![]() |
|
diabelski duet vertona erielix + akont dilejted = Decade + LovePA
? |
Ze ja to niby vertona?;p
nie, ja na forum tibia.com postowalem tylko ze swojego rone, teraz nie pisze juz nic. Najwyzej czytam jak sie dzieje cos ciekawego. Wiec nie pisz takich rzeczy:PP |
Kafciu teraz to zniżyłeś się do mojego poziomu, wstydź się !! Jak się z tym czujesz ?? Pewnie źleeee :baby::baby:
|
Gonzo
<lol> powiem ci szczerze że mnie zaskoczyłeś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zapewniam cie, ze jedyną osobą która miała by hunta to ty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dwa, jedyna osoba ktora moze cie przebic to twoj brejdol VERTONKA |
Cytuj:
@Kafes to zgadnij teraz kto jest tą Vertoną Elix bo zaręczam cię że to nie jest żadna osoba z tego forum :D Ja wiem a ty ?? Wiesz taka trollerska unia :D Wciąż czekam aż rozszyfrujesz mojego maina :D ale po twojej bystrości to można się spodziewać że jeszcze długo to nie nastąpi :D |
Cytuj:
@Love po twojej bystrości wydaje mi sie że nigdy nie przestaniesz być idiotą. @edit Scandalous-in the night (the real booty babes radio edit).mp3 (na bearshare nie ma, ja sciągałem z http://odsiebie.com/pokaz/887650---b292.html) |
Love troche przesadza. Jesli twoja anonimowosc ma sluzyc wrzucaniu ludziom naokoło to daj sobie spokój.
Kafes ty na umcs studiujesz, i to turystyke chyba? Fajny masz kierunek jesli to prawda sporo panienek nie to co mnie czeka na lubelskiej polibudzie gej party na 400 osob 1 dziewczyna.. |
Cytuj:
|
^hahah
yo, co tam słychać Kafes? widzę, że ten niewyzyty dzieciak dalej tu postuje, ;x LovePA, of course. |
hehe Decade mnie niestety tez to czeka :/. o to na tej samej polibudzie ;d
|
ja pierdole same lamusy z politechnik pspsps
nikt z was nie aspiruję na uniwerek ?? żal i kto tu kogo ma pouczać :( zrobię wam przysługę i nie będę się z wami zadawał bo zadawać się z robolami to wstyd na całego. Zawsze wiecie gdzie możecie mnie znaleźć na -> .com 8o Adios lamusy budownicze i turystyczne z kutasami pod spódnicą :baby: |
Love, ciągle zastanawia mnie, czy Ty aby na pewno masz te 20 lat. Zachowujesz się jak niewyżyty 13latek.
Opowiem Wam kawał, tak co do studiów: Po ulicy idą dwie dziewczyny, jedna brzydka a druga też z Polibudy. ;) |
No tak widze ze tu sam Lublin jest :PP
Mam nadzieje ze przynajmniej akademiki polibudy sie mieszaja z tymi z akademii medycznej po godzinach nauki;] A moze bym tak do bydgoszczy zwial na studia.. ale w bydgoszczy chałowe piwo jest ten specjal to omg okropny :) |
wg go war agejn
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |
|