![]() |
|
Cytuj:
dobre po 2 na dzien hyh szkoda ze te pro hakerzy niedostają banów na ip etc bogdan to rzeznik much w rlu !!! JEGO NICK SWIADCZY O JEGO MOCY :d down masz hunta od Dżeśka -,- |
Cytuj:
NC... NC... Nie mogę z tobą... Posty bogdana budują na mojej twarzy jednocześnie uśmiech jak i smutek. Pozdro @up Ciekawe gdzie masz tego gejlogera <musk plx> Jak najeżdżasz na miniaturke w lewym dolnym rogu masz adres... I popatrz tam na drugi raz :) |
Cytuj:
Te dziecko mnie roz*******a... bez podstawnie mowi ze to keyloggger.. najpierw kliknij obrazek, potem mow.. Pozdro. |
@ up sam se kliknij obrazek XD
|
a czy nie lepiej wam nacisnąć prawym na obrazek ---> "kopiuj adres odnośnika" ---> otworzyć nowe okno w przeglądarce i zobaczyć co to za link ??
|
Wcisnalem. I nic nie wyskoczylo. To jest imageshack.us, a nie jakies inne gowno:baby:
|
Cytuj:
Roo dba o chara, proste... |
Powinien być ogranicznik wiekowy na forum
Wtedy nie będzie kłótni :baby: |
@ripus
jakie klotnie ? nie ktorzy (tak jak ja) mowia prawde; > i sie powtorze jesli prawda boli to trzeba sie zmienic; > |
Cytuj:
Kocham takie dzieci co kozacza na forum a zeby napisac i pogadac to sie boja, ze je zjade :s Konczac ta dyskusje - jestes fajny, wszyscy cie lubia i masz respect u calej Harmonii. Wiecej twoich postow nie czytam, strata czasu. http://i230.photobucket.com/albums/e...daredo0007.jpg |
rose
daj ssa z hydra hunta tam gdzie ja jestem !!!! ;( p0zdr0 |
rose <rotfl> pol dnia przed kompem ? haha ;> robie 500k dziennie i mi starcza na frostach idioto ; > ile to jest 2h-2.5h zalezy od respa ;>
|
@up
next keylogger? nie móglbyś wkejać zdjęcia normalnie po przez [IMG] link [/IMG] ... jeśli o tym nie wiesz:) |
@Akomodacja
W y p i e r d a l a j z k e y l o g e r a m i p o z d r o |
@up
Jakim cudem adv? jak ja w miniaturce widze loot pic(nie naciskam na zdjecie) :s own3d? |
lol to nie kejloger
Akomodacja włazcie koksy (: |
Popatrzcie na dane pod nickiem Imie: Heross, Poziom: 217
widac ze jakas sciema : ( |
@xXXXxxXXx up ; żal mi was biedne dzieci płaczące po kickach i bijące sie po tym jak im ktoś dosrał na forum ;] biedne brzdące
|
Niemam Innego Konta Niz To XD
tego ssa zrobilem z lootem po huncie na rehemosie i niema tam zadnego advansa :( |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |
|