![]() |
|
Yson, dawno w jape nie dostales czy cos ? Kazdy twoj j*bany post odnosi sie w kierunku shandowa, wez sobie juz odpusc bo w*urwiasz.
|
Cytuj:
|
przeprosiłem chyba nie? zobacz na date pisania posta, 3 w nocy. A teraz przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się w jakim stanie moze znajdowac sie 18sto latek o 3 w nocy w piątek.
dziękuje. dobranoc. |
np zmienilo nazwe i lidera :D
|
Suv : ja jzu nie gram na obsidii a bynajmniej nie walcze robi to mlody !! ale pytasz czy uwazam cie za dziecko ?? jak tak to napsiz na forum !! to wytlumacze ci i wszystkim dlaczego jestes badz byles dzieckiem !!
|
Cytuj:
|
@up
dobre. tylko, że możesz sprawdzić na erigu jak wyglądają moje statystyki expienia ; o sprawdź, zastanów się, zedytuj posta ;* |
Cytuj:
|
być może Ty potrzebujesz kilkunastu godzin na sklejenie zdania ;s
równie dobrze mógłbym Ci powiedzieć, ze Twoj lvl chyba juz jest daleko z przodu za Twoim IQ ;| |
A po twoich postach widać że masz tutaj najwyższe iq ze wszystkich i wogóle jesteś super elo ziom master of obsidia!
|
Up.
Signed B) |
Chłopcy teraz robią poi'a :D są już chyba w polowie
Powodzenia! |
Jak dla mnie to Yson jesteś next trollem ala Strażak.
|
oho, bosko.
tak jeeeeeest, atakujcie mnie ze wszystkich stron xd napewno macie uzasadnione powody-.-' |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thavenix jest fajny. Jak ostatnio wrócił po imprezie pijany to dał mi nauszniki :cup::cup::cup: |
I avengera, bohy, dsm -.-'
|
Ale przyznaj że nie wziełam! Wiedziałam że masz KAPE!!! :p
|
Hiehie, nie pamietam xD Ale sa na miejscu więc chyba oddałaś ;D
Ja nawet nie pamietam, zebym expil wczoraj a exp sie wbil :| |
zapytaj innych ownerow ,moze cos wiedza
@edit Name: Archin Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 162 World: Obsidia Residence: Svargrond House: Bears Paw 1 (Svargrond) is paid until Dec 03 2007 Guild membership: One of the Raw |
haha nie ma to jak wrocic z wieczornego spacerku (w sumie nocnego) z dziewczyna, pojsc na parchmenta i lootnac demon shielda uzywajac 4 bp mf + 100 power boltow na 66 rp :P
Mily dzien dzis byl, zycze wam wszystkim podobnego jutro :) /Pozytywny Taerek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |
|