Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

player01 16-11-2007 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1747574)
@player01 wez wyjdz jak nie ogarniasz albo nie pisz na ten temat lamo... chodzi o to ze hackerstwo i zlodziejstwo internetowe jest karalne tak samo w tibi czy nie w tibi bo zeby zajebac cos musisz zrobic wlam lub jakis syf podeslac na czyjegos kompa co jest nielegalne !! kazde wyprowadzanie danych jest nielegalne z czyjegos kompa bez jego zgody PALO J....A !!

Uspokoj sie :)
W pewnym momencie nie chodzilo o hackerstwo tylko o wartos konta posataci i przedmiotow :]
I nie obrazaj mnie zeby pokazac jaki ty jestes fajny

Khazul 16-11-2007 07:35

http://img529.imageshack.us/img529/405/uo0174ti9.png

neutral.forum.fighter 16-11-2007 08:00

jak tam cała noc nie spałeś?? fajnie

Slovik 16-11-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1748138)
jak tam cała noc nie spałeś?? fajnie

Pewnie ta. Teraz będzie w nocy expił tylko co mu z jego knightcika będzie ;p

Gohan

Banished: until Dec 08 2007, 11:29:21 CET because of spamming

było ??

coś Visiony sobie commenty porobiły że niby lojalni ;p

@down
z mojego 38 rp ? Zostanie level i skille no i będe mógł expić normalnie ty musisz w nocy na*******ać w tą gre ;)

Aaaa... kim chcesz być z zawodu ?

Khazul 16-11-2007 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1748182)
Pewnie ta. Teraz będzie w nocy expił tylko co mu z jego knightcika będzie ;p

Gohan

Banished: until Dec 08 2007, 11:29:21 CET because of spamming

było ??

coś Visiony sobie commenty porobiły że niby lojalni ;p

wiecej z mojego 119 ek niz z twojego 38 "r"p

jedziemy dalej slovik nawrzucaj mi

a jaka roznica noc czy dzien ?

blantoholixxx 16-11-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1748190)

Tak mowisz ze wiecej z twojego 119 knighta?
To czemu cie nim na zadnym battle nie bylo?

Proszewas 16-11-2007 11:41

a nic taka mała poza tym że:
-normalny człowiek śpi w nocy
- -:- -:- chodzi do szkoły/pracy w dzień etc etc

@Slovik

wiesz tyle osób ich "zdradziło" że teraz trzeba być lojalnym ;]

DuRi_Zmc 16-11-2007 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1748190)

Jest roznica bo on moze sobie expic na luzie,a ty niestety musisz poczekac az triada bedzie off :(

QuanChi 16-11-2007 12:01

@Karol
Jestem tego samego zdania co Blanto~, zamiast expić wyszedłbyś kiedyś Youenem na akcje, bo do tej pory to jak Twoi kumple z gildii padają mainami, Ty latasz "Karolem Pogromcą Smokuw". Jesteś wobec nich w porządku?

Reloop 16-11-2007 13:07

Ale pada tym pallem razem z nimi !! to jest lojalność !

Po za tym. Jakie on może mieć pojęcie o pvp? Wyexpił najta na ng. Dostał skrypt od kogoś z Vision bo sam nie umiał poszukać. Dlatego lata sobie swoim mega pallem i patrzy jak to robią inni. Kiedy ma użyć exori gran, kiedy uha chociaż tu go ng wyręcza. Osobiście polecam Ci, patrz jak gra Pastuch bo jest od kogo się uczyć.

Antica vampire 16-11-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantoholixxx (Post 1748262)
Tak mowisz ze wiecej z twojego 119 knighta?
To czemu cie nim na zadnym battle nie bylo?

narazie lvluje zeby ujawnic swoja pote(N)ge haha , dlatego tez uzywa na ob karola pogromce smokoffff

Poe 16-11-2007 15:14

[CHAR] Kayaan[/CHAR]

Nov 16 2007, 01:57:23 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Ratillt [/CHAR] and by [CHAR]Neviv[/CHAR]

Ratillt 16-11-2007 15:54

_/ _/ _/ _/ _/

Chyba go nikt nie uprzedzil ze jeszcz jest jaka wojna czy cos. Szkoda tylko ze pseudoekipa poszlismy :s
A co do Vuaevo jestem ciekaw jak Kamil sie bedzie z tego tlumaczyl, chodz Karol posluchamy go ;p

Hu'Hu 16-11-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1747821)
Jak patrze na screeny i opowiadania ludzi z test servera

Pallkow i Knightow nie ma ;P Imargam może podwoić swójstracony czas na tą gre

Sorcy, Druty jak zwykle ;/ 1 uptade płaczą a zawsze all upt ich. Mdw już pewnie skacze z radości

Siła knightów i pallków się nie zmieni.Zmieni się ich ekonomia.To jest ciąg dalszy balansacji, zrozumcie to (mówię to do Slovika i reszty osób które sieją panikę).Test serwer się dopiero zaczął, to co teraz widzimy to są tylko testy, do update'u jest jeszcze dużo czasu i na pewno kilka tsów.Bardzo dobrze że tak wcześnie to wszystko się zaczęło, w ten sposób Cipsoft chce wyeliminować wszelkie błędy.
Z dnia na dzień to wszystko się będzie zmieniać,pamiętacie co było z assassin starami?

neutral.forum.fighter 16-11-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 1748534)
_/ _/ _/ _/ _/

Chyba go nikt nie uprzedzil ze jeszcz jest jaka wojna czy cos. Szkoda tylko ze pseudoekipa poszlismy :s
A co do Vuaevo jestem ciekaw jak Kamil sie bedzie z tego tlumaczyl, chodz Karol posluchamy go ;p

w Wietnamie do tej pory w okopach siedzą

Kasi'yaa 16-11-2007 19:08

@Ratillt

On wie, ze jest war i sie buja na luzie (wkoncu na all Waszych masslogach po dupie dostaliscie xD ) Padl, odrobil.

@Khazul

Zal mi takich jak TY, all ida main charami, a Khazul pujdzie nobem. Zmien coment z tibi.com bo Twoja loyalnosc siega 0.

offtop

I co ze zrobili massloga i ubili jednego goscia ; o Triada panuje w dzien na 100% w nocy spada, ale normalny czlowiek spi w nocy :)
buzka.

Ratillt 16-11-2007 19:25

Postaramy sie robic wiecej masslogow! Trzeba cos robic w koncu a nie tylko na nubach siedziec :p

@Drizer
Ogolnie jestem za tepy zeby zrozumiec o co ci chodzilo ale z tego co kamil mowil to na zadna akcje przeciwko Vision nie pojdzie, ciekawe ile z tego bedzie prawdy.

PS: Ogolnie to sry ze wam spamuje "wasze" forum bo i tak gowno wiem, a sa tu ludzie z carlin i ab co wiedza duzo wiecej. Jak by nie to forum to nikt by nie wiedzial co sie dzieje na tym serwie wogole.

Kasi'yaa 16-11-2007 21:21

@Ratillt

Wojny nie wygracie masslogami, ale jak bedziecie robic masslogi w dzien Triada nie bedzie juz taka pewna. Pare fragow z masslogow, pozniej mozna wyjsc na openke sprubowac wygrac.

btw. Andi ma glowe do masslogow , wiec bedzie jeszcze ciekawie.

Dziecko_Neo 16-11-2007 21:38

Tak, Visiony idzcie skopac dupska duskom! Albo czekajcie na nowy serv...

Hail Vision !!!

Kasi'yaa 16-11-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziecko_Neo (Post 1749136)
Tak, Visiony idzcie skopac dupska duskom! Albo czekajcie na nowy serv...

Hail Vision !!!

Spokojnie, w tamtej war tez mieli przerwe 1 miecha, duski sie bujaly, Vision zaczelo dzialac po miesiacu i ladnie sobie radziloB) To nie koniec. Czas pokaze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54.