![]() |
|
Zaczarowany Wibrator-Chimera
|
Ej Noobie to moj monster
|
Nie zabijaj mnie prosze
Nie lubie cie wiesz Takie 2 nicki ;] |
Ostatnio spotkana przeze mnie osoba
Zgwalcona Prostytutka
|
Teraz coś z Lucery:
-Koński naplet -Ja chce grać |
^
Stara Kapusta
Ziom starej kapusty To moje chary ;d jeszcze z dziecinstwa ^ |
Cytuj:
W tibi nie ma znaków ego typu "-" więc się pomyliłeś drogi -.-X( |
-Andrzej Klamka (mój kumpel, Valoria)
-Wystyglamikawa (up) -Edward Spirytus (brat qumpla, dostal namelocka :D) -Dzieci from Burkina Faso (Aldora) -Zapraszamy do tesco (Aldora) |
Jahu Rozruba-moj pierwszy har juz go nie ma zuooooo!!1
Szalony Spirytus- czy jakos tak na galanie |
Cytuj:
To jest nazwa zespołu :) |
haha ale jaja :D
Ja widziałem :
-Twoj stary jebie chujem [ale kretynskie] -Fajne imie(czy cos takiego) -Nie wiedzialem co wpisac(8o) -Edward Trzepikon <no comment> WSZYSTKIE(te glupie :D) Z ZANERA |
Mój brat miał kiedyś postać o nicku : Amator Damskiej Bielizny ... Niepamiętam co sie stało z tą postacią :)
Ogólnie to widziałem kiedyś -Zbieracz lapowek -Bezlitosny Mafiozo To co mnie rozbiło : Jeden z braci Jakuza :D:D:D Sry za edytacje ale przypomniał mi sie jeden nick ,słuchajcie : Edwardo trzymam ch**a twardo.... |
Lider robi loda (ocera)
|
kwas siarkowodorowy - moj stary nick namelocked ;(
Rucha Dragonbaya - suggest name :D Arbales Eternal Oblieve Szkielet mumia ferumbasa - to mnie rozbroilo :P Briandeath - moj aktualny nick pliks dwa giepe - najwiekszy noobek na honerze legionista ciemnosci - to nie byl polak!!!!!! zabita - moj rl namelocked tasiemiec - jw pan master sokerer - rl [druid :) ] pan royal palek - rl [sorc B) ] Nabek Naabek dwa - szli we 2 na mc xD zyzioslaw - moj uhmaker froterka samo zlo - ziom z honery lumpek lumpowski koktail truskawkowy beautiful green grass - 3 mojego rl Ao Ao Ao Ao Ao Ao Ao Ao Ao Ao krwiozercza mandarynka najlepsze nicki sa w suggest name |
Na Antice widziałem kiedyś nick J**ie sie 8o
|
nicki wymyslone przezemnie:
Kapitan kocich jajek wacek kill me plax wladca wladcow shrek roz****l fione xD |
ale tego nicku to chyba nikt nie pobije :]
- Wuwuwu Rzal Peel |
Cytuj:
|
Nabrzmiala Lechtaczka / Wyjadacz Konserw Rybnych <-- Astera :]
|
;d
Nie chce nikogo obrazac ale chyba xetero na asterze czy jakos tak ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |
|