![]() |
|
Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG :P
|
amajgat jak brednie tu o xusie piszecie ....
tak z innej beczki ... uprawiales z nim sex ze go tak dobrze znasz?oO |
data dolaczenia, post pepka i kogos tam jeszcze o tibiastealer i o tym ze jest niewykrywalny każą podchodzic mi sceptycznie do tych filmikow :) no i jeszcze, rapiiiid :)
@lukasz ale kto ci powiedzial, ze logowalem ze szkoly ? na kompie nie mialem zadnego syfu, ale logowalem tylko od siebie, wiec ten kto rozpuszcza ploty o logowaniu ze szkoly byc moze jest hakierem albo jest z nim jakos powiazany (chociaz nie koniecznie) @lukasz i xuso zalatwcie to w grze :S |
Cytuj:
to avi czy hxxp://rapidsh{...}53/Azunith-ded***** ??? :D Debil dowiedzial sie jak zmienic linka tak zeby pokazywal .jpg. Hacker na calego. Mistrzu pokaz cos jeszcze !!! |
smiac sie czy plakac...
|
XUso Łuki : dajcie spokoj wyjasnijcie sobie cos na GG .... fakt ze kuba zhackowal mase osob i teraz kreci sie w poblizu Xusa nie oznacza .... ze XUso aka Bania tez jest taki sam ... rownie dorbze Xuso nie musial o tym wiedziec ... a czy Anga sie spil czy nie ... czy pije czesto czy nie ?? to chyba dobrze o nim swiadczy ze jest mlody i nie pije :P a czy tylko on zrobil syf Xuso ?? nie wspominam peero i feero :D dlatego ze padl to nic nie znaczy zdarza sie najlepszym ... dajcie spookj to ze Anga sie poklocil z kuzynem nie powinno nas interesowac to sprawa rodzinna i bez sensu stawac po czyjejs stronie i jeszcze to na tibie przekladac !! a jesli chodzi o lojalnosc Xusa to XUso byl lojalny ale niestety Hawki tego nie pmogli pojac ze byl naszym spy ... zabili go z reszta i XUso olał sprawe i był w Ng jak dla mnie postapil jak najbardziej etycznie ... a czy jest gownem w Ng czy kims waznym .... nie wazne bynajmniej go tam juz nie zabijaja ... i nikt mu z tytki nie wali ... a ze zabil go mannow bo dowiedzial sie ze kuba z nim gra mial mannow prawo ale widac ze sobie wszystko wyjasnili i mannow pokochal i Kube i xusa mentora i casspariego :) co wojna robi z czlowieka ( mean Mannow )
co do Mentora .... w zyciu bym nie chcial an oczyw idziec tych Łajz ... xuso bynajmniej odszedl od nas bo mial powod ... a ta lajza zaklamana nas okradala z kasy nie potrafil zaden z ownerow grac i jeszcze teraz w Ng chcielisiedziec ... w porownaniu do mentora to kazdy jest supejjj :D czy pokonamy ng teraz czy za rok sie zobaczy grunt to sie nie poddawac i mam nadzieje ze w koncu nam sie to uda !! Xuso : jak powiedzialem Vixiemu calkowicie nic do ciebie nie mam i mam nadzieje ze jeszcze do flaszki usiadziemy :P |
Kiroy nietylko przez Hawków wybrałem NG, ale wszystkich powodów ani nie muszę wypisywac, ani nie chcę. Niech zostanie na tym, że na NG się mniej przejechałem niż na et.
ps. Lukaszku żeby tu chłopakom nie spamowac poprostu przypomnij sobie swoje własne słowa "załatw mi pasy Xusa, to dostaniesz bohy i 100k" na tym to proponuje zakonczyć. Weź 10 głebokich wdechów, ogarnij się, troszkę poszlochaj, przemyśl wogle co ty mówisz i jakie bajki piszesz, a nastepnie możesz odezwać sie na gg.;)Więc jak możesz nie wy*******a.j tutaj z tekstami typu lojalność itp. |
Cytuj:
Śmieszy mnie też troche Was sposób podejścia do tej gry. Została ona wymyślona żeby się bawić, a jak widzę po waszych sfrustrowanych wypowiedziach, gra ta przynosi wam więcej nerwów niż mnie matura. Idźcie do apteki kupcie sobie herbate z Herbatexu o nazwie MELISA wpakujcie do jednej szklanki 20 torebek, zalejcie wrzątkiem i powinno to Was uspokoić na jakieś 10 minut. Przez te 10 minut, kiedy będziecie w miarę trzeźwo myśleć, zastanówcie się czy warto obrzucać błotem, bluzgać, wstawać po nocach na masslocki, niszczyć nieraz życie rodzinne - tylko po to by być kimś w jakiejś zafajdanej grze w której lata 500 pixelowych chłopków ( a większość z nich "wali z axa lub strzela z ruszczki"). Cytuj:
Może rzeczywiście Carpe Diem, Ls, Con~,Rambo - wywalą NG z serwera... ale niechce wiedzieć co by się potem działo... Z mojej strony to by było na tyle :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co memy chemics robi w LS exp locka dostal czy jak?
|
@up
To pewnie dlatego, że mnie wczoraj z rotów wygonił.. ;) A co do reszty: czy w tym temacie okres względnego spokoju i postów "na temat" zawsze musi się skończyć jechaniu komuś po rl? |
Wujek co was skłoniło do wzięcia do LS "MEGA BOśNIACKICH NOOBóW" ?? Jak to kiedyś moich przyjaciół określiłeś...
Pewnie za tydzień po jednej udanej akcji, Hayalet będzie już spoko coolowskim ziomusiem :p |
Cytuj:
|
hee, hee, heeee
|
Jaka zwala, ze to ise tak teraz potoczylo :F, bo gdyby nie bylo tych bosniakow przedtem w NG tylko w ET wygrana bylaby po stronie ET wg. mnie.
|
@Xuso
Przemyslalem troche to co powiedzialem, i musze przyznac racje troche przesadzilem. Ale wiesz dobrze ,ze to nie odemnie sie zaczelo. Ja na ciebie jeszcze do niedawna zlego slowa nie powiedzialem, na Vixiego tak samo. Chociaz musisz przyznac, ze osoba szczera nie jestes, bo jak nazwac to ze jak sam powiedziales rozmawiales ze mna troche przez grzecznosc... Wiadome jest tez to , ze Kuba opowiadajac ci o mnie napewno wiele mniej lub bardziej prawdziwych reczy, w pewien sposob wplynal na sposob postrzegania mnie przez ciebie, tak samo moge powiedziec Vixiemu. W kazdym razie kiedys miales problemy z NG, mam tu na mysli twojego deda od mannowa zaraz po wstapieniu do NG staralem sie ci pomoc i napewno w jakis sposob pomoglem. Jeszcze jedna sprawa, wiem ze Kuba zywi do mnie jakas niedokonca zrozumiala (przynajmniej dla mnie) nienawisc. Mam tylko nadzieje ze nasze drogi rozejda sie w nieco bardziej pokojowych stosunkach. Wiec zycze wam obu powodzenia. Pozdrawiam takze Kiroya, Vixiego i reszte :) /Łukasz Ps: Sorry za offtop, ale musialem to jakos obiektywnie podsumowac. W tibie juz nie bede gral, aczkolwiek bede jeszcze czasem zaglodal na forum. |
ale Wuja nie gra kiroyem wiec jest to nie aktualne :p
|
nie zmienilem zdania :D dlatego tez nie gram obecnie !!
|
Finerku .... stary owner Hayaleta to byl moj bardzooo dobry kolega :) takze nie prawda ze ich wszystkich nie lubie :P
|
uu nowi członkowie w Last Sunrise, ciekawe co z tego wyniknieB)
|
Racja... Słowa wypowiedziane przez Wuja... ale Wujo powiedział : "ET" nie wiąże się z nimi... - chodziło mu o gildie, a nie o siebie
No dobra nie będę się już czepiał szczegółów xD. Moje ziomki są z Wami więc - Good Luck i skopcie im dupy:D |
yeye, macie blogoslawienstwo od ziomkow z depo carlin + 10 do morali hf&gl.
|
Cytuj:
|
hahaha :D
btw et lubi pisac o lojalnosci, ale jak wrogowie przechodza w ich szeregi z mniej lub bardziej nieznanych przyczyn, to jebac lojalnosc. rundo znowu explock, imhreey explock. a co do hayaleta, memego i kogostam jeszcze w anty-ng - co z tego, to wg was nooby ktore gowno na wojnie robily.. chyba ze ograniczny sie to do grania ich postaciami na wojnie, czyli robienia tego samego co robilo ng. prawda jest taka ze do walki z ng potrzebujecie czegos wiecej niz ludz znudzonych gra i pkujacych przed ss, bo co innego fragowac a co innego wygrywac wojne. im bardziej sklad ng sie zmienia tym bardziej mi sie ta gildia podoba. (no oprocz invite imhreeya i jego ludzi) |
imhreey i rundo explock o.0?:P skad wiesz?? ktory moga wbic??
kogo nazywasz czlowiekiem znudzonym gra i pkujacym przed ssem? |
18:10 Pekka Pilskjutare [87]: hayalet in last sunrise, ng must be shaking with fear
imhreey Cytuj:
Cytuj:
|
to ze nie expia nie znaczy chyba ze maja explocka ;p
idac tym tokiem myslenia tez masz explocka |
Też mam explocka bo nie wbijam lvli na Veer~ =) Przedtem nieźle mi szło.
|
hahahahahaha :D:D
|
tylko ze do tego toku myslenia dochodzi kilka argumentow przemawiajacych za explockiem, podam dwa:
-sa blisko mannowa (z lvlem) -takie sytuacjie juz mialy miejsce |
SUv : nie chodzilo mi o lojalnosc ... tylko ja odrazu wiedzialem co zrobi mannow z memym bo gralem z nim na 5 serverach i znam go dobrze :P i przyszla teraz koza do woza :P szkoda ze tak pozno ale lepiej pozno niz wcale ... no moze ty Suvie odkurzysz stare sdeki z domku i powiesz Mannowowi i Imhreeyowi ze brzydko zrobili zabijajac twojego kumpla Don Zase :D czy masz lagi ?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:8o 8o 8o 8o
|
hahahahhahaha lol xD
3ci pwned dzisiaj hahahaha nie widziales co napisal suv?:S NG podoba mu sie coraz bardziej (moze poza imhreeyem i jego banda) wiec walka z nimi odpada ;P |
lagow prawie nie mam, mam za to kicki. zasa, z tego co nam mowil, zly jest tylko na elofa.
@boixos pozyjemy - zobaczymy |
no czas pokaze ^^;)
|
Co prawda to prawda, każdy wie co od*******ali Imhreey i Foozie, ale moim zdaniem nie powinno ich to przekreślać z góry na dół. Po rozmowach z nimi na vencie itp wydają się całkiem wporządku. Pozatym ostatnio się uspokoili, a przeciesz każdemu może się noga podwinąć. ;)
Btw cieszę się Lukaszu, że przemyslałeś to co napisałeś. Hf 4 u 2 inrl. |
Ktos kur*** grubo przesadzil z tym NG w wojnie. Wojna i tak byla juz kur*** troche przesadzona ale teraz kur*** to jest farsa. Ja umywam rece ...
Przychodze, czytam i rece kur*** opadaja. Nikt mi nic nie mowi, nikt sie o nic nie pyta. P.S. sorry za kury ale zalalem bak czyms tanim i mlodym |
lol ,taki maly offtopic ,patrzcie ile ludzi na furorze online :D
http://img201.imageshack.us/img201/2382/furorawy3.png chyba kazde expowisko wolne :D @obsidia wiadomo ,ng znowu invitnie przydupasow i kolejna wojna wygrana ,chociaz moze tym razem sie uda |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|