![]() |
|
Cytuj:
|
David nie ogarnal hehehehehe
|
|
LEJEEEEEEEEEEE xDDDDDDD Nie smiac sie nudzilo nam sie xP
|
xD
XDD haha zajebiscie to wyszło beke mam z tego takąXDD
|
Hmm fajnie się wam nudzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mukurub Darkeyes
May 09 2008, 00:46:51 CEST Killed at Level 81 by Lavio Cold Liczy się? |
Nie chcial sypac no to gleba xP
|
Cytuj:
100% tutaj. OWN3D!!!1!!!one!!!1 (rok temu) |
Cytuj:
|
mam pytanie jaka tereaz sytuacja w wojnie jest ?:>
|
a ja mam pytanie!new owner?
|
SHEJQU ODPOWIEDZ MI NA MOJA PRYWANA WIADOMOSC
taa ale od poltora tygopdsnia nie loguje na tibi ;p neta nie mam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD za apre dni bede mial ;s |
Cytuj:
Edit: jezeli wogole mozna mowic o 2. |
Nirek wbij na vent lub gg
|
@Imperek
Koleś po prostu czuł się za pewnie to musiałem go udeptać.. i czekam na odzew reszty gildii. :P Najwyżej koniec gry.. ^^ |
Cytuj:
Kubica vs NPNP Kubica vs Budas |
Cytuj:
@up Nie jesteśmy przeciw Budasom... nie podoba nam się to w jakis sposób się zachowują... więc trzeba było ich przywołać do porządku XD |
Ś Ś Ś Śmiesznie sie robi Xdddddddddd
|
Wszyscyyyyyyyyyyyyyy niech sie karajaaaaaaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zrobmy z Morgany server pvp-enforced! |
Dobra każdy ma w to wbite. :)
Ale skubany wbił 2 lvle. :P |
Cytuj:
|
RC = Kubica
czyl jeden front odpada a drugi narazie nie powstal i nie powstanie pewnie |
A bijcie sie miedzy soba i tak all jestescie wrogami NPNP i juz NIC tego nie zmieni .
Szkoda mukuruba byl dobrym spy, ale mu sie odwidzialo... Tak sie nie robi albo do konca albo wogole bo predzej czy pozniej to wyjdzie :) Pozdrawiam Kaalara :* |
Cytuj:
|
Co wy sie tak tego Azreala czepiliscie? Dajcie juz mu spokoj...
|
widze ze grubsza akcja :) nawet russela widzialem :) btw 14:59 You lose 109 mana blocking an attack by Vince Van Helden. nice shot :)
edit: Russel w koncu pokazal swoje pvp :D 15:05 You see a dead human (Vol:10). You recognize Gilgotki. He was killed by Russel Inferno. :P |
Tenshi, Nobi, Leayson. Kto jeszcze śpi?
|
Auril Druid~
|
NPNP:
[CHAR]Tenshinkhan[/CHAR] May 09 2008, 14:54:13 CEST Killed at Level 124 by Arianna Aureka [CHAR]Nobi Chra[/CHAR] May 09 2008, 14:51:28 CEST Killed at Level 87 by Eter Rael and by Keri Inferno Karaoke: [CHAR]Auril druid[/CHAR] May 09 2008, 14:55:04 CEST Killed at Level 57 by Solle'Steinhold and by Keri Inferno [CHAR]Leayson[/CHAR] May 09 2008, 14:54:24 CEST Killed at Level 59 by Nashgan and by Dark Dasol |
_/
XOME CI*TO JA CIE TAM NAWET NIE WIDZIAŁEM BRAZOLU NA TEJ akcji a ostro koksisz na forum Rodzynie z dupy Russela
|
Aaa tam pieprzycie glupoty ;D mi sie podobalo :confused: :p
|
Cytuj:
Bo oficjalnie rzecz biorąc jako war fragi traktuje się postacie powyżej 60 lvl ; ) a i oficjalnie karaoke nie jest w wojnie ;> Miałeś jakąś deklaracje wobec nich? albo ich do kogoś na forum? nie wiec zamknij pizd* |
szczerze przyznam ze koles up niezle pojechal booooo :cup:
|
Cytuj:
Kto napisal ze to sie wlicza do jakichkolwiek war fragow?? Nawet tenshi i rodzyn nie bedzie wliczony bo nikomu sie nie chce liczyc fragow. Po prostu informacja kto zginal podczas jednej akcji.... |
Cytuj:
Poza tym istnieje nieco więcej kolorów aniżeli biały i czarny ;) Pozdrawiam i idę porobić pajacyki... w końcu tak zdrowiej :D Edit. chyba zostałem uprzedzony... |
magroo jezeli obrazisz kogos z coldow licz sie z tym ze zaraz odezwie sie cala familia ! :baby::baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Komisarz wyjaśnił... Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |
|