze zostanę zdissowany za chwalenie się fragiem :) ). Nie robie z siebie jakiegoś bohatera, tylko walczyłem (starałem się przynajmniej) i ciesze się z wygranej.

Shibor 05-02-2008 08:40

Walczyc to Ty mozesz ze swoim bohaterem w majteczkach co go nosisz a swoim knightem to ty mozesz co najwyzej biegac za reszta a nie walczyc a tak btw. napisalem ze to koniec zeby sie z was troche posmiac i mi wyszło ;D taka dyskusja od 1 zdania... lOl PS. Nie mowilem wtedy serio ;( sorki

zielaq 05-02-2008 09:11

chlopaki , spokoj kurwa .

to jest naturalna kolej rzeczy jedni wygrywaja bo maja kase i lvle a inni przegrywaja chociaz sie starali , ja szacunek do saint mam , jak zawsze do przeciwnika , moze to jeszcze nie koniec moze nam cos pokaza ? :p kto wie

Slayer-Nuddle 05-02-2008 10:06

@up
Word!

@Dawid
Przystopuj troche:p

A tak ogolnie

Poziom forum zalezy od poziomu ludzi na nim piszacych. Wiec prosze Was, przestajmy sie pojezdzac nawzajem. Wiadomo, ze nie ma ludzi doskonalych, ale kazdy kiedys dorasta, wiec moze juz na to pora? Wyrazanie swoich opinii jest dopuszczalne, ale kiedy zamienia sie to w bluzganie innych, to forum zamienia sie w cos, czego naprawde nie chce sie czytac. I nie mysle tak tylko ja, ale naprawde wiele osob ktorzy kiedys pisali na forum, a teraz poprostu nie chce im sie przewijac codziennie 5 stron pojezdzania po sobie i czytania jaki to kazdy nie jest zajebisty.

sabaevil 05-02-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1882175)
@up
Word!

@Dawid
Przystopuj troche:p

A tak ogolnie

Poziom forum zalezy od poziomu ludzi na nim piszacych. Wiec prosze Was, przestajmy sie pojezdzac nawzajem. Wiadomo, ze nie ma ludzi doskonalych, ale kazdy kiedys dorasta, wiec moze juz na to pora? Wyrazanie swoich opinii jest dopuszczalne, ale kiedy zamienia sie to w bluzganie innych, to forum zamienia sie w cos, czego naprawde nie chce sie czytac. I nie mysle tak tylko ja, ale naprawde wiele osob ktorzy kiedys pisali na forum, a teraz poprostu nie chce im sie przewijac codziennie 5 stron pojezdzania po sobie i czytania jaki to kazdy nie jest zajebisty.

haha odezwal sie ten co sie nie pojezdzal kilkadziesiat stron wczesniej :cup: a ja juz stopuje bo mi sie niechce - o ile to do mnei bylo :d

Don'Pussy 05-02-2008 11:14

Sex!

(Trzeba rozładować emocje bo niektórzy angażują się w Tibie bardziej niż w życie rl)

Pamiętajcie że to tylko gra i nie ma co się kłócić!

Take it easy!

Sex!

Slayer-Nuddle 05-02-2008 13:03

Ty to zawsze wiesz o co mi chodzi:D

s3x

Mantel 05-02-2008 15:11

Mr pro

[quote=Piesek;1882040]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1882036)

bylem na praktycznie każdym ob i na wielu akcjach. Fraga też wbiłem na ob na Silles Solavar (teraz jeszcze zostanę zdissowany za chwalenie się fragiem :) ). Nie robie z siebie jakiegoś bohatera, tylko walczyłem (starałem się przynajmniej) i ciesze się z wygranej.

oj chlopcze dla mnie jestes niczym wiecej niz twoj name na tym forum pamietam jak cie klepalem z moim kochanym rudym kumplem :) a ty w biegu plakales im rl pephy _/ wiec wielki wojowniku niekomentuj jak niemusisz :) heeh i niemam zamiaru sie tu z toba klucic albo cos mozesz na mnie pojechac ale dla mnie i wielu co to czytaja jestes zwyklym smieciem ktory mysli ze jest fajny :>
yours Mastah B)

omagad 05-02-2008 15:22

[quote=Mantel;1882435]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1882040)

oj chlopcze dla mnie jestes niczym wiecej niz twoj name na tym forum pamietam jak cie klepalem z moim kochanym rudym kumplem :) a ty w biegu plakales im rl pephy _/ wiec wielki wojowniku niekomentuj jak niemusisz :) heeh i niemam zamiaru sie tu z toba klucic albo cos mozesz na mnie pojechac ale dla mnie i wielu co to czytaja jestes zwyklym smieciem ktory mysli ze jest fajny :>
yours Mastah B)

Kolega RUUUUUUUUUUDYYY....<3!!8o

Dobra ksywa:D! wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi:P
i skad ta ksywa:)
FOTKA Ruudego WYMIATAAA \o/ !!!!

@edit

STREFA SMIERCI PANOWIE HAHAHHAHA

Mantel 05-02-2008 15:28

[quote=omagad;1882457]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mantel (Post 1882435)

Kolega RUUUUUUUUUUDYYY....<3!!8o

Dobra ksywa:D! wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi:P
i skad ta ksywa:)
FOTKA Ruudego WYMIATAAA \o/ !!!!

@edit

STREFA SMIERCI PANOWIE HAHAHHAHA

oj ty moj kochany parz herbate bo pic sie cche i jaks kanapka :) co tam picku?

omagad 05-02-2008 15:35

"strefa Smierci"

[quote=Mantel;1882470]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1882457)
oj ty moj kochany parz herbate bo pic sie cche i jaks kanapka :) co tam picku?

Ty lepiej pizze zamawiaj bo na glodnego nie lubie pisac:D!
Jakos leci pomalu:P
Powiedz Rafalowi ze brakuje mi go i jego glosu HAHaaha:D:D:D

P.s "We stil don't give a fuck!"

Romas1 05-02-2008 15:50

Przegapilem odcinek na wspolnej to jescze deda zaliczylem ...
Feb 04 2008, 21:35:26 CET Died at Level 105 by a demon

omagad 05-02-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas1 (Post 1882505)
Przegapilem odcinek na wspolnej to jescze deda zaliczylem ...
Feb 04 2008, 21:35:26 CET Died at Level 105 by a demon

I co bedziesz sie tu chwalil swoimi dedami lub awansami?!

btw. W sobote masz mase powtorek od 11 do 13 chyba o ile dobrze pamietam:D
pzdro

InvisibleWound 05-02-2008 16:32

[GUILD]Soul[/GUILD]
co zrobia turki?
ng ich bije ale patriczek ma tam chara wiec pewnie beda krecic kebab dopóty nie padna od ng friendsow.
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ?
Gdzie jest Yson zeby wylac tu gorzkie zale ze ktos kupil te konto?

aaa zapomnialem ze on zmienil zdanie na temat sprzedawania charow i swojego 'probuje' sprzedac.
B)

Pyro Aris 05-02-2008 17:31

Cytuj:

co zrobia turki?
a co oni moga ?
dolaczyc do saint ktorego nie ma ?

Thavenix 05-02-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InvisibleWound (Post 1882582)
[GUILD]Soul[/GUILD]
co zrobia turki?
ng ich bije ale patriczek ma tam chara wiec pewnie beda krecic kebab dopóty nie padna od ng friendsow.
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ?
Gdzie jest Yson zeby wylac tu gorzkie zale ze ktos kupil te konto?

aaa zapomnialem ze on zmienil zdanie na temat sprzedawania charow i swojego 'probuje' sprzedac.
B)

oho xD pamietasz jeszcze o mnie loserze ;> i nie zmienilem zdania co do sprzedawania kont, zawsze uwazalem ze to bardzo dochodowy interesik, tylko nie moglem sie nadziwic ludziom, ktorzy wydaja ciezko zarobione pieniadze, zeby te pixelki KUPIC : P

btw wypi3rdalaj xd

Romas1 05-02-2008 18:07

Wedlug mnie turka nic nie grozi z tego co wiem polathanem jest good friend dorpaza to co im sie moze stac : P

Jak nie stwazaja problemu jest good a po za tym tam nie sa same turki : )

Don'Pussy 05-02-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1882297)
Ty to zawsze wiesz o co mi chodzi:D

s3x

No bo jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o seks!

No to do roboty. 8o

Slayer-Nuddle 05-02-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Pussy (Post 1882948)
No bo jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o seks!

No to do roboty. 8o

Sex i pieniadze.

Pussy :*

Aranol 05-02-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InvisibleWound (Post 1882582)
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ? B)

z tego co wiem to nie sa na tym samym acc ;]

Don'Pussy 05-02-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1883059)
Sex i pieniadze.

Pussy :*

Masz racje! Ale lepiej (i troche stratnie niestety) brzmi:

Sex za pieniądze :D

W każdym razie... Sex! I wszystko jasne.

Slayer :* <sex>

Slayer-Nuddle 05-02-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Pussy (Post 1883378)
Masz racje! Ale lepiej (i troche stratnie niestety) brzmi:

Sex za pieniądze :D

W każdym razie... Sex! I wszystko jasne.

Slayer :* <sex>

Shake that pussy for me please!:baby:8o

kafior 06-02-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1883535)
Shake that pussy for me please!:baby:8o

Tak ci powiem, ze z reguły 15 latki, którzy kobiety nigdy nie dotykali pisza tak jak ty, czym sie przechwalasz, Prawiiiiczku?
elo.

Slayer-Nuddle 06-02-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kafior (Post 1883674)
Tak ci powiem, ze z reguły 15 latki, którzy kobiety nigdy nie dotykali pisza tak jak ty, czym sie przechwalasz, Prawiiiiczku?
elo.

No kurwa wiedzialem ze sie dopierdolisz hahaha :D Zartujemy sobie chlopie wiec wyjdz i wy*******aj. Nie lubisz takich zartow co? Wiec nie najezdzaj myszka na przycisk "odpowiedz" bo orgazmu dostaniesz. Nara

NyGuS19 06-02-2008 00:45

Cytuj:

elo.

Cos prawdy w tym jest :o

hugo'odyn 06-02-2008 01:00

[quote=omagad;1882481]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mantel (Post 1882470)

Ty lepiej pizze zamawiaj bo na glodnego nie lubie pisac:D!
Jakos leci pomalu:P
Powiedz Rafalowi ze brakuje mi go i jego glosu HAHaaha:D:D:D

P.s "We stil don't give a fuck!"

No Przeciez nie umarlem!!!!!, zadzwon na skype jestem caly czas na niewidocznym8o<widziales od Mantla avator>Rox
For Blood&Honour-Mjolnir

kafior 06-02-2008 01:04

Elo elo kurwa dziwki tu, dziwki tam, elo gangsta nigga rap? Poczytaj swoje posty, jestes zalosny.

Slayer-Nuddle 06-02-2008 01:07

Nie kazdy jest taki zajebisty jak ty. Sorry, ide sie krzeslem jebnac bo Pan duze T przemowil....:baby: cmoknij mnie w odbytnice

Kiroy 06-02-2008 08:39

panowie wy tu gadu gadu ..... a tu wazne decyzje na obsidii zapadaja :P

sabaevil 06-02-2008 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1883792)
panowie wy tu gadu gadu ..... a tu wazne decyzje na obsidii zapadaja :P

a mianowicie jakie :>

Slayer-Nuddle 06-02-2008 10:36

Davai Davai Kiroy!

kafior 06-02-2008 10:48

Prawda w oczy kole ehehe?

Romas1 06-02-2008 10:57

Cytuj:

elo.

Przeciez slayer niedawno 18 obchodzil xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.