![]() |
|
To nie żart... to czysta i szczera prawda ;)
|
Cytuj:
a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie 8o8o8o wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes :baby: a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne :) btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady :] |
[quote=Piesek;1881538]No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^
No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.B),ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaaX(.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?8o |
[quote=hugo'odyn;1881982]
Cytuj:
smieje sie sam z tego co pisze no ale .. :D niektore rzeczy sa prawda jak np to ze wiekszosc podzieli los xuso~ .. pephemu tego nie zycze :) ale Tobie gader zycze z calego serca :) |
Cytuj:
@do Sabaevila Cytuj:
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server. Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało. Tyle ode mnie. |
@do Saba'evila
Cytuj:
gl w rl :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Pyro Aris;1882036]
Cytuj:
|
Walczyc to Ty mozesz ze swoim bohaterem w majteczkach co go nosisz a swoim knightem to ty mozesz co najwyzej biegac za reszta a nie walczyc a tak btw. napisalem ze to koniec zeby sie z was troche posmiac i mi wyszło ;D taka dyskusja od 1 zdania... lOl PS. Nie mowilem wtedy serio ;( sorki
|
chlopaki , spokoj kurwa .
to jest naturalna kolej rzeczy jedni wygrywaja bo maja kase i lvle a inni przegrywaja chociaz sie starali , ja szacunek do saint mam , jak zawsze do przeciwnika , moze to jeszcze nie koniec moze nam cos pokaza ? :p kto wie |
@up
Word! @Dawid Przystopuj troche:p A tak ogolnie Poziom forum zalezy od poziomu ludzi na nim piszacych. Wiec prosze Was, przestajmy sie pojezdzac nawzajem. Wiadomo, ze nie ma ludzi doskonalych, ale kazdy kiedys dorasta, wiec moze juz na to pora? Wyrazanie swoich opinii jest dopuszczalne, ale kiedy zamienia sie to w bluzganie innych, to forum zamienia sie w cos, czego naprawde nie chce sie czytac. I nie mysle tak tylko ja, ale naprawde wiele osob ktorzy kiedys pisali na forum, a teraz poprostu nie chce im sie przewijac codziennie 5 stron pojezdzania po sobie i czytania jaki to kazdy nie jest zajebisty. |
Cytuj:
|
Sex!
(Trzeba rozładować emocje bo niektórzy angażują się w Tibie bardziej niż w życie rl) Pamiętajcie że to tylko gra i nie ma co się kłócić! Take it easy! Sex! |
Ty to zawsze wiesz o co mi chodzi:D
s3x |
Mr pro
[quote=Piesek;1882040]
Cytuj:
yours Mastah B) |
[quote=Mantel;1882435]
Cytuj:
Kolega RUUUUUUUUUUDYYY....<3!!8o Dobra ksywa:D! wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi:P i skad ta ksywa:) FOTKA Ruudego WYMIATAAA \o/ !!!! @edit STREFA SMIERCI PANOWIE HAHAHHAHA |
[quote=omagad;1882457]
Cytuj:
|
"strefa Smierci"
[quote=Mantel;1882470]
Cytuj:
Jakos leci pomalu:P Powiedz Rafalowi ze brakuje mi go i jego glosu HAHaaha:D:D:D P.s "We stil don't give a fuck!" |
Przegapilem odcinek na wspolnej to jescze deda zaliczylem ...
Feb 04 2008, 21:35:26 CET Died at Level 105 by a demon |
Cytuj:
btw. W sobote masz mase powtorek od 11 do 13 chyba o ile dobrze pamietam:D pzdro |
[GUILD]Soul[/GUILD]
co zrobia turki? ng ich bije ale patriczek ma tam chara wiec pewnie beda krecic kebab dopóty nie padna od ng friendsow. Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ? Gdzie jest Yson zeby wylac tu gorzkie zale ze ktos kupil te konto? aaa zapomnialem ze on zmienil zdanie na temat sprzedawania charow i swojego 'probuje' sprzedac. B) |
Cytuj:
dolaczyc do saint ktorego nie ma ? |
Cytuj:
btw wypi3rdalaj xd |
Wedlug mnie turka nic nie grozi z tego co wiem polathanem jest good friend dorpaza to co im sie moze stac : P
Jak nie stwazaja problemu jest good a po za tym tam nie sa same turki : ) |
Cytuj:
No to do roboty. 8o |
Cytuj:
Pussy :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex za pieniądze :D W każdym razie... Sex! I wszystko jasne. Slayer :* <sex> |
Cytuj:
|
Cytuj:
elo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cos prawdy w tym jest :o |
[quote=omagad;1882481]
Cytuj:
For Blood&Honour-Mjolnir |
Elo elo kurwa dziwki tu, dziwki tam, elo gangsta nigga rap? Poczytaj swoje posty, jestes zalosny.
|
Nie kazdy jest taki zajebisty jak ty. Sorry, ide sie krzeslem jebnac bo Pan duze T przemowil....:baby: cmoknij mnie w odbytnice
|
panowie wy tu gadu gadu ..... a tu wazne decyzje na obsidii zapadaja :P
|
Cytuj:
|
Davai Davai Kiroy!
|
Prawda w oczy kole ehehe?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |