![]() |
|
Jakby nie było, dzisiejszy dzien dał nam wynik 4-4...a co do tego ze padli to "raz na wozie, raz pod wozem" i tyle :).
|
Cytuj:
|
Character Information
Name: Sempion Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 101 World: Furora Guild membership: Shadow of the Vision Character Deaths Feb 03 2008, 11:54:32 CET Killed at Level 101 by Czipsu and by Taifun Devilry |
Cytuj:
|
Cytuj:
Matt _/ |
thx draco :) < znaki >
|
[CHAR]Ajomi[/CHAR]
[CHAR]Brexy[/CHAR] OWNED !!! |
Cytuj:
|
To my w trapie krzyczymy zawsze "dajcie nam Liska albo Nireta (pseudo Pitbull)" B)
Dziś 6-4 |
Cytuj:
|
Cytuj:
No nawzucaj mi kochanienki <3<3<3 ubustwiam twoje wypowiedzi, sa takie...dziecinne, dorosnij(chociaz troszeczke,odrobinke,tyci tyci)PLEEEEEEEEEEEASEE. |
Air Soul el'Baq:
Feb 05 2008, 03:41:12 CET Killed at Level 102 by Tefria Rhir and by Billow Fighter Fusiot: Feb 05 2008, 03:41:19 CET Killed at Level 95 by Pakerski Sorcerer and by Billow Fighter Fetomann: Feb 05 2008, 04:16:12 CET Killed at Level 60 by Pakerski Sorcerer and by Urlish Clinic Famus: Feb 05 2008, 04:17:32 CET Killed at Level 84 by Tefria Rhir and by Pakerski Sorcerer Najsik |
jak wy sie jaracie tymi fragami na low levelach bez venta to ja tego nie moge ogarnac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down a wiesz co to jest "program wyborczy"? ; p |
[GUILD]Inshon Academy[/GUILD]
Haha ,,We recruting all who wanna fight for better furora without PA" ciekawe ale jak bylo WRA&Inshon&Dusk to tez mialo byc bez PA, Inshon mowilo ,,nie bedziemy tacy jak vision" a wiadomo co sie dzialo... A o tym co jest teraz to juz nie ma co wspominac.. Edit: @Saptus Hah, nie moja wina ze ludzie od Was nie potrafia trzymac buzi na klodke :< |
Bądźmy szczerzy-to WRA robiło PA, a Inshon tylko nie reagowało.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedzial noob ktory jeszcze nie dawno grzal pz. @pryszczek To po co tych 'noobow bez venta' invitujecie ? az mi sie zal ciebie robi jak czytam Twoje posty |
To ich propaganda i taktyka, nainvitowac ludzi, nie dac im venta, uzyc ich, i zapomniec...co niektorzy z nich nie wiedza ze walcza, i placa za wejscie do gildi, dusski bez reszty to zero, sami nic by nie zrobili...kazaczcie sobie, bo nie wiele czasu wam zostalo :).
@Ymy Pokazales wlasnie jak cie obchadza czlonkowie twojej gildi, ty tego serva z taifunem nie bedziesz trzymac, moze i WRA i Vision jest z wami ale to albo oni albo my was wykluczymy, w kazdym badz razie i tak bedziecie tutaj straceni, smutne ale prawdziwe...Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
13:29 You advanced from Level 177 to Level 178.
tez was kocham _/ |
Doom Harvester
Feb 04 2008, 02:48:08 CET Died at Level 103 by an azure frog Owneeeed |
Cytuj:
y0 |
@szYMY:cup:
~GZ LVL~ Lecisz, do ferii 190? no nie ściemniaj, 200 machniesz.B) PS. trzymaj mi te 100 red dragon leather :) PozDro z W.4. od Wi$ni |
Cytuj:
|
Cytuj:
Śmieszni jesteście w tych swoich akcjach, po bijecie kogoś 30 sec i zasuwać na camp, przy czym w czasie ucieczki 1/4 osób wam zabijają w 4-5 ludzi, dopiero potem reszta do biega(Od Duss~i Vision) , czasami pomyślcie bo zamiast walczyć jak wybiega na was 5 osób i zabić przynajmniej jedną osobę i nie będą tacy pewni to wy zasuwacie do jakiegoś miejsca na dodatek nikogo nie zabijając. Takie akcje nie mają żadnego sensu. |
Cytuj:
Jestem śmieszny :& |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tradycyjnie czekam az ktos nam nawciska obelgami B). |
@up
przekaz argaxxowi i malpcee zeby nie sprzedawali postaci :cough: http://img253.imageshack.us/img253/7396/uo0001hd9.jpg pozdro forumowicze |
Dobra dla Ciebie nie sprzedam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kasa bedzie sie zwracala po udanych akcjach :baby:
|
Saptus jakbyś nie zauważył haka miałem;)
P.s ogarneliście noobami akcje na Sachsite <lol2> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|